Merhaba Arkadaşlar,
18 - 20 Kasım 2011 tarihleri arasında yapılan ve benim İzmir'den katıldığım LOÇ - 2011 etkinliğinin bir benzerini
06 - 07 Ekim 2012 tarihleri arasında yapmaya çalışacağız. ;D
Gezenbilir, Latif Osman Çıkıgil Anma Tırmanışında
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81188.0
Ben ve İzmir'de ki yakın tırmanış arkadaşlarım Bursa'ya seyahat firması ile gideceğiz.
05 Ekim Cuma akşamı daha doğrusu 06 Ekim Cumartesi günü 02:00 otobüsü ile İzmir'den hareket ederek Cumartesi sabah 07:30'da Bursa Otogar'da olacağız.
Sabah 09:00'da Budak'tan Akrabam olan Rehber Tasim GÜLER ağabeyimin yardımı ile Bursa - Keles - Büyükdeliller Köyüne hareket ederek kampımızı kuracağız.
Duruma göre zirve etkinliği saat ve zamanı planlanacaktır..
Katılmak isteyen arkadaşlarımızı 06 Ekim Cumartesi günü Saat 09:00'dan önce Bursa Otogarı yanında ki İKEA OTOPARKINA bekliyoruz.
Katılım sayısına göre Tasim ağabey ulaşım için gereken yardımı yapacaktır.
Otogar - Büyükdeliller Köy ulaşım masrafı katılımcılar arasında eşit olarak paylaştırılacaktır.
Özel araçları ile gelmek isteyenlere de etkinliğimiz açıktır.
18 - 20 Kasım 2011 tarihleri arasında yapılan ve benim İzmir'den katıldığım LOÇ - 2011 etkinliğinin bir benzerini
06 - 07 Ekim 2012 tarihleri arasında yapmaya çalışacağız. ;D
Gezenbilir, Latif Osman Çıkıgil Anma Tırmanışında
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81188.0
Ben ve İzmir'de ki yakın tırmanış arkadaşlarım Bursa'ya seyahat firması ile gideceğiz.
05 Ekim Cuma akşamı daha doğrusu 06 Ekim Cumartesi günü 02:00 otobüsü ile İzmir'den hareket ederek Cumartesi sabah 07:30'da Bursa Otogar'da olacağız.
Sabah 09:00'da Budak'tan Akrabam olan Rehber Tasim GÜLER ağabeyimin yardımı ile Bursa - Keles - Büyükdeliller Köyüne hareket ederek kampımızı kuracağız.
Duruma göre zirve etkinliği saat ve zamanı planlanacaktır..
Katılmak isteyen arkadaşlarımızı 06 Ekim Cumartesi günü Saat 09:00'dan önce Bursa Otogarı yanında ki İKEA OTOPARKINA bekliyoruz.
Katılım sayısına göre Tasim ağabey ulaşım için gereken yardımı yapacaktır.
Otogar - Büyükdeliller Köy ulaşım masrafı katılımcılar arasında eşit olarak paylaştırılacaktır.
Özel araçları ile gelmek isteyenlere de etkinliğimiz açıktır.