Gezenbilir; Ankara - Tuz Gölü Yürüyüş ve Fotoğraf Etkinliği (25 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA
Sorularınız ve kesin kayıt bildirimlerimleriniz için
Zerrin Yiğiter
05326417532

25 Eylül 2011 Tarihinde TUZ GÖLÜ' ne yürüyüş ve fotoğraf çekmeye gidiyoruz...Tuz Gölü bu günlerde kırmızı bir renk almış durumdadır ve bizlere görsel bir şölen sunmaktadır..
...
YÜRÜYÜŞ GRUBU İÇİN NOT

Yürüyüş parkuru 10-12 km dir. Spor amaçlı günlük yürüyüş yapan ve önemli bir sağlık sorunu olmayan herkes bu programa katılabilir.Parkur Tuz Gölün de su içinde yapılacaktır..

Göl içinde çıplak ayaklarımız ile de yürüyebiliriz, dilerseniz botlarınızı da giyebilirsiniz, şort ve mayolarınızı mutlaka içinize giyerek ya da yanınıza alarak geliniz, havlunuzuda unutmayınız..

Katılımcıların yanlarında bulundurmaları gereken malzemeler:

1- Mevsim koşullarına uygun giyecek ve ihtiyaç duyabilecekleri kişisel malzemeleri..Yedek pantolon, üst, çorap ve ayakkabı alınmasını önemle rica ediyorum..

2- Mayonuzu, havlunuzu, su içinde yürüyeceğiniz giyim ve botunuzu yanınıza almalısınız..

3- Yedek olarak yanınıza alacağınız tüm malzemeleriniz araç içinde bırakılacaktır..

4- Yanınızda bulunacak malzemeleriniz için ayrıca bir küçük sırt çantasını da yanınızda bulundurmanızı öneriyorum..

5- Su içinde yapacağımız geçişler için yanınızda bulunacak malzemelerinizin su geçirmeyen poşetler içine alınması gerekmektedir..

6- Öğlen için yiyecek kumanyalar ve içecekler ile 1.5 litre su..

7- Fotoğraf makinalarınızı yanınıza almayı sakın unutmayınız..

Kar amacı olmayan etkinliğimizin Araç ücreti katılımcılar arasında paylaşılacaktır..

ARACA BİNİLECEK DURAKLAR

Kumrular (Kalkış) 07.30
Milli Kütüphane
AŞTİ
Konya Yolu üzerinde araca binebileceğiniz tüm uygun yerlerden de alabiliriz

Duraklar arasında yapacağımız ulaşım 5'er dakika olarak hesaplanmalıdır ve duraklarımızda 5 dakika öncesinde olmanız erken gelen arkadaşlarımızı bekletmemek için önemlidir..

DÖNÜŞ
Ankara’ya hareket :18.30

Sorularınız ve kesin kayıt bildirimlerimleriniz için
Zerrin Yiğiter
05326417532

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Ankara - Tuz Gölü Yürüyüş ve Fotoğraf Etkinliği (25 Eylül 2011)

beni ve yeğenlerimi listeye alabilirsin Tuz gölünü kırmızı olarak görmek umudu ile geliyoruz :D

Ynt: Gezenbilir; Ankara - Tuz Gölü Yürüyüş ve Fotoğraf Etkinliği (25 Eylül 2011)

Çok sevindim Denizcim, listedesiniz :smiley: Tuz Gölünün o güzel kırmızılı görüntüsünü buraya da ekleyebilir misin ?

İşte Tuz Gölünü böyle görebileceğiz :smiley:

[attachment=1]

110909~2.JPG

ceranus' Alıntı:
Çok sevindim Denizcim, listedesiniz :smiley: Tuz Gölünün o güzel kırmızılı görüntüsünü buraya da ekleyebilir misin ?

sen benden önce eklemişsin bile :D

Evet Denizcim, çok farklı bir görüntü pazar gününü iple çekiyorum :smiley:

bizim daha güzel görüntüler kareliyeceğimize eminim :smiley:
benim bir fotograf makinem olmamasına rağmen :p

dniz' Alıntı:
bizim daha güzel görüntüler kareliyeceğimize eminim :smiley:
benim bir fotograf makinem olmamasına rağmen :p
deniz benim makinayı veririm sana bol bol cekersin resimleri :smiley:

kırmızı değil ama işte tuz gölü :smiley:

DSC00392.JPG

DSC_0008.JPG

DSC_0011.JPG

Ersin, katılmana çok sevindim, listedesinnnnnnnn :smiley:

frontera 78' Alıntı:
zerrin benide ekle listeye bende varımmmmmmmm :smiley:))

Fatih merhaba, görsel paylaşımın için teşekkürler ediyorum, birazda ayrıntı anlatırmısın Tuz Gölü deneyimin ile ilgili..

fcage' Alıntı:
kırmızı değil ama işte tuz gölü :smiley:

Ben de geliyorum doğal olarak ... :smiley:

frontera 78' Alıntı:
deniz benim makinayı veririm sana bol bol cekersin resimleri :smiley:

Ersin alırım makineni vermem bidaha ona göre :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri