Gezenbilir Bisiklet Grubu; Belgrad Ormanı Gezisi Duyurusu (09 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metro1982 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,968

metro1982

Yeni Üye
Yer
İstanbul
Sabah saat 09:15 de Kadıköy Vapur iskelesinde buluşuyoruz. 09:30 daki Vapur ile Karaköy’e geçiyoruz. Karaköy'den Şişhane’ye kadar pedal bastıktan sonra Şişhane’ den Metro ile Atatürk Oto Sanayi’ye kadar gideceğiz. Oradan da pedal basarak 11:30 gibi Belgrad Ormanı'na varmayı planlıyoruz.

Yola çıkarken yanınıza ufak bir takım çantası (alyan takımı, yama, iç lastik vb.) ve yağmurluğunuzu almanızı,

Yol güvenliği için; yol boyunca eldiven, kask ve gözlüklerinizi takmanızı,

Sağlığınız içinse; yanınızda güneş kremi ve yeteri miktarda su bulundurmamızı tavsiye ederim.

Doğayı seven ve performansına güvenen tüm maceracı ruhlara buradan duyurulur :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Bisiklet Grubu; Belgrad Ormanı Gezisi Duyurusu (09 Ağustos 2009)

Ben katılmak isterim ama söyledeğin malzemelerin hepsini edinmem lazım önce :smiley:
Neyse bisikletçi arkadaşlarıma iyi davranmaya başlayayım hemen. Nereden ne yardım gelecek belli olmaz:smiley:))

Ynt: Gezenbilir Bisiklet Grubu; Belgrad Ormanı Gezisi Duyurusu (09 Ağustos 2009)

ben bisiklet tutkunuyum ama malesef sadece yazlıkta kullanabiliyorum... ist.da kiralamak için beşiktaş veya anadolu yakasıda olabilir bildiğiniz yerler varmıdır??

Malesef şuanda İstanbul'da bulunmuyorum. Şehrin yorgunlugundan kactim ama böyle bi etkinlik ile karşilaşinca üzülmemek elde değil :-\

sitenize yeni üye oldum..

Bizde Belgrat yapmayı düşünüyorduk..Fakat buluşma saatiniz çok çok çok geç..

Not: Gidiş amacı nedir? Offroadmı,kahvaltı mı,piknik mi,dinlenme mi.. Ona göre lastik takılacak ona göre yiyecek getirilecek ve ona göre giyinilecek...

ben de bisiklet bulamayanlardan olacağım galiba. acaba bizde yürüyüş mü yapsak aynı zamanda belgrad' da ::smiley:

Arkadaşalr iki dağ bisikletimin ikisi de yazlıkta :( o tarihten önce bi uygun bisiklet bulup bakım yapmak gerek, kiralayan yer var mı acaba? bu arada gidiliyor mu?

Arkadaşlar gezi tabiki var :smiley: Bisiklet kiralama benim bildiğim kadarıyla yapılmıyo. (Adalarda hariç) Ama bilgi almak isteyen arkadaşlar

http://www.velespit.com/asp/index.asp
http://www.yesilbisiklet.com/ana/ana.asp
http://www.deltabisiklet.com/
sitelerinden bilgi alabilir. Sanırım Delta Bisiklette Kiralama yapılıyo.

Bu arada İletişim için cep telefonlarımızıda yazıyorum. Geziye gelecek arkadaşlar bizimle iletişim kurabilir.

Mert Aybars 0536 236 72 92
Uğur Ceylan 0532 316 31 06

Pazar günü uygun olan herkezi bekleriz. Bu arada piknik gibi bir organizasyon düşünmedik biz. Genelde yoldan Kurabiye ve çikolata gibi abur cuburlara yöneliyoruz. Ama eğer öyle bi düşünceniz varsa da yapabiliriz. Biz O gün konu başlığındaki programa uygun olarak geleceğiz ama erken gidecek arkadaşlar varsa telefonlardan bize ulaşabilirler. Ve uygun bir yerde buluşuruz. Görüşmek üzere.

merhaba delta bisiklet kiralama yapıyor..

Arkadaşlar gezi için rotada ve buluşma noktasında değişiklik olabilir. Yarın foruma giremeyeceğimden dolayı katılmak isteyen arkadaşlar beni arayabilir.

Mert Aybars 0536 236 72 92

Merhaba ,

yeni uye oldum , yeni bisiklet kullanicisiyim :smiley: acaba bu turu yapabildiniz mi , katilim oluyor mu , ben de turlara katilmak istiyorum da

Tesekkurler,

Koray G.

Merhaba,
Bu etkinlik yapıldı mı ? Yapıldıysa bizi fotoğraf ve faaliyet raporuyla bilgilendirir misiniz ?

Saygılar,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.