Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü (01 Mayıs 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,968
Ynt: Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü (01 Mayıs 2011)

oktay abi hepinize e postayla atmıstım ama sana ya gitmedi yada dalgınlıgıma geldi,
smsle yolladım simdi sana :smiley:

Etiketler

tamamdır hallettim teşekkürler.

bişşşiii diil oktay abi ne demek,

yepyeni fotolar yenii fırından cıktı burda :smiley:

https://**.com/files/460443752/kzckucuk2.rar

Arkadaslar, gordugum kadariyla yine cok guzel bir etkinlik yapmissiniz, Zerrin yine dokturmus.. super olmus..bende islerimi hala tamamlamaya calisiyorum insallah bir dahaki tura katilabilecegim. selam ve sevgiler.

Can, fotoğraflara hala bakamadım ama eminim hepside çok güzeldir.. Bu arada Ali Abi Facebook'a yükledi çok güzel kareler yakalamış, onları kopyalayacağım buraya :smiley:

Ufuk, çok teşekkürler ediyorum, hep birlikte başarıyoruz, bu hafta bitir işlerini lütfen, 15 in de Sorgun Göletine gidiyoruz :smiley:

evet güzel bir gündü benim içinde.tanıdıklar ve tanımadıklar derken bir de bakıyorum ki yazılan yorumlara sanki çoook önceden herkes birbirini tanımak ve tanışmak için can atmış.demekki biz gibi dağlara gelebilecek daha çok insanlar vardır.amaç insanların kısa bir zamanda olsa kafasında ki hep ( o...bu...şuuu...fatura...elektrik...hamburger...araba...metro...falan filan ) takılı ve zorunlu yaşam zorluklarından a rınmak oluyor.ben senelerdir bu duyguyu hep yaşadım.kendi kişiliğime disiplin getirdi bu doğa koşulları.kimin ne olduğu değil insanlığın ve kişiliğin paylaşıldığı bir ortam oluşuyor.mutlu ve huzurlu dağ bayır dolaşılıyor.bu kişiliğin vermiş olduğu özveriyi herkesin yapabilmesi gerekir ki bizi resimlerimizde izleyen takip edenlerde kendine bu özveriyi versin.onlarda katılabilsinler.belki ilk etapda güzergah zorlu gibi gelmiştir ama onlarda kalfa - usta sınıf atlaması yapacaktır...ben ise elime bastonu alıncaya kadar bu dağlaaar diye bahsedilen doğa ile hep iç-içe olacağım.tanıdığım ve tanıştığım bu değerli insanlarla daha yeni insanlarla da tanışmak - tanımak insanlığa bir hizmettir...vaktim olunca bendeki resimleri yüklemeye çalışacağım...küçüçük emeği-katkısı olan herkese teşekkür ediyorum...bir sonraki yürüyüşde-kampta görüşmek üzere herkese sevgi-selamlar...
huntercavdar....( daha gidilecek çok yolum var..)

Ali Abi, ben de seni tanıdığım için çok mutluyum, artçı olarak verdiğin desteğe çok çok teşekkürler ediyorum, hepimizin gönlü doğa ile iç içe olabilmek olduğundan bir araya gelince keyfimiz artıyor, iyi ki varsın, görüşmek üzere, sevgiler, selamlar..

Zerrin Yiğiter

05 Haziran Pazar günü yapacağımız etkinliğimize sizleride bekliyoruz, linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=75507.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.