Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü Duyurusu (01 Mayıs 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,968
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA
01 Mayıs Pazar günü doğa yürüyüşü için Kızılcaören ve Yaylalarına gidiyoruz.

Düzenlemiş olduğumuz yürüyüş parkuru 10 km dir. Günlük yürüyüş yapan herkes bu programa katılabilir.

Katılımcıların performansına göre parkur uzatılabilir.

Katılımcıların yanlarında bulundurmaları gereken malzemeler:

1- Mevsim koşullarına uygun giyecek ve ihtiyaç duyabilecekleri kişisel malzemeleri..

2- Öğlen için yiyecekleri kumanyaları ve içecekleri ile 1.5 litre su..

3- Arazi yürüyüşlerine uygun ayak bileğini saracak ve su geçirmeyen bir bot, tozluk, yağmurluk, yedek çorap ve yedek pantolon almanız her çeşit hava şartlarında iyi olur.

4- Spor ayakkabınızı yedek olarak alır ve araçta bırakabilirsiniz.

Ulaşım için 15 kişiyi geçecek olursak araç tutacağız, daha az olursak kendi araçlarımız ile gideceğiz, her iki durumda da Ulaşım ücreti katılımcılar arasında paylaşılacaktır.

Araç tutulursa binilecek duraklar

Armada (Kalkış) 07.30
AOÇ Kavşağı
Batıkent (Jandarma)
Göksu Parkı

Kendi Araçlarımız ile gidilecek ise

Batıkent Carrefour yanında bulunan Toyota önünde buluşacağız..

Buluşma saati 07.30

Katılan arkadaşlardan araçlarında ki boş koltuk durumunu ve çıkış noktalarını ve geçecekleri güzergah hakkında bilgi yazmalarını rica ediyorum.

DÖNÜŞ
Ankara’ya hareket :18.00

Sorularınız ve kesin kayıt bildirimlerimleriniz için

Zerrin Yiğiter
05326417532

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü Duyurusu (01 Mayıs 2011)

Listemize başlayalım

01- Zerrin Yiğiter
02-

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü Duyurusu (01 Mayıs 2011)

Yakin Takipteyim..

orta hallice takipteyim:smiley:))

dibinden takipteyim dicem,
püüü sana can bırak yemezler diceksiniz :smiley:,
ya bu hafta eger işallah kısmetse bu sefer tekrar sizlerle olcam eger nevsehire gitme durumum var olmazsa:(

of offf gezenbilir canın canını cok acıtıor her katılamadıgı etkinlikle:(

hepinize selamlar bide :smiley:

1 mayıs işçi bayramında şehirde yürüyor olacağım.

ceranus' Alıntı:
Listemize başlayalım

01- Zerrin Yiğiter
02-

off ya offff...Zerrin her haftasonu başka bir etkinlik...Kıskanıyorum yaaaaaaaa:smiley:

02 - Serdar Yurtoğlu

YakınTakip, orta halli takip, dibinden takip, hadi kolay gelsin sizlere ;D ;D ;D

dogasever' Alıntı:
Yakin Takipteyim..

assos' Alıntı:
orta hallice takipteyim:smiley:))

cumburlop' Alıntı:
dibinden takipteyim dicem,
püüü sana can bırak yemezler diceksiniz :smiley:,
ya bu hafta eger işallah kısmetse bu sefer tekrar sizlerle olcam eger nevsehire gitme durumum var olmazsa:(

of offf gezenbilir canın canını cok acıtıor her katılamadıgı etkinlikle:(

hepinize selamlar bide :smiley:

Şimdiden kutluyorum 1 Mayıs İşçi Bayramını, sorunsuz olarak tamamlanmasını diliyorum..

ASMİNNN' Alıntı:
1 mayıs işçi bayramında şehirde yürüyor olacağım.

Murat, Ankara'ya sık geliyorum diyordun, katılsana bir etkinliğimize..

PatrolCat' Alıntı:
off ya offff...Zerrin her haftasonu başka bir etkinlik...Kıskanıyorum yaaaaaaaa:smiley:

Listemiz

01- Zerrin Yiğiter
02- Serdar Yurtoğlu
03- Dursun Bey (3 Kişi)
04- Nuran
05-

yettim gari bu hafta sizinleyim,
kameram ve ben sizin icin varız :smiley:

Listemiz

01- Zerrin Yiğiter
02- Serdar Yurtoğlu
03- Dursun Bey (3 Kişi)
04- Nuran
05- cumburlop

Can, güzel haber bu :smiley:

Değerli Doğasever dostlar etkinliğe katılımlarınızı bekliyoruz,bu hafta evde dinlenmek veya alış-veriş merkezi gezisi daha cazip sanırım :smiley:

serdar, fotoları var mı gidicegimiz yerin? cevremdeki arkadaslarıma gosterim , belki daha cazip gelir o zaman:smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri