Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 237
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,390

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar)

10:30da göztepe köprüsü hangi istikamette olucaksın nesur bostancıya gidişte ol sanayi tarafında 2.köprüden gideriz.arabada sigara ve rakı içilmez bide bana abi deme yaw 1 yaş var aramızda yaşlı değilim ben ???

plaka 34ata60 başka arabaya binme hehe

ben geldim :D
listede adımın yanındaki ihtimal kısmı ortadan kalktı. Teyzemler de istanbul a geliyormuş. şen şakrak bir dönüş yaşadım kocaeli den.
Yarın nasipse görüşürüz. 11:30 da sarıyer de..

Sharingan' Alıntı:
Bu sefer doğru yazdım, Bambi boyunun ölçüsünü yarın vercem, boğup kaza süsü vermeyi düşünüyom...

Serdarcım, çok çalışman lazım çooook :D

01- deep (Mert Kiğılı)
02- aura (Derya Bayrak)
03- Pebble (Nilsun Şahin)
04- halabinikiyok (Ercan Akgül)
05- akarsu ( A.Kadir Arsu )
06- Sevgi Budak
07- Sharingan ( Serdar Tanrıverdi )
08- Berksito (Berk Saraç)
09- eftaLYa (Esra Akeroğlu) ( Cumartesi akşamı Kocaeli'de kuzenimin düğünü var. Pazar sabahı yetişebilirsem gelmek isterim. Kesin değil.. Rakam 60 ı geçerse beni çıkarabilirsiniz listeden.. Face'i tekneye getirmem Nilsun,Korkma )
10- Akın DUBAN + 1 kişi
12- Serkan DUBAN + 1 kişi
14- Behiç Bülent Dağdeviren +1
16- Nesur (opsiyonlu)
17- Aspera - Mustafa Tastemir
18- Maestro (Alper) + Jasmin + 1
21- parodi (fatih) gelmessem çatlarm artık...paletimi maskemide getireyimki serbest dalış yapayım kiiiiii balıkları göreyimkiiiii...
22- eotret (Hakan Dansık - Murat Koparal)
23- Caner
24- eLf
25- İ.Ozan CAVLI
26- Sedat the mangaller Smiley
27- Steve Taynton
28- Mezzy (Mustafa Eraslan)
29- Mustafa Coşkun
30- Canan Durak +1
32- Önder Satıloğlu +2
35- Çağatay Sağlam
36- Bambina
37- Seçkin Yiğiter
38- Serkan Avunduk
39- Sevcan Pınar
40 - Şero ( Şeref )
41- Corehunn (Korhan Şen)
42- SDC (Sevtap Dilek Çimen)
43- Yaban çileği
44- Boromir ( Alper )
45- Filiz Yılmazkaya
46- Serap Bıyıklı

Mezzy' Alıntı:
Ps: Tabu oynanır mı acaba. Ben de mevcuttur. İsteğe göre getirebilirim...

getir getir :smiley: teknede kalanlara eğlence olsun bari :smiley:

eftalya yapılan planlarda hiç bir zaman değişiklik olmaz hava muhalefeti sebebi ile. pilavdan dönenin kaşığı kırılsın ;D ;D ;D .....

kim demiş gelmediğimi ?
ben sakatlar kadrosundan katılıyorum. etkinliğe. eğer birazdaha oyalanırsam. belediye otobüsünü kaçıraçağım. orada görüşmek üzere...

evdeyiz. pestil olmuşum.. yüzgeçlerim vede solungaçlarım ne zaman çıkacak benim ya.. yıllardır ümitle bekliyorum..

İmza : Atlantis'ten gelen kadın

katılan,organize eden herkese teşekkürler..

Evet sonra da ben. Beşiktaşa gidenler boşuna sıkışmışlar. Ben de oradan geçiyordum. Ayrıca maslaktaki foto süpriz de ayrı bir olaydı :smiley: Ben o arada benzin bittimi modundaydım :smiley: Şaka şaka Letafet beni yolda bırakmaz :smiley:

Ayrıca güzel yanmışım. Böyle kırmızı kırmızı. Yavaş yavaş acı var efenim moduna sokmuş beni. Dove Body Lotion sürsek nemlendirirmi acep.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.