Efe Abicim tembellik etmesem ne ala, kürşad bir şeyler karala diyince naçizane bir şeyler yazdım, yazılınca muhakkak bir izi kalıyor, mutlu oldum beğenmenize.
Ynt: Gezenbilir Bolu Abant Kış Kampı Raporu: 28 - 29 Ocak 2012
dogasever' Alıntı:
Cagrı, ates basındaki sandalye altı ısıtma ;D ;D muhabbeti sırasında bir fotograf cekmistim onu ekliyecegim ama şunu samimi olarak söyliyeyimki uzun zamandır bu kadar gülmemiştim .. allah da senin gülen yüzünden gülücükleri eksiltmesin, süper bir ateş-bası muhabbeti yaşadık,ut çalan Hasan beye de cok tesekkurler..
Vallaha abi sizinle kamp ayrı bir zevk.
O güzel yüzleriniz hep gülsün...
Bence de çok başarılıydı Utcu abim.
Altına közü koydum, sesi daha çok çıkmaya başladı valla
Deep' Alıntı:
Çağrı'cım ne demek! Bir kamp klasiğidir sıcak şarap, olmazsa olmaz
Çok güzel bir kamptı, Boloff ekibine, Murat ve Efe abiye çok teşekkür ederiz. En karlı kar kampı oldu gerçekten
mezeci_67' Alıntı:
İlhami kardeş gerçi gözlerimiz seni aradı ama gelemiyeceğini bildiğim için keyfimize devam ettik sağolsunlar sizin arkadaşlar herşeyimizle ilgilendiler hatta Çağrı üşüyenlerin koltuklarının altına köz bile koydu. ;D
BOBO' Alıntı:
Her zamanki gii tanıdık ve sevdiğimiz yüzler.
Her taraf kar
Süper manzaralar
Temiz hava...
Daha ne olsun
Ne güzel olmuş.,
Aklım kaldı
Artık bir dahakine
4x4 dergi için Kar kampımızı anlatan bir yazı yazdım umarım beğenirsiniz
Kürşad teşekkürler
Selamlar
Ender
Sağolasın Ender kardeş eline yüreğine sağlık çok güzel bir yazı olmuş bu yazı sayesinde kış kamp'çıları sayısında artış olabilir. Zaten 4x4 sahipleri kar gördümü dayanamaz hemen imzaları atmaya başlarlar.
mezeci_67' Alıntı:
4x4 dergi için Kar kampımızı anlatan bir yazı yazdım umarım beğenirsiniz
Kürşad teşekkürler
Selamlar
Ender
Sağolasın Ender kardeş eline yüreğine sağlık çok güzel bir yazı olmuş bu yazı sayesinde kış kamp'çıları sayısında artış olabilir. Zaten 4x4 sahipleri kar gördümü dayanamaz hemen imzaları atmaya başlarlar.