Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 426
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,072
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

TezzMertek' Alıntı:
Çiğdem Selam.

Bolu otogarda buluşma noktası versene sayfaya. :smiley:

Otogar kocaman değildir ama kolaylık olsun.
Keşke her kentte bende ki 50*70 cm ebatlarında ki pankartlardan olsa.

Bu kamptan sonra bizim de flamamız olacak. Competus Murat flamalar yaptırdı. Kampa getiriyor. :smiley:

Etiketler

tommycan' Alıntı:
Sevgili arkadaşlar
Bu sabah erken saatlerde, yaklaşık 5.30 gibi Bolu'dan geçtim... Sıcaklık -6 derece civarı idi... Kuru bir ayaz vardı... 1200 rakımdan itibaren çökmüş kar olduğu anlaşılıyor.. Sanırım 30-40 cm. den aşağı değil...
Hava yağacak gibi duruyordu.... Gri bulutlanmalar Bolu'nun üstünü tamamen kaplamıştı.Akşam tekrar geçtiğimde karanlıktı sabahki mevcut durumda bir değişiklik olup olmadığını anlamak mümkün olmadı.... Fakat Çamlıbel-Gerede arasında yine yoğun bulutlanma ve hafif sis vardı...Akşam 19.30 sıraları bu mevkide -4 derece idi sıcaklık... Birkaç da minik kar taneciğinin uçuştuğunu gördüm.....:smiley:)) Kanaatimce gece gelecek bir yağış kar olarak inecektir bu eksi değerlere bakarak.... Yağış olmazsa da mevcut karın eriyebileceğini sanmıyorum....
(Üzgünüm... Ankara'da işlerim uzayınca dönüş yolunda yapmayı planladığım -en azından İzcilik kampının civarına kadar gidip- yerinde tetkik etme planım suya düştü....:(((

Bu bilgiler için çok teşekkür ederiz. Hafta sonu yağış görünüyor.

Arkadaşlar İzmirden katılmak isteyenler için aracımızda halen 6 kişilik yerimiz var , gelmek isteyenlerin bilgisine .

yabanturk@gmail.com
Gsm : 535 707 00 77

_TLN1576.jpg

yabanturk' Alıntı:
Arkadaşlar İzmirden katılmak isteyenler için aracımızda halen 6 kişilik yerimiz var , gelmek isteyenlerin bilgisine .

Benzer duyuruyu İstanbul' dan ve Ankara'dan da duymak isteriz. Arabası olmayıp gelmek isteyenler var.

Merhaba arkadaşlar
Kampa İstanbul'dan 2 kişi katılacağız, işlerimizi ayarlayabilirsek.
Aracımız 1987 model Toyota HZJ75. (ekteki resim temsilidir :p)[attachment=1]
Muhtemelen Cumartesi sabahı yola çıkacağız. Yaklaşık 5 kişilik yerimiz mevcut. Gelmek isterseniz kapımız açık :smiley:

TOYOTA_Land_Cruiser_HZJ75-01.jpg

Züpürge' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar
Muhtemelen Cumartesi sabahı yola çıkacağız. Yaklaşık 5 kişilik yerimiz mevcut. Gelmek isterseniz kapımız açık :smiley:

Mesajınız için teşekkürler. Hangi semtten saat kaçta yola çıkacaksınız? Bu arada aracınız çok güzelmiş. :smiley:

EKARAIS' Alıntı:
Bu kamptan sonra bizim de flamamız olacak. Competus Murat flamalar yaptırdı. Kampa getiriyor. :smiley:

Foto foto.
Standart logomuzu kullanmıştır umarım.

Merhabalar,
İstanbul'dan katılacak bir arkadaşım adına 1 kişilik yeri rezerve edebilir miyim?
Çadırı, tulumu, matı ve çantası da olacak :smiley:

Züpürge' Alıntı:

TezzMertek' Alıntı:
Foto foto.
Standart logomuzu kullanmıştır umarım.

Evet, Logoyu Sedat gönderdi.

PatrolCat' Alıntı:
Bolu İzcilik kampındaki Nail bey ile görüşmem neticesinde izcilik kampına ait odaların (yaklaşık 20 Adet) hepsinin
dolu olduğunu öğrendim..

Murat hocam merhaba bir kaç etkinlikdir tanışmayı istemiştik ancak birine ben katılamamıştım.LR buluşmasında da görüşemedik sanırım.Bu sefer görüşmek dileğiyle..

en yakın izcilik kampı vardı orası dolu demek.onun biraz ilerisinde gsim nin bungalovları var veya gölün kıyısındaki bungalovlarda da kalabilirsiniz.ya da baysal otel gibi görünüyor şimdilik :D

Volk' Alıntı:
Murat hocam merhaba bir kaç etkinlikdir tanışmayı istemiştik ancak birine ben katılamamıştım.LR buluşmasında da görüşemedik sanırım.Bu sefer görüşmek dileğiyle..

en yakın izcilik kampı vardı orası dolu demek.onun biraz ilerisinde gsim nin bungalovları var veya gölün kıyısındaki bungalovlarda da kalabilirsiniz.ya da baysal otel gibi görünüyor şimdilik :D

Volkan, Bolu otogarının önünde sabit bir nokta söyleyebilir misin buluşma noktası olarak. Ben aracımla bekleyeceğim. Çiğdem otobüsle gelecek onu alacağım.

Volk' Alıntı:

Selamlar Volkan Bey;
evet forumda defalarca karşılaştık ancak gerçekten tanışabilme fırsatımız umarım olur bu sefer..
Bir aksilik çıkmaz ise yarın akşam 20-21:00 sularında kamp alanındayım.
Karadeniz Ereğliden sevgiler..

Bolu merkezden, Kamp yerine rota aşağıdaki GE görüntüsünde kırmızı çizgiyle görünmektedir.

Ayrıca kmz uzantılı dosyaya tıklarsanız, bilgisayarınızda Google Earth varsa hemen açılacak ve GE üzerinde görünecektir.

Picture 6.jpg

Ekli dosyalar

• bolu_aladag_golet.kmz
    5.1 KB · Görüntüleme: 140

Züpürge' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar

Sn. Kılıç
Bu araçla gelmek isteyecek 1.000 kişi bulabilirim.....
1.Ben.....:smiley:)))))

Züpürge' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar

Sayın kılıç., :smiley:
özelden yazdığınız mesaja cevap yazamıyorum.
direk mail yazarsanız sevinirim
gulseminkaya@mynet.com

Ha gayret Gülsemin hanım.

4 mesaj sonra özgürsünüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri