Gezenbilir Bolkarlar - Medetsiz Zirve Tırmanış Raporu (16 - 17 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cidowsky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,686

cidowsky

THE TRUTH İS İNSİDE OF YOU
Yer
ankara
16-17 temmuz 2011 tarihinde yaptıgımız Bolkarlar silsilesindeki Medetsiz tırmanışı ile ilgili fotograf ve görüşleri buradan paylaşalım.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Bolkarlar - Medetsiz Zirve Tırmanış Raporu (16 - 17 Temmuz 2011)

paylaşımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
zirve yapamadan dönmenize çok üzüldüm.
aynı sorunu Ağrı'da bende yaşadım çok moral bozucu oluyor malesef :( :mad: :mad:

Ynt: Gezenbilir Bolkarlar - Medetsiz Zirve Tırmanış Raporu (16 - 17 Temmuz 2011)

Üzülme Çiğdem nasıl olsa bir daha,bir daha hatta bir kaç kez daha gidilecektir toroslara.Sadece tırmanmaya değil karagöl ve çiniligöl'ün büyüleyici güzelliğinin içerisinde koyun koyuna bir kaç gün geçirebilmek için bile defalarca gidilecektir.

Çok güzel bir yerdi doğa harikası. Zirve yapılamadı. Ama ben kendi çapımda zirve yaptım.

İLk fotoğraf benden olsun

P1030337.jpg

Zirve yapamasakta faaliyet ortamı çok güzeldi.Ama ben yinede Darkaycıları bol bol anıyorum.

Fotoğrafları bekliyoruz fotoğrafları. :smiley:

murat valla buranın rotasına bayıldım gittiğimiz yere kadar gayet rahat bi rotaydı bide manzarasına bayıldım bayramda tekrarmı gitsek ne şöle 3-4 günlüğüne hem dinlence hem zirvence olur ;D

mstfzrz' Alıntı:
Çok güzel bir yerdi doğa harikası. Zirve yapılamadı. Ama ben kendi çapımda zirve yaptım.

mustafa bey bi çok kişi için iyi bi etkinlikti siz zaten yanlış hatırlamıyorsam zirveye çıkamamış olmaktan dolayı çok üzülmemiştiniz. ;D

Şeker bayramında mı .?

27 Ağustos - 30 Ağustos arasında yapılabilir belki
29 Ağustosu tatil olarak alabilecek birileri varsa mesela.

Çiğdem Hanım
Yukarıdaki fotoyu çektiğim nokta zaten benim için zirveydi. Daha yukarıları daha sonraları için evet. ;D

P1030338.jpg

29 u yarım gün tatil zaten diğer yarımı alabilecekmiyiz bakmak lazım

mstfzrz' Alıntı:
Çiğdem Hanım
Yukarıdaki fotoyu çektiğim nokta zaten benim için zirveydi. Daha yukarıları daha sonraları için evet. ;D

evet biz sizleri aşağıdan izledik. ilk sefer için güzel bi nokta

bir kare daha göndereyim.

P1030342.jpg

Taşların arasında o kadar güzel bir şekilde gülümsüyordu

P1030340.jpg

Kamp alanından bir kare

P1030373.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR