Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 193
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,413
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012)

arzuguide' Alıntı:
01- Efe Karaismailoğlu, 2 kişi + 14 yaşında oğlum , İstanbul, 4 çeker, Cuma gecesi gidiyoruz
02- Murat Albayrak 2 kişi + 14 yaşında oğlum , Kdz Ereğli H.Oto, Cuma gecesi gidiyoruz
03- Ender KURUTLU 2 KİŞİ , Istanbul, 4 çeker, cumartesi sabah
04- Funda Erhan 2 Kişi +? İstanbul Binek oto. Cuma gecesi geliyoruz ...
05- Adnan Akgün 2 kişi + ? Kdz Ereğli 4 çeker cumartesi sabah.
06- MKG 2 kişi Ankara
07- Ufuk Özçelik 2 kişi Ankara 4 çeker cuma akşam.
08- Mehmet Emin Aydın 2 Kişi Ankara
09- Kadir Tunca (Tommycan) 1 kişi +1 (belki) İstanbul Binek oto Perşembe olabilir
10. Çağrı Taşlı 2 Kişi Bolu - Cumartesi
11- murat burgul 2 kişi kocaeli- cuma günü orda olacağız
12- Mustafa ELBAŞ 2 kişi İstanbul Cuma akşamı kamp alanında olacağız. 4 x 4 arac
13- Sedat Açıl 4 kişi İstanbul - Cuma gecesi veya Cumartesi sabah 4x4 araç
14- Mert Kiğılı 4 kişi İstanbul - Cuma gecesi veya ctesi sabah 4x4 araç
15- Volkan Çağlar 1 kişi Bolu- Cumartesi
16- Meral Pekcan 1 kişi Ankara - Cuma gecesi ya da Cumartesi hava durumuna göre binek oto.
17- Hakan Eker 1 kişi İstanbul - Cumartesi sabah binek oto
18-Ömer Sökmen 2 kişi İstanbul,Cumartesi Öğleden sonra, Lada Niva.....
19-Alper Atmaca 6 Kişi İstanbul, Perşembe öğleden sonra, Toyota FJ
20- AjanFxx 8 Kişi Krdz.Ereğli 3 Jeep, 4 Low
21-Nurullah Öz 2 Kişi İstanbul 4x4
22- Gülsemin Kaya 2 buçuk kişi
23-Arzu Ortaç ve Suzi 2 kişi İstanbul 4x4 ..Cuma gece geç saatte düşeriz kampa:smiley:
24- Yaban TÜRK 1 Kişi. İstanbul . cuma . binek araç .

Etiketler

Züpürge' Alıntı:
Arkadaşlar biz İstanbul'dan yaklaşık 8 kişi gelmeyi düşünüyoruz. Aracımız 4x4.
Perşembe akşama doğru orada olacağız sanırım, yerimizde duramadık Cuma'yı bekleyemiyoruz :p

Kamp alanına giden yolda 1 metreden fazla kar var ve yağmaya devam ediyor. Yolu Cuma günü öğle saatlerinde açtıracağız. Perşembeden giderseniz kamp alanına giremezsiniz. Ancak göl kıyısında kamp atabilirsiniz. Cuma günü yer değiştirmeniz gerekir.
Selamlar
Efe

Efe abi o 8 kişi gideceğiz diyen benim arkadaşım. Geçen seneden ve telsiz sınavı dolayısı ile tanışmıştınız bir ara. Perşembe erkenden gidiyoruz. Sınavlardan sonra bana iki gece az geldi herkesi önceden sürdüm cepheye. Biz arabayı gittiği yerde bırakır kamp alanına iz açar çıkarız dert değil. geldiğinizde de size hoşgeldin deriz artık bir ateşle. GÖrüşürüz cuma günü. telsizi dinliyor olacağım dediğim frekanslarda.

Arkadaşlar dün Abant'taydık.
Kamp atacağımız yerde 1metreyi aştı kar. Ve bıraktığımda son hızıyla yağmaya devam ediyordu.

Gecen seneye göre daha eğlenceli bir kamp bizi bekliyor :D :D :D

Arkadaslar son hava tahmin raporuna gore yogun kar yagısı bekleniyor aracların gerekli kıs donanımlarının olmasına dikkat etmekte fayda var..

dogasever' Alıntı:
Arkadaslar son hava tahmin raporuna gore yogun kar yagısı bekleniyor aracların gerekli kıs donanımlarının olmasına dikkat etmekte fayda var..
:mad: :mad: :mad: desenize bizim gibi iki cekerlerin işi zor :mad: :mad: :mad:

muratburgul' Alıntı:

Abant yolu ve çevresi her zaman açık olur. Kar lastiği ile sorunsuz gelirsiniz. Ama yol küründükçe kamp alanındaki kar seviyesi artıyor ve sürekli yağıyor :smiley:

İki gündür boğazım şişti. Ağrısı kulağıma vurdu. Antibiyotik tedavisine başladım ama hafta sonuna iyileşemiyecem gibi gözüküyor. Büyük ihtimalle kampa gelemiyeceğim. Bir yıldır kamp önceleri hep bir sorunla karşılaşıyorum. Şeytanın bacağını kıramadık.

Merhaba Arkadaşlar,

İstanbuldan c.tesi sabah çıkıcak araçlarda, bir kişilik yeri olan araç varsa bana haber verebilrmi acaba.. Çekmeköyde oturuyorum, umarım yer vardır..

Teşekkürler.

yunuscom' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,

İstanbuldan c.tesi sabah çıkıcak araçlarda, bir kişilik yeri olan araç varsa bana haber verebilrmi acaba.. Çekmeköyde oturuyorum, umarım yer vardır..

Teşekkürler.

Cep numaranızı yazarsanız gidecek olursak bağlantı kurarız....

aslanahmet' Alıntı:
İki gündür boğazım şişti. Ağrısı kulağıma vurdu. Antibiyotik tedavisine başladım ama hafta sonuna iyileşemiyecem gibi gözüküyor. Büyük ihtimalle kampa gelemiyeceğim. Bir yıldır kamp önceleri hep bir sorunla karşılaşıyorum. Şeytanın bacağını kıramadık.

Gece 3'e saati kurdum.... Akşamdan da eşyaları bagaja yüklemiştim......Yüzümü yıkayıp yola çıkarım diye planlamıştım... Saat çaldı, kalktım.... O da ne........boğazımdan hava zor geçiyor........yutkunamıyorum............Kulaklarım ağrıyor.....Tramvayda aksırıp tıksıran teyze.... yaktın beni..........aynen geri yattım tabi.........sabah ilk iş doktora koşmak oldu.......ağrı kesici ve antibiyotiğe başladık........kulakları ve boğazı soğuk havadan korumak şartmış............ aman doktor senin dilin ne söylüyor , abant kampı beni bekliyor dediysem de dinletemedim.....soğuğa maruz kalırsa kulaklar başıma büyük iş açarmış.......... Haberleri dinliyorum....... ve sizin için bol karlı bir kamp olacağı ile avunuyorum........... :-\
İyi eğlenceler arkadaşlar :'(

Lütfen herkes getirebildiği kadar kuru odun getirsin. Odunlarımız yaş ve yakmakta sıkıntı çekiyoruz. :(

KURU ODUN LAZIM

Selamlar
Efe

aslanahmet' Alıntı:

Geçmiş olsun

tommycan' Alıntı:
Gece 3'e saati kurdum.... Akşamdan da eşyaları bagaja yüklemiştim......Yüzümü yıkayıp yola çıkarım diye planlamıştım... Saat çaldı, kalktım.... O da ne........boğazımdan hava zor geçiyor........yutkunamıyorum............Kulaklarım ağrıyor.....Tramvayda aksırıp tıksıran teyze.... yaktın beni..........aynen geri yattım tabi.........sabah ilk iş doktora koşmak oldu.......ağrı kesici ve antibiyotiğe başladık........kulakları ve boğazı soğuk havadan korumak şartmış............ aman doktor senin dilin ne söylüyor , abant kampı beni bekliyor dediysem de dinletemedim.....soğuğa maruz kalırsa kulaklar başıma büyük iş açarmış.......... Haberleri dinliyorum....... ve sizin için bol karlı bir kamp olacağı ile avunuyorum........... :-\
İyi eğlenceler arkadaşlar :'(

Geçmiş olsun

muratburgul' Alıntı:

İstanbul'dan otomobille giden bir grup arkadaşımız şu anda kamp yerinde. Yollarda sorun yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri