Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü (01 Mayıs 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,931
Ynt: Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü (01 Mayıs 2011)

way way wayyyyy, alaaaammm tasınan kitapların sonucu olsa gerek
muhtesem tasvir ve ifade etmişsin ela,
hepsine izninle bende imzamı atıyorum
can

Etiketler

Ela hn.sizlerle tanışmasakta, bir şekilde gezenbilir ailesinin içindeyim,(hatırlatmak bababında mevlana tesislerinde karşılaşmıştık, Serdar ın arkadaşı)düşüncelerinizle hemfikir olmakla beraber, genel olarak konuşmak gerekirse, asıl olan insanın kendinden başlaması, güven kavramını yitirmiş bir toplumuz maalesef, tanımadığımız bir insana bile merhaba demeye çekinir, üşenir hale gelmişiz. işin özü herhalde çok şeye sahip olup zengin olmak yerine, az şeye ihtiyaç duymak sanırım...
yazacak çok şey var ama burada keseyim..
herkese selamlar.

Aslında yazacak o kadar çok şey vardı ki özetleyim istedim..."İnsan tabiattan uzaklaştıkça kalbi katılaşır.(Kızılderili atasözü)"

Aman efendim, insanların güzelliğini görebilmek adına basmıştım deklanşöre ama güzel bir kare olmuş gerçekten de, beğendiğinize sevindim Can, Anıl..

marginal' Alıntı:
Can bu güzellikleri paylaşmak da güzellikleri görmemize, farkedebilmemize olanak sağlıyor galiba değil mi. O fotoğraf için Zerrin'e teşekkür etmeliyiz, gerçekten güzel yakalamış benim makinayla.

Oktay, ben çok teşekkür ediyorum, ailen ile birlikte aramızda olman, Çağatay'ın yoruldum demesi, Çiğdem'in her zaman varım demesi, dönüşte bize hazırladığın mangal, her şey çok güzeldi, Gezenbilir Ailemize bir kere daha hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz

Ömer, sadece Serdar'ın arkadaşımısın?

Elacım, çok güzel yazmışsın, iyi ki varsın canım, sevgiler..

Anıl, fotoğraflar çok güzeller, ellerine sağlık, yalnız bizim 2. bölüm yürüyüşümüzün belgeleri çok az olmuş

ceranus' Alıntı:
Anıl, fotoğraflar çok güzeller, ellerine sağlık, yalnız bizim 2. bölüm yürüyüşümüzün belgeleri çok az olmuş

Haklısın, bir kısmını eledim ama şu da gerçekki ikinci etapta tek düşündüğümüz yürüyüştü Zerrin. Fotoğraf çekmeye fırsatımız bile olmamış; hatta sen uyarmıştın beni bir foto alalım diye. Serdar'ın (Ali abinin deyimiyle lastik patlaması) ayağındaki baloncuklara rağmen yola inmek yerine tırmanmaya devam etmesi de bunun diğer göstergesi. (Serdar umarım herşey yolundadır arkadaşım)

ceranus' Alıntı:
Ömer, sadece Serdar'ın arkadaşımısın?

Olurmu öyle şey Zerrin hn, hiç öyle düşünmeyin, sadece hatırladığım kadarı ile Serdar ve Dursun bey ile küçük bir muhabbet geçti aramızda, Ela hn bu konuşmaya şahit olduğu için hatırlaması kolay olduğu için o şekilde belirttim.
Zerrin hn, size daha önce belirttiğim bir kaç husustan dolayı sizlerle olamıyorum, kusura bakmayın.
selamlar

Anıl değerli arkadaşım hava sıcak diye ince bi çorap giyerek hata yaptım ve sonuçta iki ayağımın altında da su toplaması oldu ama başladığım bi işi özellikle bu çok hemde çok sevdiğim bi uğraşsa muhakkak bitiririm eve gelince ayaklarımı çıkardığımda iki ayak altında da toplam 3-4 su toplanması olmuş fakat grubun rotayı bitirmesine mani olamazdım orda kendimi değil grubu düşünmeliydim sonuç olarak bana iyi bi ders oldu asla bi daha bot içine ince çorap giymem önümüzdeki etkinlikte görüşmek üzere değerli arkadaşım.

Geçmiş olsun dostum, önümüzdeki etkinliği iple çekiyorum , görüşmek üzere..

marginal' Alıntı:
Geçmiş olsun dostum, önümüzdeki etkinliği iple çekiyorum , görüşmek üzere..
Çok teşekkür ederim dostum görüşürüz...

Önümüzde ki etkinliğin konusu açıldı bile

15 Mayıs Sorgun Göleti..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=73777.0

can dosyayı indirdim winrar şifre istiyor.

serdar gecmis olsun, bi ara benimde aslında ayagımda olustu gibi ama son parkurda kayıpoldugum icin sanırım bende olmadı, dekatlonda jel tabanlar var onlar acaba işe yararmı? hem yuruyustede kolaylık saglar gibi gelior, hoş tabi gittigimde bulurmuyum orasıda muaamma , begendigimi ikinci gidisimde ben genelde bulamadıgım için