Gezenbilir Bisiklet Grubu Sapanca Gezisi (12 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metro1982 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,689

metro1982

Yeni Üye
Yer
İstanbul
Arkadaşlar diğer resimleride Uğur en kısa sürede sizlerle paylaşıcak.

6776_121018790515_639895515_3462628_5675325_n.jpg

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Bisiklet Grubu Sapanca Gezisi (12 Temmuz 2009)

Gezimizde bize gösterdikleri misafirperverlikten dolayı başta Serkan Ersöz olmak üzere tüm Kocaeli İtfayesine tekrar teşekkür ederiz. Fotoğraflar içinde Uğur arkadaşıma teşekkür ederim. Yeni gezilerde görüşmek dileği ile.

6776_121477050515_639895515_3474665_4747289_n.jpg

Tebrikler...Güzel bir anı kalmış arkanızda...Fırsat bulabilirsem (eskiden bisikletin üstünden inmezdim) birdahaki gezilere katılmaya çalışacağım...

Ağustos ayının başında gene bir gezi organize edicez inşallah. Bu sefer Belgrad ormanında bir gezi düşünüyoruz. Bizde gelecek her fikire ve teklife açığız :smiley:

keşke sapanca gölünden de resimler olsaydı bende size katılmak isterdim çok

belgrad ormanı güzeldir xc takılacaksınız rota yardımı yapabilirim :smiley:

metro1982' Alıntı:
Ağustos ayının başında gene bir gezi organize edicez inşallah. Bu sefer Belgrad ormanında bir gezi düşünüyoruz. Bizde gelecek her fikire ve teklife açığız :smiley:

herkese selamlar

sapanca gölü resimleri bende istemediğiniz kadar var.
bisiklet turu yaparken cekmeye vakit olmasa da önceden ben çekmistim:smiley:
yeni geziler düsünürseniz bu taraflarda haberim olsun, çok rota var burda...

bunun dısında Pazar günü uzun bir bisiklet turu yaptık 260 km'lik.
Sapanca-Adapazarı-İznik-Orhangazi-Yalova-İzmit-Sapanca oldu rota.
İsterseniz orda çekilen fotoları da paylaşabilirim...

Güzel olmuş, Belgrad da yapın ama yine sapanca gibi göllü kır kahveli benzer tur olursa katılmak isterim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR