Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 183
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,884
Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010)

Kar ve orman bir arada olunca ne güzel oluyor :smiley:

Etiketler

Güzel bir kamp ve etkinlik oldu. Başta Efe Bey, Murat Bey, Adnan Bey olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler.

Gezenbilir'e yakışan bir etkinlik olmuş. Tüm fotoğrafları keyifle izledim. Kamp budur :smiley:

Biz de sağ salim İstanbul' a döndük. Yollar kötü. TEM' de sanırım kaza vardı. Gebze çıkışından E5' e geçtim. Ondan sonra sorunsuz olarak İstanbul' a girdim.

Güzel kamp oldu. C.tesi günü 11,5 kilometrelik bir yürüyüş gerçekleştirdik. Benim kırık ayak sorun çıkarmadı. İyileşmişim demek ki. En soğuk -8 derece oldu. En sıcak 0 dereceydi. Beklenmedik bir rüzgar vardı. Orman içinde olmamıza rağmen dondurucu esiyordu. Bu sebeple termometre'nin öçtüğü dereceler rüzgar estiğinde daha düşük hissedildi. Buna göre en düşük sıcaklık -12 dereceydi. Ancak bu durum en çok 5-6 saat sürdü. Kar yağışının başlamsıyla birlikte 0 ila -3 derecelere yükseldi.

Odunlar yaş olduğundan yakması çok zor oldu. Neyseki sonradan kuru odunlar temin ederek ateşimizi yaktık.

Katılım saymadım ama 45 kişi civarında olduğunu sanıyorum.

Yemek konusunda bazı rekorları kırmış olabiliriz. Bu kampın yemekleri ayrı bir başlık altında anlatılsa belki daha iyi olur. Aksi taktirde bu başlık bir kaç mesaj sonra tam bir yiyenbilir muhabbetine dönebilir.

Arkadaşlar çok yorgun olduğumdan yarın devam edeceğim.

Katılan arkadaşlara, katılamayıp forumdan takip eden ve destek veren arkadaşlara ve tüm Gezenbilir camiasına teşekkürler ve selamlar.

Merhabalar,
Öncelikle bu organizasyonu gerçekleştiren Efe abiye, emeği ve elinin lezzetiyle bize o imkanlarla değişik tatlar tatdıran Adnan abiye(maşallah) ,bizi zirve eteklerinden kampa uşaltıran Ertürk'e ve katılan ve emeği gecen herkese çok teşekkür ederim .
Çok keyifli , eğlenceli bir kamp yaptık .Murat abi erken ayrılmanız geçekten üzüldüm.Ama yazdığın gibi sağlık daha muhim bir daki sefere daha iyi olacaktık umarım.
Ünal abi, aracım arızalandı bir türlü sana ulaşamadım boludaki tamircileri bulamadık:smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:
Aracımı önce 1-2 vitese takabiliyordum 3-4 atılr diye düşündük ama malasef boluda 2 vitesle arkadaşlarla buluştuk .2 vitesle istanbul yolu çekilmezdi bolu termal rezarvasyon yaptırdık aracı servise çektirecektik.Arkadaşları istanbula yolcu ettik otele giderken birdaha denemekte fayda var dedik şans bizden yana güldü diyeceğim ama açıkcası bir kaç gün daha boluda kalma fikrim suya düştü :-[
Bu arada kamp alanında arabımı çeken ve ilgilenen Efe abi ,Bora beye ve bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim .
Fotoğrafları yarına ekleyeceğim .
Herkese iyi akşamlar.

Merhabalar Bolu'da olup saat 14:00 de eve gelmeme rağmen ancak cevap yazabiliyorum.
İlk kamp deneyimimdi çok keyifliydi.Hava her ne kadar soğuk olursa olsun insanların sıcaklığı yetti.
Sanal ortamda konuştuğum insanlarla tanışmanın mutluluğunu yaşadım.Yanımda fotoğraf makinesi götürmeme rağmen kampın muhabbetin keyfini çıkardım hiç fotoğraf çekmedim.
Mustafa Baba'ya(MKG) bütün emeklerinden ve güleryüzlülüğünden dolayı teşekkür ederim.Hakkını ödeyemem.Beni üşütmemek için elinden geleni yaptı.Çadırımızın içi gece 25 derecenin üstündeydi.Muhteşem yemekleri ve sohbeti için Faruk Baba'ya , sohbeti ve emekleri için Hasan Ustam'a , Fotoğrafları,sohbeti ve sıcaklığı için Reha Hocam'a , Uyku tulumu için Coşkun Bey'e , güzel yemekleri ve sıcakkanlılığı için Adnan Abi'ye , emekleri ve ve bu gezi için Efe Bey'e(fazla görüşemedik ama birdahaki sefere inşallah) , ayrıca Ender Abi , Sedat Hocam'a , sohbetinden Boloff ekibine ve kampta tanıştığım bütün güzel insanlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Umarım büyüklerimize karşı bir hata işlememişimdir.Bunu bir daha belirtmek istiyorum Musatafa Baba'ya tekrardan teşekkür ederim.Çok büyük fedakarlık yaptı benim ve diğer insanlar için.Benim için yaptıkları gerçekten babalıktı.Artık Bolu'da da eviniz var.Her zaman bekleriz.Bir dahaki etkinliklerde görüşmek üzere.
Herkese Selamlar

çok keyifli olduğu fotoğraflardan belli.biz izmirlilerde kara hasret kaldık..inşallah yeni soğuk hava dalgasıyla beraber biz de kar hasretimizi dindiririz... :smiley:

Funda sana da geçmiş olsun. Neyse ki halletmişsiniz. Kazasız belasız dönüşünüzdü önemli olan :smiley:

Organizasyonu yapan, katılan ve fotoğraflarıyla geziyi bizimle paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler :smiley:

Murat Bey'in eşine ve Fundacığıma da geçmiş olsun diyorum...

Selamlar

SDC' Alıntı:
Organizasyonu yapan, katılan ve fotoğraflarıyla geziyi bizimle paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler :smiley:

Murat Bey'in eşine ve Fundacığıma da geçmiş olsun diyorum...

Selamlar

Teşekkürler Sevtap hanım.

Murat'cım geçmiş olsun...
umarım yengem iyidir, sen nasıl oldun bu arada?

çok güzel bir organizasyondu, uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim...
bol soğuklu, bol muhabbetli, bol yeme içmeli ve bir o kadar da keyifli bir kamp oldu...
yayında ve yapımda emeği geçen tüm Gezenbilir dostlarına teşekkürler, saygılar, sevgiler... :smiley:

çok şükür sağ salim döndünüz arkadaşlar hoş geldinizzzzz
Efe bey evet bizde yokluğunuzda orda yaşadığınız heyecanı burda arkadaşlarla paylaştık kulaklarınızı çınlattık, sabırsızca bekledik
önemli olan katıan arkadaşların eğlenmesi, keyif alması ve tabiki bizlerle paylaşılması :smiley:,yediğiniz içtiğiniz sizlerin olmasın :smiley: bizlerinde olsun, herkes ateş etrafında sohpetleriniz iyiyiymiş, diğer arkadaşlarında resimlerini bekleriz,
Efe bey biz üşüyen bayanları düşünerek, ilkbalarda sonbaharda veya yazın bir etkinlik düşünmezmisiniz???

Arkadaşlar çok keyifli ve güzel bir kamp oldu Ereğliye geldiğimizde süprizle karşılaştık Boluda 10 cm kar vardı bizim burda Murat arkadaşı evine bıraktığım yerde 40cm den aşağı kar yoktu ve yoldan araç geçmemişti offroad yaparak eve gittik. Gelirken yolda bolca güldük nedeni sucuklar tavada kızardıktan sonra Efe bey bana yumurtaları verdi yumurtaları birbirine vuruyorum tak tak diye bir ses geliyor yumurtalar donmuş sucuklar tavada yumurtasız gitti resimler çok öğleden sonra gibi yüklemeye başlarım herhalde herkese iyi akşamlar. ;) :D :'(

hoş geldiniz Adnan bey, sağlıkla sıhhaltle döndünüz, evet istanbulda bayağı yağıdı, bizde burdan katılmayan arkadaşlarla kulaklarınızı çınlattık, ilerleyen günlerde resimlere bakarak bizde gitmiş kadar oluruz, :smiley:

soyadaş İrfan bey, şimdi farkettim soyadınızın Bilgin olduğnu,
Karda ayak basılmamış yerde gezmek yuvarlanmak keyifli olur, manzarada süper gözüküyor, kamp alanındada ayakbasılmamış
yerler olmuştur, diğer arkadaşların resimlerini bekliyoruz, resimlere bakarak gitmiş kadar oluruz artık :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR