Gezenbilir Bisiklet Grubu Sapanca Gezisi Duyurusu (12 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metro1982 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,609

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Bisiklet Grubu Sapanca Gezisi Duyurusu (12 Temmuz 2009)

Tabiki olur. Bu numarayı kaydet istersen ;
uğur ceylan
0532 316 31 06

;) Selam ben yenı uyeyım dun aksam gezıye katılan arkadslardan bırı bahsettı bu turdan ılgımızı cektı..bızım bu turda cok da zorlanıcagımız dusunmuyoruz..eger sızde kabul edersenız gelmeye calısıcaz.

13 haziranda Fethiye yoluna çıkacağım,yorgunluğu kaldırabileceğime gözüm keserse katılmak istiyorum,organize edenleri kutlarım.

Kocaeliden merhaba

Gezinizi bağlantılandırayım dedim.Kocaelide bisiklet kültürünü geliştirmek üzere izmit belediyesinin katkılarıyla pazar sabahı gezintileri düzenlenmektir. Bu geziler seka park alanı ya da eski gölcük yolu yönüne yapılabilmektedir. Bitişte kahvaltı veriliyor.Saat 09:00-10:00 da başlayan bu gezi, ile istanbuldan grubunuzu karşılaştırmak çok değişik bir aktivite yaratabilir diye düşünüyorum.Bence önce izmit belediyesi web sitesinden yazışmalısınız.Bizlere cep mesajı ile haftalık programlar geliyor.Kendim müsait olur isem katılmak isterim.

Böylece tren hatlarına bisikletle yaşam kültürünü katkılarınızla daha fazla aktarmış oluyoruz.

Haberdar etmek istedim.Bol pedallı günler.

http://www.izmit.bel.tr/tr/goster.asp?id=4726&t=1

herkese merhaba,
ben de yeni üyeyim hatta bisiklete de yeni üye oldum :smiley:
gelmek isterim, ama 70-100km yol gitmek düşündürüyor ayrıca bir de 20km hız.
yetişebilir miyim arkanızdan emin değilim...
bakalım tüm bunları aşabilirsem görüşmek dileğiyle...

Yeni üye arkadaşlar sizden bir ricam olsun, profil kısmında var olan ad soyad kısımlarını lütfen doldurun. Sizlere hitap etmemiz kolaylaşsın, hemde samimiyetimiz...

Bu arada 20km sizin gözünüzü korkutmasın, ortalama bir performans değeri vermiş arkadaşlar...

merhabalar,

Ben sapanca'da oturuyorum. Gezinize Seka Park'tan katılmayı düşünüyorum. Daha sonra sizinle Sapanca'ya gelirim.

Kiminle irtibat kurmam gerektiğini söylerseniz sevinirim.

Gezi için irtibat kurabileceğiniz kişiler:

Uğur Ceylan
0532 316 31 06

Mert Aybars
0536 236 72 92

merhaba arkadaşlar iki gündür işlerimin yoğunluğu nedeniyle forum'a bakamadım. Gezimize katılmayı planlayan ama tereddütte olan arkadaşlar için söyliyeyim 20km/s kesinlikle çok süratli bir hız değil, orta tempo bir sürattir. Ancak 70-100 sürekli bisiklete binmeyenler için çok gelebilir onuda kendi performansınızı göz önündünde bulundurarak siz değerlendirebilirsiniz. Ama çok hızlı gidilecek gibi bir düşünce kesinlikle olmasın. Sonuçta bizde çalışan ve vakit buldukça bisiklete binen kişileriz :smiley: Noexit'e de bildilendirme için teşekkürler.

Ben de katılmaya karar verdim "sanırım". Bir süredir bisiklete binmediğim için gözüm korktu aslında, bide SPD olmayınca onca yol götürebilir miyim diye düşündüm.
(Burdan SPD pedal ve 44-45 numara ayakkabı sahiplerine selamlar, ödünç kabulümdür :D ) Dün İstanbul'da ufak çapta bi gezi yaptım ve gelmeye karar verdim.
Çok özlemişim bisiklete binmeyi, tabi macera ve deneyim de cabası :smiley:

Ancak iki tane sorum olucak. Yol profili genellikle düz seyrediyor değil mi? Ayrıca meteoroloji tahmini yağışlı gösteriyor.
Benim yol lastiklerim uyar heralde, yağıştan hep korkuyorum..

Yarın öğleden sonra boğazda Beşiktaş - Sarıyer yapıp hem performansımı deneyip hem de antreman yapacağım.
Katılmak isteyen olursa, yarın 2'ye kadar bana ulaşın.

Super, sanırım ekipte SPD kullanmayan bir çok arkadaş var hatta ESP kullanan neredeyse hiç yok. Sapanca kısmını daha önce giden arkadaşlar anlatırsa daha iyi olur ama gebze dışında bir tırmanış gözükmüyor. Birde Eskihisar'a inmeye zaman bulabilirsek onun çıkış kısmıda biraz dik olacak. İzmit kısmı ise düz.

ben spd kullanıyorum ve Sapacanda oturuyorum.

Sapanca ile ilgili soruları cevaplayabilirim.

Bunun dısında cogu yeri trenle gideceğinizi yazmıssınız.

Trende yolcu vagonlarına bisiklet sokmak istemiyorlar. Yük vagonuna binin diyorlar ve 5 ytl gibi bir ücret istiyorlar.Bilginize

Ben izmitten katılacağım. İzmit -Sapanca arası 25 km civarı. Bisikletle Sapancaya dönmeyi düsünüyorum.

görüşmek üzere

Gezinin sapanca kısmında bize kılavuzluk ederseniz seviniriz :smiley: Ayrıca tren hakkındaki bilgilendirme içinde teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR