Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 475
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,569
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

ceranus' Alıntı:
Tadilat işlerimin sürmesi nedeniyle çok istememe rağmen sizlerle birlikte olamayacağım, hepinize keyifli ve bol aktiviteli bir etkinlik diliyorum, güzel görsellerinizi bekliyorum, iyi eğlenceler :smiley:

zerrin abla gelememenize üzüldüm.inşallah birdahaki sefere bir kampta görüşürüz.sömestrın 2. haftası ankaradayım.ziyaretinize etlikteki dükkana gelmeyi düşünüyorum.
selamlar

Etiketler

Selam, kamp alanından yaziyorum' kar kalınlığı 12 c'm hava sıcaklığı 0 derece' yol temiz' 4x2 araçlara vakumlu lastik öneriyorum bunun dısında bir problem yok' manzara süper, Bolu offroad klubunden selamlar

bolu1414' Alıntı:
Selam, kamp alanından yaziyorum' kar kalınlığı 12 c'm hava sıcaklığı 0 derece' yol temiz' 4x2 araçlara vakumlu lastik öneriyorum bunun dısında bir problem yok' manzara süper, Bolu offroad klubunden selamlar

süpermiş

bolu1414' Alıntı:

Teşekkürler Samim bey.Ayagınıza sağlık.

Bütün hazırlıklar tamam ve son kontrollerde...Bizim için son 12 saat...

100_4571.gif

100_4280.gif

ISTANBUL C.TESİ EKİBİ
17- Reha Yurdakul 2 kişi İstanbul
18- Sedat Açıl 1 kişi İstanbul
19- Mehmet Ali Yücesan 1 kişi İstanbul
21- Ender Kurutlu & Nihan ERKAN 4 kişi İstanbul LR
24-Seyhan Karaca&Alper Uluiş 2 kişi İst-Anadolu yakası Cumartesi
26-Mehmet Can 1 kişi İstanbul (Range Rover)
35-Mehmet Tosun 1 kişi İstanbul - Anadolu yakası

Evet bu akşam eksiklerimi tamamladım, işlerimi de ayarladım, cumartesi İstanbul'dan gelecek ekibe ismimi yazdırabilirim. Tabi bu kamp mevzusunda eksik dediğiniz bitmez, her şey biraz daha konfor için. Benimkiler sadece idare edecek malzemeler oldu biraz ama böyle bir ekiple orada olmanın keyfi her şeye değecektir eminim. Bir şey soracağım, İstanbul'dan gelecek olan arkadaşlar bir yolculuk organizasyonu yaptı mı acaba? Bolu'da buluşmaktansa buradan birlikte hareket etmek mümkün mü?

bolu1414' Alıntı:

Kıymetli bilgiler için teşekkürler Samim Bey...

2- ERTÜRK 3 Kişi Ankara-(Fiat-Tipo 2 x 4) Cuma
3- ÇİĞDEM 1 kişi (şimdilik) ANKARA cuma erenlerle beraber geleceğm
10- Eren BALABAN 1 kişi Ankara (Jeep CJ-5)
11- Murat AYÜNAL 1 kişi Ankara (Jeep CJ-5)
12- İlker BULCA 1 kişi Ankara (Jeep CJ-5)
20-Ufuk Ozcelik 2 kisi Ankara suzuki vitara- cumadan
buluşma olacakmı valla ertürk gündüz çıkacak yola akşamm üstü kamp alanında olacak ben,eren balaban, murat ayünal ve ilker bulca arkadaşımız beraber akşam iş çıkışında 7 civarında yola çıkmayı planlıyoruz ufuk arkadaşımız ne zaman çıkacak bilmiyorum ben onu arayıp sorarım cuma ekibi şimdilik bu kadar

ankara dan çıkacak olan arkadaşlaın dikkatine,
-ufuk özçelik ve ben sabah saat 10 da E5 üzerinden kartalkaya yoluna sapıp oradan özcan alabalık tesisleri yolundan kamp alanına gideceğiz. cep tel: 0534 778 03 31(ufuk)

Arkadaşlar cuma saat 14:30 gibi kamp boyunca bize yardımcı olacak Erol ve Selim beyle buluşup kamp alanına intikal edeceğiz.Her hangi bir konuda ulaşmak isterseniz 0,532,3330799 nolu telefonumdan ulaşabilirsiniz.

Görüşmek Dileğiyle,

bolu1414' Alıntı:

Samim, çok teşekkürler

ardeski' Alıntı:
ankara dan çıkacak olan arkadaşlaın dikkatine,
-ufuk özçelik ve ben sabah saat 10 da E5 üzerinden kartalkaya yoluna sapıp oradan özcan alabalık tesisleri yolundan kamp alanına gideceğiz. cep tel: 0534 778 03 31(ufuk)

merhaba cuma günü sizde erken çıkacağınıza göre ertürkle gidebilirsiniz oda sanırım erken çıkacak biz akşam saatlerinde gideceğiz murat seni yada efe abiyi ararız

cidowsky' Alıntı:
merhaba cuma günü sizde erken çıkacağınıza göre ertürkle gidebilirsiniz oda sanırım erken çıkacak biz akşam saatlerinde gideceğiz murat seni yada efe abiyi ararız

Tamamdır Çiğdem

fener1977' Alıntı:
ISTANBUL C.TESİ EKİBİ
17- Reha Yurdakul 2 kişi İstanbul
18- Sedat Açıl 1 kişi İstanbul
19- Mehmet Ali Yücesan 1 kişi İstanbul
21- Ender Kurutlu & Nihan ERKAN 4 kişi İstanbul LR
24-Seyhan Karaca&Alper Uluiş 2 kişi İst-Anadolu yakası Cumartesi
26-Mehmet Can 1 kişi İstanbul (Range Rover)
35-Mehmet Tosun 1 kişi İstanbul - Anadolu yakası

Evet bu akşam eksiklerimi tamamladım, işlerimi de ayarladım, cumartesi İstanbul'dan gelecek ekibe ismimi yazdırabilirim. Tabi bu kamp mevzusunda eksik dediğiniz bitmez, her şey biraz daha konfor için. Benimkiler sadece idare edecek malzemeler oldu biraz ama böyle bir ekiple orada olmanın keyfi her şeye değecektir eminim. Bir şey soracağım, İstanbul'dan gelecek olan arkadaşlar bir yolculuk organizasyonu yaptı mı acaba? Bolu'da buluşmaktansa buradan birlikte hareket etmek mümkün mü?

Mehmet,

Organize olamazsanız, daha önce görüştüğümüz gibi bana telefonla C.tesi Bolu varış saatini bildir. Ama bunu bilet alır almaz yap ki kamp alanına intikalini organize edebilelim

Günaydın arkadaşlar,

Bu sabah itibariyle hava tahmin raporu aşağıdadır.

Samim arkadaşımızın dün akşam verdiği bilgiye göre yollar açıktır. Ancak binek araçların vakumlu lastik, kar lastiği ve zincir, çeki halatı ve takoz bulundurması şarttır. Pazar günü geri döneceğimizi unutmayalım. Dönüş şartları daha zorlu olabilir.

Kamp alanında kar kalınlığı 12 cm'ymiş. Dün gece ve bugün yağış sürebilir. Problem yok.

Herkese sağlıkla, kazasız, belasız, bol eğlenceli, yıllarca anlatacağınız güzel anılar diliyorum.

Selam ve Sevgilerimle

Picture 3.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri