Gezenbilir Bolu Abant Kış Kampı Raporu: 28 - 29 Ocak 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,997
Ynt: Gezenbilir Bolu Abant Kış Kampı Raporu: 28 - 29 Ocak 2012

.

DSC07338.jpg

DSC07353.jpg

DSC07371.jpg

DSC07382.jpg

IMG00645-20120129-1128.jpg

Etiketler

Çok güzel bir etkinlik olmuş.
Orada olamamk büyük eksiklik...

Deep' Alıntı:
Adnan abi, mezeler ve muhteşem yemekler için çok teşekkür ederim :smiley: Her koşulda kusursuz bir mutfak organizasyonun var :smiley:

Sağol kardeş mühim olan malzeme ve ortam gerisi teferruat. ;) :smiley:

güzel ve keyifli bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

Boloff.com'da da paylaştım beraber yaptığımız kar kampını.
http://www.boloff.com/2012/02/07/gezenbilir-2012-kar-kampi-abantta-yapildi/
Kendim resim çekmediğim için sizin çektiğiniz fotoğrafları izinsiz olarak kullandım :smiley:
Saygılar...

Bu benim katıldığım ikinci kış kampı idi.Cuma gecesi kamp vardım.Cumartesi akşamı dönmek zorunda idim.Muhabbet in kralı ben ayrıldıktan sonra olmuş. :-\ :-\ .Ufuk abiye ,Efe abiye ve Murat abiye teşekkürler.Adnan abi turşu aklımı aldı değinmeden geçemeyeceğim ayrıca Mert kardeş hanımefendi ye Yaprak sarma için tekrar teşekkür ederim.Ayrıca Ufuk abi Ankara daki köftecinin iletişim bilgilerini hala beklemekteyim.Saygılar...

vallaekipman eksikliği dolayısıyla katılamadıkk.Ama herkes eğlenmiş karın tadını çıkarmışş.herkesin eline sağlıkk.zaten işin içinde ender varsa güzel olmuştur,onda şüphe yokk..

Fotograflara kıskanarak baktım ama artık gitmiş gibide hissettik kendimizi teşekkürler.

kılıç78' Alıntı:
vallaekipman eksikliği dolayısıyla katılamadıkk.Ama herkes eğlenmiş karın tadını çıkarmışş.herkesin eline sağlıkk.zaten işin içinde ender varsa güzel olmuştur,onda şüphe yokk..

Dostum hep beraber olunca güzel oluyor keşke sizde olsaydınız

Üzgünüm :( sarmaları iştah ile yutar iken isminizi bile öğrenemedim.Kabalık ettim.Ellerinize sağlık..

endy' Alıntı:
4x4 dergi için Kar kampımızı anlatan bir yazı yazdım umarım beğenirsiniz

Kürşad teşekkürler

Selamlar

Ender

Yüreğine sağlık Ender hocam.Anlatımın muhteşem,büyük bir keyifle okudum.

Selamlar,
Murat

COMPETUS' Alıntı:
Yüreğine sağlık Ender hocam.Anlatımın muhteşem,büyük bir keyifle okudum.

Selamlar,
Murat

Endercim çok güzel yazmışsın. Bundan sonra etkinlik raporlarını sana yazdırıyoruz ;)

Ender abi bana da gece uyumadan okuyabileceğim bir hikaye yazar mısın ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR