Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (06 - 07 Ekim 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 202
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,378
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (06 - 07 Ekim 2012)

Kamp yeri Bursa'ya değil de Keles'e yakın o sebeple,

Ekli dosyayı görüntüle 20

Ekli dosyalar

• 5 - 7 Ekim Keles Hava Durumu.JPG
    5 - 7 Ekim Keles Hava Durumu.JPG
    51.9 KB · Görüntüleme: 254

Etiketler

EKARAIS' Alıntı:
Arkadaşlar,

Benim yokluğumda güzel planlar yapmışsınız. Ancak:

1- Kamyoneti Kurban bayramına kadar Bodrum'da bıraktığımdan daha küçük bir arabayla gelmek durumundayım. Arabada maalesef yer yok. Ben-Ege-Sinem (Bursa'da kalacak)-Murat olarak 4 kişiyiz.

2- Cumartesi günü saat 18'e kadar Bursa'da çalışma mecburiyetim oluştu. O saatten sonra gelip kampa kavuşmam mümkün mü bilmiyorum? Kampa araçla ulaşılabiliyor mu? Yoksa son araç noktasından kampa yürüyüş mü yapılacak? Murat bana kampla ilgili bilgi verirsen bu faaliyete katılıp katılamayacağım ortaya çıkacak.

3- Sonuç olarak gelsek bile Güncelcim maalesef yerimiz yok. Ayrıca kendi çantalarımız zor sığacağından başka yük alamam. Hayal kırıklığı yarattığım için çok üzgünüm.

Selamlar

Tamamdır Efe abi sorun değil, ben başımın çaresine bakacağım bir şekilde.

Murat (TezzMertek) kamp alanına giden yol ve kamp alanı motosiklet (scooter - burgman 400) girmesine uygun mudur?

Tabii ki uygun Güncel Hocam.

Eski etkinliklerimizin fotoğraflarında yollar açıkça görünüyordu. Çok rahat ulaşabilirsiniz.

TezzMertek' Alıntı:
Tabii ki uygun Güncel Hocam.

Eski etkinliklerimizin fotoğraflarında yollar açıkça görünüyordu. Çok rahat ulaşabilirsiniz.

Tamamdır çok teşekkürler :smiley::smiley::smiley:

O zaman önce arşivi bir tarayayım sonra da feribot'a rezervasyon yapayım :smiley:

Katılmak isteyen arkadaşlarımızı 06 Ekim Cumartesi günü Saat 09:00'dan önce Bursa Otogarı yanında ki İKEA OTOPARKINA bekliyoruz.

Katılımcılar;

01 - Murat Öz - İzmir ( Tasim ağabeyin aracı ile)
02 - Tasim Güler - Bursa ( Kendi aracı - 2 Boş yer )
03 - Bora ÇAKMAK - Ankara ( tekliflere açığım )
04 - Kadir Tunca - İstanbul (araç durumu henüz belli değil...) Belki ben de Cuma'dan gidebilirim...
05 - Ahmet Yaman- kdz ereğli ( araçsız otobüs)
06 - Çiğdem Avcı - Ankara (araçsız otobüs ile)
07 - Murat Albayrak - Kdz. Ereğli
08 - Efe Karaismailoğlu - İstanbul (Murat ve Ege benimle geliyor. Kendi aracımızla C.tesi sabah yola çıkacağız)
09 - Ege Karaismailoğlu - İstanbul
10 - Sinem ( Efe Ağabeyin aracında)
11 - Güncel Özak - İstanbul (Motorsikleti ile.)
12 - Selçuk Batman - Sakarya (kendi aracım - 2 kişilik yer) tel 507 2598580

Listeyi güncelledim.

Efe ağabey, Sinem'i ekledim.

Selçuk Bey, Aracınızda ki boş yer sayısını 2'ye düşürdüm. Sırt çantaları bagaja komple sığmayınca 1 kişilik yer iptal olur genelde. :(

Güncel Bey, Motorsiklet ilavesi yaptım. Uygun mudur.?

TezzMertek' Alıntı:
Katılmak isteyen arkadaşlarımızı 06 Ekim Cumartesi günü Saat 09:00'dan önce Bursa Otogarı yanında ki İKEA OTOPARKINA bekliyoruz.

Katılımcılar;

01 - Murat Öz - İzmir ( Tasim ağabeyin aracı ile)
02 - Tasim Güler - Bursa ( Kendi aracı - 2 Boş yer )
03 - Bora ÇAKMAK - Ankara ( tekliflere açığım )
04 - Kadir Tunca - İstanbul (araç durumu henüz belli değil...) Belki ben de Cuma'dan gidebilirim...
05 - Ahmet Yaman- kdz ereğli ( araçsız otobüs)
06 - Çiğdem Avcı - Ankara (araçsız otobüs ile)
07 - Murat Albayrak - Kdz. Ereğli
08 - Efe Karaismailoğlu - İstanbul (Murat ve Ege benimle geliyor. Kendi aracımızla C.tesi sabah yola çıkacağız)
09 - Ege Karaismailoğlu - İstanbul
10 - Sinem ( Efe Ağabeyin aracında)
11 - Güncel Özak - İstanbul (Motorsikleti ile.)
12 - Selçuk Batman - Sakarya (kendi aracım - 2 kişilik yer) tel 507 2598580

Listeyi güncelledim.

Efe ağabey, Sinem'i ekledim.

Selçuk Bey, Aracınızda ki boş yer sayısını 2'ye düşürdüm. Sırt çantaları bagaja komple sığmayınca 1 kişilik yer iptal olur genelde. :(

Güncel Bey, Motorsiklet ilavesi yaptım. Uygun mudur.?

Eline sağlık Murat Hocam uygundur. Bir değişiklik olursa ben yine bildiririm.

Fotolar Nisan 2012'de çekilmişti.

Kardan sonra ki hali yolların. Şu an bu kadar çok çamur yoktur. Toprak kuru ve serttir. ;D

TezzMertek' Alıntı:
Kamp yeri Bursa'ya değil de Keles'e yakın o sebeple,

20 dereceleri unutun.

Kelese de baktım tabiki 20 derecelerin aşağısındaki rakkamları görünce müşterileri ;D kaçırmamak için Bursanın sayfasını ekledim hava durumuna :D

Hasan
listeye adını hala yazmadın yahu......gelmeyecekmisin yoksa...............
Şaka bir yana.............
Faaliyet tarihine kadar 5+1 minibüs ayarlamaya çalışıyorum........ayarlarsam fazla bagaj ve yolcu sorunumuz kalmayacak......
Ayarlayamazsam yine aynı binek araçla geleceğim....Ama LPG den dolayı bagaj hayli kısıtlı.......Yolcu ve bagajı olarak +1 kişi alabileceğim sanırım........
Faaliyet günü yaklaşsın da daha ayrıntılı plan yaparız artık ........
(NOT. Büyükdeliller köyünden çamur sebebiyle kamp alanına binek araçla gidemeyince, köyden traktörcü Mustafa Abi'ye kendimi götürtmüş ve dönüşte de aracın yanına -çifte minareli çeşmenin oraya- ve köy meydanına kadar kampta kalanları getirmişti hatırlarsanız......Mustafa abinin telefonu mevcut.......faaliyete yakın tarihte kendisini arayıp kamp yolunun durumu hakkında da bilgi alabileceğiz.........)
Selamlar.......

tommycan' Alıntı:
Hasan
listeye adını hala yazmadın yahu......gelmeyecekmisin yoksa...............
Şaka bir yana.............
Faaliyet tarihine kadar 5+1 minibüs ayarlamaya çalışıyorum........ayarlarsam fazla bagaj ve yolcu sorunumuz kalmayacak......
Ayarlayamazsam yine aynı binek araçla geleceğim....Ama LPG den dolayı bagaj hayli kısıtlı.......Yolcu ve bagajı olarak +1 kişi alabileceğim sanırım........
Faaliyet günü yaklaşsın da daha ayrıntılı plan yaparız artık ........
(NOT. Büyükdeliller köyünden çamur sebebiyle kamp alanına binek araçla gidemeyince, köyden traktörcü Mustafa Abi'ye kendimi götürtmüş ve dönüşte de aracın yanına -çifte minareli çeşmenin oraya- ve köy meydanına kadar kampta kalanları getirmişti hatırlarsanız......Mustafa abinin telefonu mevcut.......faaliyete yakın tarihte kendisini arayıp kamp yolunun durumu hakkında da bilgi alabileceğiz.........)
Selamlar.......

Ne bu yahu ;D Alperde 5+1 münübüs ayarlamaya çalışıyor :D :D Kadir'de :bide bakmışız 5+1 offroad etkinliği olmuş......

Bir aksilik çıkmassa Alper'le birlikte geleceğiz . 27 eylül perşembe günü de kartepe kuzu yayla-yeniyayla-Antenler rotası antraman yürüyüşü yapıcam.Pasları'atmak için.Uludağda zirve yapamasak ERSİN topa tutar ;D

Katılan bütün arkadaşlara, güzel etkinlikler dilerim. Kırşehir, Kayseri, Malatya. ...karavanlı bölge gezim uzun süreceğinden üzülerek katılamayacagım.

Güzel haberler.

Ben İzmir'den bir iki kişiyi daha dürtükleyeyim.

:smiley:)

Bursa öncesi.... hazırlık amacı ile Sakaryada uzun bir aradan sonra 2012 nin ilk yürüyüşünü Kocaeli /Kuzu yayla/Kartepe zirve 1590 m. olarak gerçekleştirdik.

Kar olmayınca kartepenin tadı yavan oldu... :D :D

DSCF6342.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri