Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 458
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 84,785
Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

bencede iyi fikir . Ama telefon hatlarını mesgul etmeden sms olabilir tabunun icin telefon nolarını bilmek lazım !!! (0532 364 22 88 )

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

aTa1' Alıntı:
Yukardaki eğitimlerdeki şevkimizi görüp küçük bir tatbikat yapalım bakalım ne kadar öğrenmişler diyor bence..Bu arada böyle durumlar için hızlı bir bilgi akış sistemimiz olmalı diye düşünüyorum.Benim ilk aklıma gelen hemen Birlik merkezini mi arasam oldu? Arkadaşlarla hızlı iletişim için forumdan başka yollar bulmak lazım diye düşünmekteyim..

Geçmiş olsun hepimize, umarım bu son sallantı olur.

Bu iş için en iyi iletişim aleti telsizlerdir Mustafa abi. Kasım ayı içerisinde telsiz ehliyeti için bir sınav yapılacak. Başvuru ve bilgi için:

http://www.kegm.gov.tr/default.asp?id=7&sid=74&srt=&recNo=127&lng=

Sınava hazırlık için antrak'ın kitabından faydalanılabilir. 10TL karşılığında satın alınabiliyor.
http://antrak.org.tr/index.php?option=com_facileforms&Itemid=58

yada web de bazı amatörlerin siteleride mevcut. Örn:
http://www.tacallbook.org/sinav/sinav.shtml

Selim.

Evet ya Kursta konuştuk ... Evlere geldik ... iyi sallandık... Ben (Avcılar) beşik gibi sallandım seslerde cabası... Beterinden korusun rabbim diyorum...

Geçmiş olsun herkese...

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

mert74' Alıntı:
2 hafta sonu boyunca süren birlikteliğimiz sona ermiş bulunmaktadır.Eğitime katılarak en başta kendileri ve sevdikleri için, daha sonra da toplum adına bir şeyler yapabilmek, gerektiğinde elini "enkazın", pardon taşın altına koymak isteğiyle dolu yaklaşık 80 arkadaşımı tebrik ediyorum.Umarım devamı da gelir.

Bunu burada bırakmayıp, ilkyardım'dan tutun da yangın söndürmeye kadar diğer eğitimlerimizi de alarak kişisel kapasitemizi artırarak, sürü psikolojosinden çıkarak toplumda farklı ve bir adım daha önde olan bireyler olarak devam ederiz inşaallah.

Afetsiz günlerde görüşmek dileğiyle.

Siz ve Hakan Hocamıza sonsuz teşekkürler... Bizleri bilgilendirdiğiniz için...Güzel ve çok yaralı bir eğitimdi...
Sırada ilkyardım kursu olacak en kısa zamanda gruba duyuracağız...
Bu 80 kişi ve aileleri sizlerin sayesinde sürü psikolojsinden çıkmış oldu:smiley:))))))))
Teşekkürler

Güzel yarınlar dilerim....

sedef' Alıntı:
Deprem olsun dedik.... Deprem oldu :smiley:
Keşke yanında başka bir şey daha isteseymişiz.... :smiley:

Geçmiş olsun....

:smiley:)))))))))))))) evet evet isteseymişik......

2 hafta sonunu fedan eden hakan ve birol kardeşlerime teşekkür etmek gerek bence tamamen gönüllü olarak verdikleri bu eğitim için 2 hafta sonlarını ailelerinden arkadaşlarından ve belkide yapacakları bircok şeydan vaz gecerek eğitim verdiler ...insanın sizin gibi dostu arkadaşı olursa sırtı yere gelmez :smiley:))

Bilgi için teşekkürler Selim,

bugün müracaatımı yaptım, kitabı da istedim, elektronikten anlamam umarım çok kazık soru gelmez diğer bölümleri hallederim sanırım, bakarım bir şansımı deneyeceğim

teknik kısımdan anlamıyorsanız direk C lisansı için başvuru yapın. C lisansı içinde çok fazla olmasada teknik bilgisi gerekli tabiki

Değerli birkaç şey aktarabilmek için en az bizim kadar istekli olduğunuz için teşekkür ederim. Emeklerinizin boşa gitmeyeceğine inanıyorum.

snowrose11' Alıntı:
Evet ya Kursta konuştuk ... Evlere geldik ... iyi sallandık... Ben (Avcılar) beşik gibi sallandım seslerde cabası... Beterinden korusun rabbim diyorum...

Geçmiş olsun herkese...

Daha büyüğünden korusun inşallah.

Sn. Hakan Bulu ve Birol Özdal Beylere ,bizler için iki hafta (4 gün) sonlarını feda ettikleri için candan teşekür ediyorum , fakat boşa harcanan zaman olmadığnı -''Doğa''çok tez hatırlatti. Kendileri ,bizlere öğrettiklerinin- %20'sini uygulaya bilsek dahi çok büyük başarı olur.Kursa katılan tüm dostlara bir tavsiyem - irtibatımızı kesmeyelim ,başka etkinliklerde beraber olmaya gayret edelim , hep beraber kendimizi eğitelim ve geliştirelim . Bizlere bu yakışır.
Saygılarımla.
Bahaddin Çelik

Unuttuğum daha bir şey var!!
Sn. Olcayto Gezer beye , kurs boyunca çektiği nefis fotografları ve onları bizlerle paylaştığı için çok , çok teşekür ediyorum.
Saygılarımla.
Bahaddin Çelik

Merhabalar Bahattin Abi, arda sırada olsa bende fotograf ekledim. Yanii..... ;D Gerçektem Olcay Bey e çok teşekkürler.. Fotoları ile güzel görsellikleri paylaştı.Bi de son veda fotolarını payaşırsa seviniriz.. İyi günler..

bettino' Alıntı:
Unuttuğum daha bir şey var!!
Sn. Olcayto Gezer beye , kurs boyunca çektiği nefis fotografları ve onları bizlerle paylaştığı için çok , çok teşekür ediyorum.
Saygılarımla.
Bahaddin Çelik

Düzeltme: kurs süresince fotograf çeken ve bizlerle paylaşan dostlarıma - teşekür ederim, ellerinize, gözlerinize ve kaliteli makinalariniza sağlık!!
Sn.Kemal bey, son çekilen fotoraflardan iki adet , facebooc İlayda Gürel hanımin sayfasında mevcud.Bilginize.
Saygılarımla.
Bahaddin Çelik

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri