Eve yeni geldim, Bir gün önce telefon trafiği ile karar vererek, Ankara Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı bölgesinde bulunan dağlarda 8 araç bir araya gelerek bir keşif gezisi yaptık. Ankara Grubu olarak yaptığımız güzel gezilerden bir tanesini daha sorunsuz olarak tamamladık, üstelik çok güzel bir bölgemiz olan Kızılcahamam'ın Soğuksu Milli Parkı çevresinde bulunan dağları ve off-road parkurlarının sadece küçük bir kısmını keşfetmiş olduk.
Ankara'dan 8 araç olarak çıktığımız etkinliğimizin başında Kızılcahamam içinde kahvaltı sonrasında Kerim hocamızın Pajerosu arıza yapınca, aracı orada bırakmaya karar verdik ve araçta bulunan arkadaşlarımızı diğer araçlara alarak parkura giriş yaptık. Çok geçmiş olsun Hocam..
Bu çok keyifli etkinliğe katılan arkadaşlarımın hepsine teşekkürler ediyorum, tüm araçlar düzenli olarak tüm konvoy kurallarına uyarak ve off-road ruhunun heyecanını paylaşarak harika bir parkuru hep birlikte keşfetmiş olduk.
Bu güzel parkuru bir kaç gün öncesinde Alp ve Kerem arkadaşımız Google Earth üzerinden birlikte çalışarak bize hazırladıladılar, ikinize de çok teşekkürler ediyorum. Ayrıca Alp, geçirdiği talihsiz bir kaza nedeniyle kolunun atele alınmış olmasına rağmen kendi aracını kullanarak başarılı bir pilot olduğunu hepimize kanıtladı, bir kere daha çok geçmiş olsun Alpcim..
Etkinliğe katılan arkadaşlar ayrıntıları eminim ballandırarak anlatacaklardır
Fotoğraf ve videoları bekliyoruz..
Etkinliğe katılan arkadaşlarımızın listesi
01- Zerrin Yiğiter
02- Alp
03- Kerem Hadımlı
04- Kerem
05- Ferdane ve kuzeni Kerim
06- Eren Ataç
07- Eren'in kuzenleri
08- Can Ataç ve arkadaşı Kıvanç
09- Tolga ve Meltem