Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010)
Merhabalar Bolu'da olup saat 14:00 de eve gelmeme rağmen ancak cevap yazabiliyorum.
İlk kamp deneyimimdi çok keyifliydi.Hava her ne kadar soğuk olursa olsun insanların sıcaklığı yetti.
Sanal ortamda konuştuğum insanlarla tanışmanın mutluluğunu yaşadım.Yanımda fotoğraf makinesi götürmeme rağmen kampın muhabbetin keyfini çıkardım hiç fotoğraf çekmedim.
Mustafa Baba'ya(MKG) bütün emeklerinden ve güleryüzlülüğünden dolayı teşekkür ederim.Hakkını ödeyemem.Beni üşütmemek için elinden geleni yaptı.Çadırımızın içi gece 25 derecenin üstündeydi.Muhteşem yemekleri ve sohbeti için Faruk Baba'ya , sohbeti ve emekleri için Hasan Ustam'a , Fotoğrafları,sohbeti ve sıcaklığı için Reha Hocam'a , Uyku tulumu için Coşkun Bey'e , güzel yemekleri ve sıcakkanlılığı için Adnan Abi'ye , emekleri ve ve bu gezi için Efe Bey'e(fazla görüşemedik ama birdahaki sefere inşallah) , ayrıca Ender Abi , Sedat Hocam'a , sohbetinden Boloff ekibine ve kampta tanıştığım bütün güzel insanlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Umarım büyüklerimize karşı bir hata işlememişimdir.Bunu bir daha belirtmek istiyorum Musatafa Baba'ya tekrardan teşekkür ederim.Çok büyük fedakarlık yaptı benim ve diğer insanlar için.Benim için yaptıkları gerçekten babalıktı.Artık Bolu'da da eviniz var.Her zaman bekleriz.Bir dahaki etkinliklerde görüşmek üzere.
Herkese Selamlar