Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 183
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,883

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA
Hepiniz hoşgeldiniz..

Oldukça zorlu koşullarda gerçekleştirdiğiniz etkinlik için hepinizi kutluyorum..

Etkinliğinmizin görsellerinin ve anlatımının paylaşılacağı başlığımızdır..

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010)

Bizde bu pazar ailece (2 ufaklıkla) ne yapsak diyorduk.. Orayamı gelsek acaba :smiley::smiley:

Arkadaşlar Merhaba,

Eşimin rahatsızlığı nedeniyle bu gün 14:00'de kamp alanından ayrılmak zorunda kaldık..Ankara İstanbul ve Ereğli ekibinin katılımıyla çok keyifli bir faaliyete başladık tüm malzemelerimi extrem şartlara uygun olmasına rağmen eşimin üşüme sorununa bir türlü çözüm bulamadık.Kamp alanından ayrılırken yaklaşık 10 araçlık bir ekip kamp alanına seyir halindeydi.İnanın çok güzel bir manzara çok güzel bir ortam.Etkinliğe katılamayan ve merak içerisinde olanlar için pazartesiyi sabırsızlıkla beklediklerini biliyorum.Biraz olsun merakınızı gidermek için bir kaç foto ekliyorum.Etkinliğin devamını ve fotoları bende sizler kadar sabırsızlıkla bekliyor olacağım.

Bu etkinlikte bize yardımcı olan Bolu Jandarma Tugay Komutanlığına..
Odun,ve bir çok ihtiyacımıza yardımcı olan Erol bey ve oğluna... ( Bizin için iki gece yaylada kalacak )
Paylaşımları için tüm ekip arkadaşlarıma...Teşekkür eder keyif dolu faaliyet geçirmelerini dilerim.

Saygılarımla,
Murat ALBAYRAK

Selamlar,

Murat, kamptan erken ayrılman kötü olmuş, cep sobalarından yokmuydu yanınızda ?

Zerrin hanım işin doğrunu yanlışını çözmüş değilim.Kıyafet konusunda hiç bir sıkıntısı yoktu.Çadır,mat,uyku tulumu en az -20 dereceye kadar sıkıntısız kullanılabilecek malzemeler.Hiç gerek olmamasına rağmen sıcak su torbası bile koydum tuluma ama nafile.Muhtemelen alışık olmadığı yüksek irtifa yada farkında olmadığımız kan değerlerinin düşüklüğü.Her şeyde bir hayır vardır bu kampı çok istemiştim ama buna da şükür en azında dostlarla bir gece dahi olsa o keyfi paylaşabildim.

Kamp maceramız Erol bey'in köyünden başlıyor.Ekmek,peynir,yumurta,t.yağ,çıralar hepsi hazır tüm malzemeleri araçlara paylaştırarak kamp alanımıza doğru hareket ettik.

100_4572.gif

100_4574.gif

Kamp sabahı ve sabah kahvaltısı.Adnan abinin melemen ve kızartılmış sosisleri Funda hnımın müthiş muhlaması gerçekden her şeye değerdi.

100_4585.gif

100_4582.gif

100_4583.gif

100_4592.gif

Öncelikle kamptan ayrılan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi ileteyim. Kampa gelince bence harika olmuş ama sanırım soğuk hava şartları nedeniyle fazla etkinlik yapılamamış.

Saygılar

caneroz' Alıntı:
Öncelikle kamptan ayrılan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi ileteyim. Kampa gelince bence harika olmuş ama sanırım soğuk hava şartları nedeniyle fazla etkinlik yapılamamış.

Saygılar

Etkinlik şu anda tam gaz devam ediyor.1 saat önce Efe bey'le görüştüm.Hava çok soğuk -7 bu gecelik görülen en düşük değer sabaha karşı hava yumuşamassa -12 civarını görürler.Sıkı bir faaliyet oluyor doğrusu.Fakat hava ne kadar - olursa olsun oradaki dostluklar arkadaşlıklar havayı gayat iyi yumuşatıyor doğrusu.

Şu anda orada olmayı arkadaşlara eşlik etmeyi çok isterdim doğrusu

caneroz' Alıntı:
Şu anda orada olmayı arkadaşlara eşlik etmeyi çok isterdim doğrusu

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim Caner bey.Doğrusu hiçmi hiç bırakıp gelesim yoktu.Fakat endoğru kararı verdiğimi düşünüyorum.Ne yapalım inşallah bir dahaki faaliyete diyorum artık.

COMPETUS' Alıntı:
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim Caner bey.Doğrusu hiçmi hiç bırakıp gelesim yoktu.Fakat endoğru kararı verdiğimi düşünüyorum.Ne yapalım inşallah bir dahaki faaliyete diyorum artık.

Murat bey doğru bir karar vermişsiniz emin olun. Sağlık herşeyden önce gelir.

Saygılar

Pazartesi günü çok güzel fotoğraflar ve kefiyli kamp hikayeleri görüp okuyacağız anlaşılan. Ontro çok güzel :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
merceuriii

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR