Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 240
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,120
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012)

tanyolu' Alıntı:
Geziye katılan ve emeği geçen herkese ( gerçi büyükten küçüğe herkesin emeği vardı gezide ) teşekkür ederim.

Fatih' çim dostluğun ve yanımda yardımların için sağol....

Bidakinede davetlimsin. Ben farkedemezsem sen bana hatırlat geziyi, zira gene kaybolacağım....

Etiketler

ekinox' Alıntı:
Geçmiş olsun Murat Abi.

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
Yiğit

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Mehmet abi sizinle tanışmak güzeldi...
İyiki geldiniz...

Canım dostum, Aslan parçası, Yakışıklı, Kar panteri Yiğit;

Murat abine felan geçmiş olsun diyorsun...

Sen ne kadar düşünceli, ne kadar kibarmışsın öyle...

Hep gel bizimle oldu mu?

Sevgiler, Selamlar Dostum...

Alfonse

cidowsky' Alıntı:
bu etkinliğin konusu ne zaman açıldı hiiiç haberimiz olmadııı ;D gitti güzelim hamsicikler ;D

Hakkat yahu.....

Of cidowww... Unuttum valla seni....

Özür dilerim....

:smiley: -be away trouble-take care-kiss kiss-see ya :smiley:

murat çelik' Alıntı:
sonra anlatırım basılt bır olay

şinci dicemi söyleyenide söylemeyide hiç sevmem
ama; dayanamıcam;

;D "ben demiştim
basit bişi çıkcak diye, belki pahalıdır ama basit, Erol usta' ya da dedim, Valla dedim billa dedim basit bişi çıkcak diye" ;D

aslankurt72' Alıntı:
Alp,sizi fotoğraf çektirdiğimiz Şehitler çeşmesi önünde bulacağımı, UMUYORDUM. ;D ;D ;D izlerinizi bulamayınca demerolize oldum.Ancak otobüsle kavaşak noktasına gelen tatlı su trekingcilerinin izleri bize enaz 1,5 saat kazandırdı. :D :D :D

-KeliMeLeriMiN dışında farklı manalar çıkarılmayacağını umarak-

Mustafa abi, Komutanım;

Nereden nasıl kaç km yürüdüğünüz gibi paylaşımlarda bulunuyorsunuz buraya.

Doğrusunu söylemek gerekirse yaptığınız spora imreniyorum.

Ama bu paylaşımları anlayamıyorum.
Çünki, civarı, trekking rotalarını bilMiyoruM, yazdıklarınızı kafamda canlandıraMıyorum, havada asılı kalıyorlar.

Bu konuda paylaşımda bulunan çoğu arkadaşımızda anlamıyor bu yüzden, biliyorum.

SoruMuZ ve/veya MerakıMıZ olmaDaN yaptığıNız paylaşımlara ve verdiğiniz bilgilere sebep arıyorum usumda, arayışım gereksiz yere heralde. Yoldan şaşmış olduğumdan belkide :smiley:

Anladığım kadarıyla da çok güzel yürümüşsünüz, 7.5 km az değil. Tebrik ederim.

En sonunda karar verdim ki,
Yaptığınız etkinliği -şüphesiz tüm iyi niyetinizle- bizlerle paylaşmak istiyorsunuz.

Ve belki de, bizlere ve diğerlerine bu sporu tanıtmak gibi bir misyon hissediyorsunuz üstünüzde.

Diğer mesajlarınıza baktım müsadenizle. Etkinliğinizle ilgili açılmış bi konuda bulamadım. Oysaki merak eden olurdu elbet.

Bu görecede, Teşekkürler.

Bende,
Önceki sene olduğu gibi yolu açayım diye önden gönderen abilerimde,
En azından bahsettiğiniz düzlüğe grubu çıkarabilmeyi ummuştu. Aynen sizin gibi.

Kar yüksekliği geçen seneden çok az fazlaydı.
Ama, aracım da geçen seneye göre daha yüksek. Defransiyelimi yukarı çekemedim daha ama aracımın burnu tümüyle birlikte yükseldi. Zaten beni esas önden tutan defransiyelim olmadı. Aynı şekilde çıkabilmeliydim.

Fakat, soğuk daha fazlaydı ve kar daha sertti.

Kar toplandıkça tampon önüne ve tampon altına kardan adam gibi olup beni tuttu.
Toplandıkça sertleşiyordu, sertleştikçede itmek imkansızlaşıyordu.

Gerinip gerinip çakıyordum kardan adama, kırılıyordu ama nafile, 15 metre sonra aynı şey oluyordu.

Üç dört kere denedim böyle. Olmayacağını anlayıncada vazgeçtik, aşağıdanda karar geldi, döndürüp araçları indik aşağıya.

Zaten bu Pazar günü esas amaç;
şehir dışında, doğa içinde mangal hamsi yiyip, felekten bir gün çalmaktı.

Zaten konu başlığımzda "Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012)"

Son kaldığımız yerde, yanımızdaki yamaçta trekking grubunu gördük, galiba sizin gruptu ama sizi görememiştim.
Birinize "dönüşte yanımıza gelin, hamsi yiyelim" diye bağırdım. Anlamadı ve yanındakilere bişeyler söyleyip gülüştüler.
Bende anlamadım neden güldüklerini, onların beni anlamadıkları gibi.

Aşağıda hamsi yerken Murat Usta "treccingcilere haber verelim, hamsiye davet edelim" dedi. Sizde de telsiz olacağını düşünüp anons verdik, cevap alamadık, ulaşamadık.

İlk yazınızı okuduğumda şaşırdım ama -sizi tanıdığım için- olumsuz mana çıkarmadım.
Ama yazı biraz parlayınca defalarca okudum ve sizi tanımıyan birisinin o sırayla dizilmiş kelimelerden alınmasını olası buldum. Doğal buldum.
Talihsizlik olmuş, üzüldüm.

Eşinize ve size saygılar. Oğlunuz adaşım Alper' e Sevgiler, Selamlar...

Sağlıcakla. Alfonse.

Amir Ganjavi' Alıntı:
Kezban bu kadar fotoğraf çekmiş arkadaşlar.

SüPPer fotolar...

Teşekkürler Kezban!

Teşekkürler Amir!

:smiley: :D ;D Teşekkürler caNNım Dostum Efe! :smiley: :D ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

SAM_0493.JPG

SAM_0495.JPG

...Ellerinden Öperim Mehmet Abicim...
...Selamlar...
...Saygılar...
...Duymanı İsterim ki "Çok Seviliyorsun"...

Bu Fotoğrafın Adı: " Kocaman Yürekler " olsun...
[attachment=1]

KocamanYürekler.JPG

4X4 Kia Besta...

(Gerçekten 4X4' dür haaaa... LSD Kilit bile var... :smiley:)

[attachment=1]

[attachment=2]

SAM_0437.JPG

SAM_0438.JPG

Sevgili Alp,
Sen dahil,kimi arkadaşlarda olumsuz duygulara neden olduğum için üzüldüm.Yazdığım tamamen latife,Işıkdağına yürümek için giden adam neden bu etkinliği Güvenç'te yapmadınız diyebilir mi?Adama sorarlar sende neden Oran ormanlarında yürümeyip buraya geldin diye.
Bu bilgileri neden ilgili bölümde paylaşmıyorsunuz demişsin.O bölümde gayet yetkin arkadaşlar yazıp paylaşıyorlar zaten.Ancak,onların etkinlik tarzı bize uymuyor.(Bir kaç kez katıldım.)Biz yürürken sizden bazı arkadaşların dikkatini çektik selamlaştık bakıştık bundan dolayı yazdım.Yoksa her hafta etkinlik yapıyoruz sizde yapıyorsunuz onların arasına balıklama dalıp bir şey yazdığımı gördün mü? ;D ;D
Üstlendiğimi söylediğin misyonun hedef kitlesi yürüyüşçüler değil,yürümeyenler. ;D ;D ;D Bazı arkadaşlardan özel mesajla bilgi talebi geldi bu da amaca ulaştığımın bir göstergesi,
Kar gerçekten tahminlerin üzerindeydi,bizde zorlandık.Resimleri görünce sizin faaliyetleri algıladım.Hemen yolun kenarına mangalı yakıp Hamsi pişirmeye başlamamışsınız. ;D ;D ;D
Senin bahsettiğin yürüyüşçüler biz değildik.Biz beş kişiyiz ve sizin hamsi yediğiniz yere gelmemiz 1730 u buldu. Hava kararmıştı.
Olumsuz yazı yazan kardeşime gönül koymadım.Sen de bu şekilde yazdığına göre ben yeterince kendimi ifade edememişim demek ki. Tekeriniz tüm engelleri kolayca aşsın.Allah hepinizi kaza ve beladan korusun.Neşeniz daim olsun.Nokta

aslankurt72' Alıntı:
Üstlendiğimi söylediğin misyonun hedef kitlesi yürüyüşçüler değil,yürümeyenler. ;D ;D ;D Bazı arkadaşlardan özel mesajla bilgi talebi geldi bu da amaca ulaştığımın bir göstergesi,

Merhabalar,

Çok haklı olduğunuz bir nokta var yürümediğimiz,
Siz 5 kişiymişsiniz, sizin grupla aynı cinsiyet dağılımında bizden seçeceğimiz herhangi 5 kişi
Tartıda, kolestrolde ve tansiyon ölçümlerinde size fark atar, (özellikle de sigara içen sayısında)

Hepimiz +90 da güreşiyoruz

fotolara devam,
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSCF0621.JPG

DSCF0623.JPG

DSCF0626.JPG

DSCF0627.JPG

DSCF0628.JPG

DSCF0629.JPG

DSCF0630.JPG

DSCF0631.JPG

DSCF0632.JPG

DSCF0633.JPG

DSCF0634.JPG

DSCF0635.JPG

DSCF0637.JPG

DSCF0638.JPG

DSCF0639.JPG

DSCF0640.JPG

DSCF0641.JPG

DSCF0647.JPG

DSCF0649.JPG

DSCF0652.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR