Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 426
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,083
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

''Murat Abi, sence Ilgaz'dan daha mı soğuk olur? Tahminin nedir? ''

Demiştim. Ama aynı mesajda balık avı bilgilendirmesi de yapınca araya gitti :smiley:

Etiketler

ASMİNNN' Alıntı:

Demiştim. Ama aynı mesajda balık avı bilgilendirmesi de yapınca araya gitti :smiley:

Ağaçlık bir bölge olduğu için ılgaz kadar soğuk olacağını düşünmüyorum. En azından rüzgar çok fazla olmayacağı için üşütmez. Ama tabi ılgaz ekibi daha net bilgi verebilir. Ben genel tecrübeme dayanarak söylüyorum :smiley:

ASMİNNN' Alıntı:

Emre,

Ilgaz kadar soğuk olmaz. Göreceğimiz en düşük sıcaklık -8 -9 C'ler olabilir. Hava bulutlu olursa o kadar da düşmez. Üşümeyiz merak etme çünkü kamp ateşimiz olacak.

ASMİNNN' Alıntı:

Emre sorunu yeni farkettim kusura bakma.Efe bey'inde bahsettiği gibi Ilgaz kadar soğuk olması tahmini hava raporlarına göre olası değil.En azından bardağı tuttuğumuzda elimize yapışmayacak yada kartuşumuz soğuktan donmayacak.Sen şimdiden hazırlıklarına başla.Keyif dolu bir kamp olacak emin olabilirsin.

1- Efe Karaismailoglu, İstanbul, 3 kişi + 1 köpek - kendi aracıyla (12 yaşında oğlum geliyor)
2- Murat Albayrak Kdz Ereğli 1 kişi
3- Ender KURUTLU istanbul 3 kişi
4- Ertürk- Ankara- 2 kişi - kendi aracıyla
5- Ayça Yıldırım İstanbul - 1 kişi
6- Adnan Akgün Kdz Ereğli 2 kişi - kendi aracıyla
7- Cenk SARIKAYA Istanbul 2 kişi - Kendi aracıyla
8- Güncel Özak İstanbul 1 kişi - araç yok
9- Çiğdem AVCI Ankara 1 kişi - Araç Yok
10-Oben Miçooğulları Karabük 1 Kİşi-Kendi aracıyla
11-Volkan Çağlar Yıldıran Bolu 1 Kişi - araç yok
12- Çağrı Taşlı - Bolu - 2 Kişi - Kendi aracıyla
13- Levent Sepici - İstanbul - 2 kişi - Kendi aracıyla
14- Burak Dokur - İstanbul - 3 kişi - Kendi aracı ile
15- Altug Özsoydaş - İstanbul 3 kişi - Kendi aracı ile
16- Serhan Ateş Yağız - İstanbul 2 kişi - Kendi aracı ile
17-Funda Erhan - İstanbul
18- Faruk ŞEKERCİ - ANKARA 2 kişi - kendi aracı ile 97 xj
19-Yakup KARAHASAN - Istanbul - 6 kişi - kendi araçlarımız ile (1 adet 4x4, 1adet binek araç),
20-Şenol EŞİYOK - kdz.Ereğli 3 kişi - kendi aracıyla

Güncel Özak' Alıntı:
Ağaçlık bir bölge olduğu için ılgaz kadar soğuk olacağını düşünmüyorum. En azından rüzgar çok fazla olmayacağı için üşütmez. Ama tabi ılgaz ekibi daha net bilgi verebilir. Ben genel tecrübeme dayanarak söylüyorum :smiley:

Güncel Bey,çok teşekkür ederim. :smiley:
Tecrübelerinize güveniyorum.

EKARAIS' Alıntı:
Emre,

Ilgaz kadar soğuk olmaz. Göreceğimiz en düşük sıcaklık -8 -9 C'ler olabilir. Hava bulutlu olursa o kadar da düşmez. Üşümeyiz merak etme çünkü kamp ateşimiz olacak.

Efe Abi, dediğin gibi olursa ben de geleceğim. Ama az daha bekleyelim de listeye öyle ekleyeyim ismimi. :smiley:

COMPETUS' Alıntı:
Emre sorunu yeni farkettim kusura bakma.Efe bey'inde bahsettiği gibi Ilgaz kadar soğuk olması tahmini hava raporlarına göre olası değil.En azından bardağı tuttuğumuzda elimize yapışmayacak yada kartuşumuz soğuktan donmayacak.Sen şimdiden hazırlıklarına başla.Keyif dolu bir kamp olacak emin olabilirsin.

Önemli değil abi başlık kalabalık yapacak birşey yok :smiley: Hadi kartuşu sıcak suya oturtunca kartuş halloluyor da ben neye oturacağım değil mi? :smiley: Madem öyle ben ufaktan çantayı düzmeye başlayayım.

ankaradan aracıyla gidecekler eğer yer var ise bana özelden ulaşırsanız ne zaman yola çıkacağınıza dair haberleşirsek kendimi ona göre ayarlayayım teşekkürler

cidowsky' Alıntı:
ankaradan aracıyla gidecekler eğer yer var ise bana özelden ulaşırsanız ne zaman yola çıkacağınıza dair haberleşirsek kendimi ona göre ayarlayayım teşekkürler

Ben bir keresinde ulaşmıştım. Cevap bile verilmemişti. ???

ASMİNNN' Alıntı:
Önemli değil abi başlık kalabalık yapacak birşey yok :smiley: Hadi kartuşu sıcak suya oturtunca kartuş halloluyor da ben neye oturacağım değil mi? :smiley: Madem öyle ben ufaktan çantayı düzmeye başlayayım.

Sana şimdiden kolay gelsin Emre

ASMİNNN' Alıntı:
Ben bir keresinde ulaşmıştım. Cevap bile verilmemişti. ???

banamı ulaşmıştın cevap vermedimmi? öyleyse ayıp etmişim kusura bakma ama atlamamın pek imkanı yok eğer uyur gezer moduna geçip sadece mesajını okumakla kaldıysam bilemem ;D

İşaret diyelim şimdilik,Konuyu takip için ve ~1200 m rakımda olacağınızı,- dereceleri göreceğinizi düşünerek hazırlanırsanız iyi olur düşüncesindeyim.Gündüz hava açık olursa manzara müthiş olur,özellikle sabahları,sıcak çayınızı içerken ışıl ışıl manzaraya doyum olmaz :smiley: Gece ateş başı sohbetleri söylemeye gerek yok zaten..gündüzün ilerleyen saatlerinde buzların arasından çığıl çığıl akan dere boyunda traking yapmanın zevki de anlatılmaz,yaşanır. Pişşşt hayallere dalmayın,kampa gelin :D :D

yakara' Alıntı:
Önerinin yapılmasının nedeni kuru odun meselesi idi.İstanbuldan alınmış yada Bolu'dan alınmış farketmez.Bolu'da zaman kaybetme me adına herkes aracının arkasına bir çuval koysa 20 kg den 10 çuval 200 kg eder.Basit hesap ne dersiniz.
Geçen yıllarda uygulama nasıl yapılmış tecrübesi olanlar söyleyebilir.

Yakup bey her kes 20 kg odun götürsün fikri güzel fakat dediğiniz daha çok odun temin edilemeyecek hallerde geçerli zaten geçen sene 22ocakta aynı yerde kamptaydık arabaya bırak 20kg odun malzemeleri zor sığdırmıştık odun temin etme imkanımız olduğu için herkesin katılımıyla ortak odun alabiliriz en az 400kg odun yakarız

100_1481.jpg

mezeci_67' Alıntı:
Yakup bey her kes 20 kg odun götürsün fikri güzel fakat dediğiniz daha çok odun temin edilemeyecek hallerde geçerli zaten geçen sene 22ocakta aynı yerde kamptaydık arabaya bırak 20kg odun malzemeleri zor sığdırmıştık odun temin etme imkanımız olduğu için herkesin katılımıyla ortak odun alabiliriz en az 400kg odun yakarız

Adnan Bey, cevabınız için teşekkür ederim.
Forum içerisinde bir yerde kuru odun ihtiyacından bahsedildiğinden bende öneride bulunmuştum.Fakat geçen senelerdeki çözümleri bilmediğimiz için sormayı uygun görmüştüm.
Haklısınız araçlarda pek yer kalmayacak.Ama bizim araç sayımız 3'e çıktı ve yanımızda odun getirmeyi düşünüyoruz.Uludağ zirveye bile İstanbul'dan odun götürmüştük.Böylesi hem kolay hemde zaman kaybetmemiştik.
İlginiz için tekrar teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri