Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)
Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)
merhaba,
uzun bir izinden sonra bu gün iş başı yapabildim. sertifikalarınız bayram öncesinden hazır olmasına rağmen ben izinli olduğum için teslimatı noktasını organize edemedik.
toplu bir organizasyon yapmak zor gibi görünüyor. bu yüzden dileyen dostlar hafta içi bana uğrayarak sertifikalarını alabilirler.
büyük olasılıkla haftasonu da burada olacağım. farklı bir grubun eğitimine gireceğim. kesin olmamakla birlikte cumartesi veya pazar günlerinden birinde eğitim yaptığımız tesislerimizde olacağım. gün kesinleşince duyurusunu yapar ve haftasonu gelebilecek arkadaşlarada o gün belgelerini teslim ederim.
görüşmek dileğiyle.
Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)
Gezen bilir aylesine ve Gönüllü arama kurtarma kursuna katılan vede kursu veren özverili eğitmenlere -YENİ 2011 YILNI KUTLARIM !!! Herkeze - sağlık , mutluluk , bol kazanç ve afetsiz yıllar dilerim !!
En içten sevgi ve saygılarımla.
Bahaddin Çelik (bettino)
Tüm arama kurtarma eğitiminde benimle sıcak dostluklarını paylaşan arkadaşlarıma ve elbette tüm Gezenbilir ailesine mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yeni yıl dileklerimle..
Sn. Mustafa bey (aTa1) , Yeni yılınızı kutluyörum !! Her şey gönlünüze göre olmasını diliyörum!!
2010 yılında kurs sonrası görüşemedik , işallah 2011 yılında görüşürüz!
Saygılarımla.
Bahaddin Çelik (bettino)
eyvallah Ümit..sağolasın kardeşim..haftasonu koca yayla-düzcede olacağım gelmeyi düşünürsen bilgin olsun..bir dahaki hafta sonu da kemerburgazda kulübün offroad oyunları var belki geceden çadırı kurarım gelirsen görüşürüz