Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012)
Arkadaşlar;
1. ;D ;D ;D :Latife,şaka,espiri
2.Yazımın asıl amacı,kimi arkadaşlarımın 60 yaşındaki adamlar bu karda yürüdüklerine göre,bende yürümeliyim şeklinde düşünmeleridir. Yüründüğünde araçla gidildiğinden daha fazla keyif alınıp,spor yapılıp form muhafaza edilebilir.
3.Sizleri orada görünce sevindim.Herhangi bir aksilikte onlarca kardeşimin tüm limitleri zorlayarak yardıma geleceklerini biliyordum.
4.Nacizane tavsiye;
a.Etkinliklere mutlaka belirtilen saatte başlanmalı,vaktinde gelenlere saygısızlık etmemek için,
b.Kesin batılacağı veya kırım yapılma ihtimali olan yere girilmemeli,kurtarma işlemi yapan arkadaşları lüzumsuz yorar.Bu on larca defa olursa,duayenler bıktıkları için bu tür etkinliklerden uzak dururlar,yeni yetişenler onların tecrübesinden istifade edemezler.Lüzumsuz zaman kaybı diğer bekleyenlere saygısızlık olur.
c.Kamplar tamam ancak günübirlik aktivitelerde direksiyon başına geçecekler alkolden uzak durmalı,
5.Kahvede peşimize takılan küçük köpekten çok şey öğrendim.(çocukluktan delikanlılığa geçmek üzere,enerji dolu,yavuz,yiğit,gözü pek.Ancak çok tecrübesiz.sol ön patisini araba çiğnemiş aksıyor.arabaları tehdit algılıyor,uzaktan gördüğü arabaya karşı yere siniyor bekliyor uygun menzile geldiğinde yıldırım gibi fırlıyor ve çok yakın mesafeden tekerlere saldırıyor.Bunu yol boyunca giderken defalarca yaptı.Ormana girince tavşan izlerinin,domuz izlerinin peşinden havlayarak orman içine doğru koşuyor bir süre sonra yanımıza geliyor.Yetişkin köpekler arabalara güvenli bir mesafeden havlıyor kendisini riske atmıyor.Tavşan izinden gidiyor ama domuz izinin peşinden gitmiyor.vb..Temennim bu gözüpek yavrunun başına bir şey gelmeden kendisini korumayı gereksiz riskten kaçınmayı öğrenerek yiğit yetişkin bir köpek olmasıdır.Onu tekrar görmeye gideceğim.
Allah hepinizi korusun.Sevgilerimle.
[attachment=1][attachment=1]