ASMİNNN' Alıntı:''Murat Abi, sence Ilgaz'dan daha mı soğuk olur? Tahminin nedir? ''
Demiştim. Ama aynı mesajda balık avı bilgilendirmesi de yapınca araya gitti
ASMİNNN' Alıntı:''Murat Abi, sence Ilgaz'dan daha mı soğuk olur? Tahminin nedir? ''
Güncel Özak' Alıntı:Ağaçlık bir bölge olduğu için ılgaz kadar soğuk olacağını düşünmüyorum. En azından rüzgar çok fazla olmayacağı için üşütmez. Ama tabi ılgaz ekibi daha net bilgi verebilir. Ben genel tecrübeme dayanarak söylüyorum
EKARAIS' Alıntı:Emre,
Ilgaz kadar soğuk olmaz. Göreceğimiz en düşük sıcaklık -8 -9 C'ler olabilir. Hava bulutlu olursa o kadar da düşmez. Üşümeyiz merak etme çünkü kamp ateşimiz olacak.
COMPETUS' Alıntı:Emre sorunu yeni farkettim kusura bakma.Efe bey'inde bahsettiği gibi Ilgaz kadar soğuk olması tahmini hava raporlarına göre olası değil.En azından bardağı tuttuğumuzda elimize yapışmayacak yada kartuşumuz soğuktan donmayacak.Sen şimdiden hazırlıklarına başla.Keyif dolu bir kamp olacak emin olabilirsin.
ASMİNNN' Alıntı:Güncel Bey,çok teşekkür ederim.
Tecrübelerinize güveniyorum.
cidowsky' Alıntı:ankaradan aracıyla gidecekler eğer yer var ise bana özelden ulaşırsanız ne zaman yola çıkacağınıza dair haberleşirsek kendimi ona göre ayarlayayım teşekkürler
ASMİNNN' Alıntı:Önemli değil abi başlık kalabalık yapacak birşey yok Hadi kartuşu sıcak suya oturtunca kartuş halloluyor da ben neye oturacağım değil mi? Madem öyle ben ufaktan çantayı düzmeye başlayayım.
ASMİNNN' Alıntı:Ben bir keresinde ulaşmıştım. Cevap bile verilmemişti. ???
yakara' Alıntı:Önerinin yapılmasının nedeni kuru odun meselesi idi.İstanbuldan alınmış yada Bolu'dan alınmış farketmez.Bolu'da zaman kaybetme me adına herkes aracının arkasına bir çuval koysa 20 kg den 10 çuval 200 kg eder.Basit hesap ne dersiniz.
Geçen yıllarda uygulama nasıl yapılmış tecrübesi olanlar söyleyebilir.
mezeci_67' Alıntı:Yakup bey her kes 20 kg odun götürsün fikri güzel fakat dediğiniz daha çok odun temin edilemeyecek hallerde geçerli zaten geçen sene 22ocakta aynı yerde kamptaydık arabaya bırak 20kg odun malzemeleri zor sığdırmıştık odun temin etme imkanımız olduğu için herkesin katılımıyla ortak odun alabiliriz en az 400kg odun yakarız