Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 144
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,835
Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011)

nefesimi tuttum ,izliyorum.şimdi orada olmak vardı...umarım biz de birgün...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011)

Bu akşam Zirve denemesi yapmalılar.
Sıcaklığın -4 derece olması güzel.

Rüzgar hızı da az.

Günaydınlar,

Ağrı ekibinden haberler ve fotoğraflar gelmeye devam ediyor.

Bu sabah 8.41 itibariyle 3300 kampını toplayıp 4200 kampına doğru yola çıkmışlar.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

IMG00097-20110726-0838.jpg

IMG00098-20110726-0838.jpg

IMG00099-20110726-0838.jpg

TezzMertek' Alıntı:
Bu akşam Zirve denemesi yapmalılar.
Sıcaklığın -4 derece olması güzel.

Rüzgar hızı da az.

Selam Murat,

Bu gece 2 gibi yola çıkacaklar zirve için. Sanıyorum ki şu anda 4200 kampına doğru yoldalar.

Selamlar.

Çadırlar üzerinde Gezenbilir Flaması göremedik Güncel.
Bir sonra ki telefonlaşmada hatırlatıver Efe ağabeye.
:smiley:

TezzMertek' Alıntı:
Çadırlar üzerinde Gezenbilir Flaması göremedik Güncel.
Bir sonra ki telefonlaşmada hatırlatıver Efe ağabeye.
:smiley:

Haklısın, dikkat etmemişim ona :smiley:

ilk konuşmada ileteceğimden emin olabilirsin :D

şimdi efe abi ile konuştum 4160 metre kampına varmış bulunuyorlar 4 grup varmış 2 alman grubu bi grup ve bizimkiler var baya kalabalık 50-60 kişilik bi toplulukla bu kamptalarmış rus grubu zirve yapıp geri dönmüş gece saat 2 gibi bizimikler zirve için yola çıkacaklar 8 saatlik bi yürüyüşle zirveyi planlıyorlar. umarım sağ ve salim gidip gelecekler. çünkü seneye hep beraber gezenbilir olarak gidilecek bu etkinliğe ve zirve yapılacak koca bir sene nasıl geçecek bilmiyorum güncele gelen fotograflarla zaten görsel güzellik anlatılmaz yaşanır modunda ;D iç çekip duruyorum.

Güncel, fotoğraflar harika ellerine sağlık, teşekkürler...

Ekibimize başarılar diliyorum, havaları ve yolları açık olsun, yüreğimiz onlarla birlikte atıyor, merakla bekliyor olacağız haberleri..

ceranus' Alıntı:
Güncel, fotoğraflar harika ellerine sağlık, teşekkürler...

Ekibimize başarılar diliyorum, havaları ve yolları açık olsun, yüreğimiz onlarla birlikte atıyor, merakla bekliyor olacağız haberleri..

Teşekkürler Zerrin :smiley: fotolar Efe Abi'nin eseri bana sadece yüklemek düşüyor :smiley:

ve yeni fotoğraflar geliyor :smiley:

4070m'den bir fotoğraf. Zerrin Hanım gezenbilirin müstakbel üyesiymiş :smiley: hayırlı olsun şimdiden :smiley:

[attachment=1]

IMG00114-20110726-1307.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR