Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 426
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,092
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

nordic1903' Alıntı:
Konuyu dağıtmamak için özelden mesaj atayım dedim ama hata verdi..Neyse bunu beğendim ben..Yeri de bana uygun..Hallederiz..

Everest' de Ubeyit var. Benden selam söyleyin. Efe abi gönderdi deyin. İndirim yapar.
Selamlar
Efe

Etiketler

iyi günler,

daha önce bu yolu hiç denemedim. 2 çeker bir binek araç için buraya özel almamız gereken bir tedbir var mı acaba ?

taneralikoc' Alıntı:
iyi günler,

daha önce bu yolu hiç denemedim. 2 çeker bir binek araç için buraya özel almamız gereken bir tedbir var mı acaba ?

Zincir, çekme halatı ve takoz. Bunları aracınızda bulundurmanız iyi olur. Ayrıca bir de kar küreği alın. Hem araç için hem de karda çadır kuracaksanız çadır yeri hazırlamak için çok yararlı olur. Hafif bir kürek olsun. Alüminyum olanları var. Plastik almayın. Dayanıklı olmuyor.

Arkadaşlar merhaba,

Aşağıda linkini verdiğim ceketimi satıyorum. Detaylar ilanda mevcuttur. Bunun dışında sormak istediğiniz birşey varsa bana özleden mesaj atarsanız cevaplamaktan zevk duyarım.

Özellikle önümüzdeki faaliyette ve tabii ki diğer faaliyetlerde ihtiyaç duyabileceğiniz bir cekettir.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67699.0

Sevgilerimle

Güncel

EKARAIS' Alıntı:
Everest' de Ubeyit var. Benden selam söyleyin. Efe abi gönderdi deyin. İndirim yapar.
Selamlar
Efe

Sevgili EKARAIS,

Ubeyt beni sen zannedip -sanırım, zira bana verdiği fiyatları başka bir mantıkla açıklamak mümkün değil- bana sürekli akıl almaz fiyatlar veriyor.. Bilgin olsun.....:smiley:)))))) Selamlar....

tommycan' Alıntı:
Sevgili EKARAIS,

Ubeyt beni sen zannedip -sanırım, zira bana verdiği fiyatları başka bir mantıkla açıklamak mümkün değil- bana sürekli akıl almaz fiyatlar veriyor.. Bilgin olsun.....:smiley:)))))) Selamlar....

Kadir, Ubeyit iyidir.
Selam
Efe

Şaka bir yana..... çok iyi tanımasam da iyi ve dost canlısı bir arkadaş olduğunu söyleyebilirim.... (yaptığı indirimlerle gönlüme daha bir taht kurmuştur... :smiley:))) )
Şu hareketine de hastayım Ubeyt'in....
Bir ürün beğenirsin mağazada.... Beğendiğini de belli edersin, yani kesin alacaksın... -abi buna ne yapacaksın ?.............. hemen meşhur hesap makinesini alır eline....tık tık tık tık .... sonucu söylemez , makineyi sana çevirir ekranı gösterir..... tamam rakam malın etiketine göre iyi... ama Euro mu TL mi abi..... bir süre insanı ikilemde bırakır.... Örnek.... mağazada tek kalmış bir gore-tex ceketini etiketi 240 Euro.... abi kaça olur...... hesap makinesi seramonisi... tık tık tık..... ekranda 100..... abi 100 Euro da iyiymiş.... Ubeyt: ne eurosu TL kardeşim... vücuda beyinden ılık ılık yayılan bir keyif dalgası.... sarma abi direk giyecem......

ha hahahahaha kulakların çınlasın Ubeyt....

tommycan' Alıntı:
Şaka bir yana..... çok iyi tanımasam da iyi ve dost canlısı bir arkadaş olduğunu söyleyebilirim.... (yaptığı indirimlerle gönlüme daha bir taht kurmuştur... :smiley:))) )
Bir ürün beğenirsin mağazada.... Beğendiğini de belli edersin, yani kesin alacaksın... -abi buna ne yapacaksın ?.............. hemen meşhur hesap makinesini alır eline....tık tık tık tık .... sonucu söylemez , makineyi sana çevirir ekranı gösterir..... tamam rakam malın etiketine göre iyi... ama Euro mu TL mi abi..... bir süre insanı ikilemde bırakır.... Örnek.... mağazada tek kalmış bir gore-tex ceketini etiketi 240 Euro.... abi kaça olur...... hesap makinesi seramonisi... tık tık tık..... ekranda 100..... abi 100 Euro da iyiymiş.... Ubeyt: ne eurosu TL kardeşim... vücuda beyinden ılık ılık yayılan bir keyif dalgası.... sarma abi direk giyecem......

Allahım rüya mı bu ;D ;D Okuduklarım doğru mu ?? Gitti Şubat - Mart Nisan maaşları ;D ;D

nordic1903' Alıntı:
Allahım rüya mı bu ;D ;D Okuduklarım doğru mu ?? Gitti Şubat - Mart Nisan maaşları ;D ;D

Ceket tek kaldığı için fiyatı inmiş. Her zaman olmaz. Ama yine de yapabileceği yardımı yapar. :smiley:

Arkadaşlar,

Adrenalin mağazaları da uygun fiyat verir. Gezenbilirden olduğunuzu söyleyin. Bizim sponsorumuz zaten. Kamp ve dağcılığın yanısıra deniz ve bisiklet için de malzeme bulabilirsiniz.

Bu arada bizim kamp başlığını çarşı pazara çevirdik :D

tommycan' Alıntı:

of of of :D çok iyiymiş ya
ben de jack wolfskin blizzard men alacaktım softshell mont.baya bir araştırdım en ucuz türkiyede.220 eurocuk :D
cenk abi gittiğinde onun da olurunu sorarmısın benim için?

Arkadaşlar,

Malzeme temini konusuna özelden yazışarak devam edelim mi? Böylece kamp planlamasını bozmamış oluruz.

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkürler :smiley:

EKARAIS' Alıntı:
Arkadaşlar,

Adrenalin mağazaları da uygun fiyat verir. Gezenbilirden olduğunuzu söyleyin. Bizim sponsorumuz zaten. Kamp ve dağcılığın yanısıra deniz ve bisiklet için de malzeme bulabilirsiniz.

Bu arada bizim kamp başlığını çarşı pazara çevirdik :D

sanırım ben başlattım. üzgünüm :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri