Gezenbilir Ankara; Sorgun Göleti Yürüyüş, Fotoğraf ve Off-Road Etkinliği (15 Mayıs 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,150

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA
Sorgun Göleti Yürüyüş ve Off-Road Grubu olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizin Yürüyüş görsellerini paylaşacağımız linkimizdir..

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Ankara; Sorgun Göleti Yürüyüş, Fotoğraf ve Off-Road Etkinliği (15 Mayıs 2011)

İki bölüm halinde gerçekleştirdiğimiz ve 14 km. lik muhteşem manzaralar eşliğinde ki parkurumuzu harika dostlarla birlikte paylaştık ve sorunsuz olarak tamamladık.. İlk bölümde 18 kişiydik, ikinci bölümde 12 kişi olarak devam ettik, 6 arkadaşımız kamp alanında kalarak, off-road grubu arkadaşalrımız ile birlikte etkinliğe devam ettiler..

Yürüyüşümüze katılan ve katkıda bulunan bütün arkadaşlarımıza çok çok teşekkürler ediyorum, iyi ki varsınız, sizlerle birlikte her zaman her yere giderim..

Fotoğraflarımızı en kısa zamanda paylaşacağım, yeni bir etkinlikte yeniden bir araya gelmek dielğiyle, hepinize sevgilerimi sunuyorum..

Zerrin Yiğiter

Ynt: Gezenbilir Ankara; Sorgun Göleti Yürüyüş, Fotoğraf ve Off-Road Etkinliği (15 Mayıs 2011)

ceranus' Alıntı:
Sorgun Göleti Yürüyüş ve Off-Road Grubu olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizin Yürüyüş görsellerini paylaşacağımız linkimizdir..

Zerrin sanırım bu saatten sonra ancak yarın paylaşım yapılır; 23:30 da evdeydim ama güzel bir gündü her zamanki gibi..

cümleten günaydınnnnnnnnnnn,
foto foto fotooooo

https://**.com/files/702146787/sorgunmayis11.rar

Yine harika bi etkinlikti tüm doğasever dostlarıma teşekkür ederim

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

PICT0666_resize.JPG

PICT0664_resize.JPG

PICT0662_resize.JPG

PICT0661_resize.JPG

PICT0660_resize.JPG

adventureman' Alıntı:

güzel bir etkinlik olmuş keyfini çıkarmışsınız

assos' Alıntı:
güzel bir etkinlik olmuş keyfini çıkarmışsınız
Evet faruk çok güzeldi yalnız seni arıyoruz geri dönüşte yapmadın etkinliklere bekliyoruz

PICT0640_resize.JPG

PICT0642_resize.JPG

PICT0646.jpg

PICT0647_resize.JPG

PICT0650_resize.JPG

adventureman' Alıntı:

Serdar bu araalr çok yoğundum, evet ya yaklaşık 60 70 cevapsız çağrım vardı inan dönüş yapamadım
bu hafta aladağlara gelicem son anda bir aksilik olmazsa

PICT0651_resize.JPG

PICT0652_resize.JPG

PICT0653_resize.JPG

PICT0654_resize.JPG

PICT0655_resize.JPG

PICT0655_resize.JPG

PICT0656_resize.JPG

PICT0657_resize.JPG

PICT0658_resize.JPG

PICT0665_resize.JPG

Faruk, Aladağlara geleceğinize çok sevindim, hepbirlikte keyifli olacak yoldada kamptada, sabah erken çıkacağız, hazırlan sende :smiley:

assos' Alıntı:
Serdar bu araalr çok yoğundum, evet ya yaklaşık 60 70 cevapsız çağrım vardı inan dönüş yapamadım
bu hafta aladağlara gelicem son anda bir aksilik olmazsa

Benden de seçmeler arkadaşlar buyrun..

DSC08730.JPG

DSC08742.JPG

DSC08743.JPG

DSC08752.JPG

DSC08754.JPG

2

DSC08756.JPG

DSC08758.JPG

DSC08763.JPG

DSC08767.JPG

DSC08777.JPG

3

DSC08788.JPG

DSC08805.JPG

DSC08808.JPG

DSC08817.JPG

DSC08819.JPG

İki-üç hafta önce ben de Sorgun Göleti çevresindeydim, çok güzel bir yer. Hala el değmemiş olması çok hoş. Keşke o göl kenarındaki balıkçıyı da yapmasalarmış, tam olacakmış. Ama ben yürürken şu resimdeki güzelliğe rastlamadım maalesef :(

adventureman' Alıntı:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR