Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 210
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,702

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA
Eve yeni geldim, Bir gün önce telefon trafiği ile karar vererek, Ankara Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı bölgesinde bulunan dağlarda 8 araç bir araya gelerek bir keşif gezisi yaptık. Ankara Grubu olarak yaptığımız güzel gezilerden bir tanesini daha sorunsuz olarak tamamladık, üstelik çok güzel bir bölgemiz olan Kızılcahamam'ın Soğuksu Milli Parkı çevresinde bulunan dağları ve off-road parkurlarının sadece küçük bir kısmını keşfetmiş olduk.

Ankara'dan 8 araç olarak çıktığımız etkinliğimizin başında Kızılcahamam içinde kahvaltı sonrasında Kerim hocamızın Pajerosu arıza yapınca, aracı orada bırakmaya karar verdik ve araçta bulunan arkadaşlarımızı diğer araçlara alarak parkura giriş yaptık. Çok geçmiş olsun Hocam..

Bu çok keyifli etkinliğe katılan arkadaşlarımın hepsine teşekkürler ediyorum, tüm araçlar düzenli olarak tüm konvoy kurallarına uyarak ve off-road ruhunun heyecanını paylaşarak harika bir parkuru hep birlikte keşfetmiş olduk.

Bu güzel parkuru bir kaç gün öncesinde Alp ve Kerem arkadaşımız Google Earth üzerinden birlikte çalışarak bize hazırladıladılar, ikinize de çok teşekkürler ediyorum. Ayrıca Alp, geçirdiği talihsiz bir kaza nedeniyle kolunun atele alınmış olmasına rağmen kendi aracını kullanarak başarılı bir pilot olduğunu hepimize kanıtladı, bir kere daha çok geçmiş olsun Alpcim..

Etkinliğe katılan arkadaşlar ayrıntıları eminim ballandırarak anlatacaklardır :smiley: Fotoğraf ve videoları bekliyoruz..

Etkinliğe katılan arkadaşlarımızın listesi

01- Zerrin Yiğiter
02- Alp
03- Kerem Hadımlı
04- Kerem
05- Ferdane ve kuzeni Kerim
06- Eren Ataç
07- Eren'in kuzenleri :smiley:
08- Can Ataç ve arkadaşı Kıvanç
09- Tolga ve Meltem
10- Hakan Ege
11- Necmi Abi ve Batuhan
12- Kerim Hoca ve oğlu
13- Can Pektaş
15- Kezban ve eşi Amir ve kardeşi

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)

Fotoğraflar için bekleyeceğiz sanırım, umarım çok beklemeyiz,bu arada video çekimleride yapılmıştı, ne zaman yüklenecek acaba ::smiley: ;D

Ynt: Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)

Keşke gelseydin Ufuk, Hakan anlattığı zaman tüh diyeceksin emin ol :smiley: Daha fotoğrafları söylemiyorum bak ;D

Bu gece olurmu yoksa yatalimmi?

Hepimiz çok yorgun döndük, sanırım bu gece olmaz, etkinliğe katılanlardan sadece ben buradayım :D Ben de fotoğraf çekmedim maalesef...

4*4 gözle fotoğrafları bekliyoruz, ;D

ceranus' Alıntı:
Hepimiz çok yorgun döndük, sanırım bu gece olmaz, etkinliğe katılanlardan sadece ben buradayım :D Ben de fotoğraf çekmedim maalesef...

Ne yapdinizda yoruldunuz Ormancilarmi kovaladi sizi :D :D :D :D

fotoğrafları bende merak etmeye başladım :smiley:

İyi geceler,yogun bir günün sonunda bırakın resim yüklemeyi,çok merak ettiğim fotolara bile bakamıyorum :( ....
Bayram trafiğinden kaçabilirsem yarın benim çektiğim ressimleri yüklemeye çalışacağım...

Resimlerinizi merakla bekliyorum.

Çok güldük çok eğlendik çok yorulduk ;D ;D aklıma geldikçe hala gülüyorum tek başıma ;D

keşif gezisi olmasına rağmen kazasız belasız döndük katılan tüm arkadaşlara tşkler

ohooooo daha foto filan gelmemis. Hadi Ferdane hanim hadi :smiley: :smiley:

Çoook güzel bir gezi oldu gerçekten. Super bir parkurdu, hava da biraz yağışlı, biraz kapalı, biraz sisli falan, gerçekten çok güzeldi. Hazırlayan ve gelen tüm arkadaşlara çok çok teşekkürler!... Kerem'e de özellikle beni arabasına aldığı için çok teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR