Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 112
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,401
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA

Sevgili Gezenbilir Ailesi, Ankara'nın en güzel bölgelerinden biri olan Işık Dağı - Karagöl'de sezonun ilk kampını hep birlikte yapmak istiyoruz.. Diğer bölgelerde de bulunan Çadır ve Karavanlı tüm Kamp tutkunlarını, Off-Road tutkunlarını, Doğa tutkunlarını bekliyoruz.. Aracınızın binek olması hiç bir sorun yaratmaz, kamp alanına kadar tüm araçlar ile ulaşım rahatlıkla yapılabiliyor

Etkinlik Yeri Işık Dağı, Karagöl Kamp Alanı

Etkinlik Türü Kamp, Off-Road, Trekking

Etkinlik Tarihi 22-23-24 Nisan 2011

Buluşma Yeri İstanbul Yolu Carrefour Önü (Batıkent)

Buluşma Tarihi 22 Nisan 2011 Cuma

Buluşma Saati 19.00

Hareket Saati 19.15

Katılım için isteyen arkadaşlarımızcumartesi günü de gelebilirler, günü birlik olarak da 24 Nisan Pazar günü kamp alanımıza gelebilirler..

Telsizlerimiz

CB 25
PMR 5

Telefonum

Zerrin Yiğiter
05326417532

KAMP İÇİN GEREKLİ OLAN TEMEL MALZEMELER

1-Çadır,
2-Uyku Tulumu,
3-Mat veya şişme yatak,
4-Sırt Çantanız içinde giyecekleriniz, yiyecek malzemeleriniz ve pişirme kaplarınız,
5-Kafa lambası, yedek pil,
6-Termos,
7-Kamp Ocağı ve yedek tüpü,
8-Pişirme Kapları,
9-Su ıstma kabı,
10-Pet bardak, tabak, çatal, kaşık, bıçak,
11-Mangal ve Teli
12-Yiyecekleriniz ve içecekleriniz

KAMP İÇİN GİYİM

Nisan ayı her ne kadar baharı müjdelesede kamp alanımız orman ve 1.650 metre rakımda olması nedeniyle geceleri beklediğinizden serin olabilir, bu nedenle kalın giyim malzemelerinizi de yanınıza almanızı özellikle belirtmek istiyorum..

Buluşma noktamıız olan Carrefour (Batıkent) Google Earth görüntüsü

CarrefourBulumaNoktas.jpg

Işık Dağı, Karagöl Google Earth görüntüleri

1) Kızılcahamam'dan Çerkeş yoluna girilerek Işık Dağına doğru yol alınacak
IskDag-Karagol.jpg

2) Yaklaşık olarak 20 km sonra Yağcı Hüseyin Köyü sapağından girilecek
KaraglYakn.jpg

3) Köy bitiminden sonra Karagöl'e ulaşılıyor
KaraglYakn2.jpg

Karagöl Giriş Noktaları:

Salın Yaylası veya Köyü

Yağcı Hüseyin Köyü

[attachment=1]

Karagöl Giriş Noktaları.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011)

Mutlaka katılıcam :smiley:

Yalnız kamp malzemelerinde , 7-Kamp Ocağı ve yedek tüpü , yazılmıs bunun yerine küçük bir ateş yakıp faydalanamazmıyız acaba ?
Benım kamp ocağım ve tüpüm yokta henüz : )

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011)

Kamp ateşimiz kesinlikle oluyor, ben bu maddeyi her olasılığa karşı önlem amaçlı ekemiştim, sizde bu malzemenin olmaması sorun yaratmayacaktır..

Bu arada listemizi de oluşturmaya başlayalım :smiley:

01- Zerrin Yiğiter (Ceranus) Kamp Malzemesi Var / Binek Araç
02-

Kendi araçlarımız ile mi gelicez yoksa topluca bir araç ile mi gidicez ?

Zerrin Hanım bir engel çıkmazsa ben de o tarihte Işık Dağı'nda olacağım.Güzel bir kamp diliyorum şimdiden.

2 - Doğukan Güngör Kamp Malzemesi Var / Binek Araç

Listemizi güncelliyorum..

02- Doğukan Güngör (Doğu) Kamp Malzemesi Var / Binek Araç
03- Oğuz Bey (karavan1 ) Karavan
04-

Kamplı etkinliklerimiz kendi araçlarımız ile yapmayı tercih ediyoruz..

Doğu.' Alıntı:
Kendi araçlarımız ile mi gelicez yoksa topluca bir araç ile mi gidicez ?

Çok sevindim Oğuz Hocam listemize hemen ekledim sizi de..

karavan1' Alıntı:
Zerrin Hanım bir engel çıkmazsa ben de o tarihte Işık Dağı'nda olacağım.Güzel bir kamp diliyorum şimdiden.

Listemizi güncelliyorum..

04- Mehmet Emin Aydın 4x4 Mercedes G Class

takip

Son dakikada bir terslik olmazsa biz de gelmeyi istiyoruz.

04- Mehmet Emin Aydın 4x4 Mercedes G Class
05- Kerem - Nil 4x4 Grand Cherokee

Emin Abi, uzun zaman oldu görüşmeyeli, çok sevindim katılmana..

Kerem, çok sevindim katılmanıza, ama daha önce de yürüyüşlerde görüşmek isterim..

Zerrin bizde gelelim mi:smiley:)

evet bizde 3 kişi leyla ben ve meleğim Eylül hem bu gün onun da kamp malzemelerini tamamladık şirin bir kamp yatağı aldık şimdiden kamp heyacanı sardı baba ne zaman kampa gidiyoruz diye sorup duruyor kamp heyecanı şimdiden sardı Eylül'ü

zerrin hanım burayada gelmeyi cok istiyorum ama bakalım uygun olursa o tarihler,
bu arada yine ben yine sorular tahmin ediceginiz üzeere:smiley:

benim caurrferdan alınma ama ayderde bile işimi gormus bir cadırım var bu kamptata yeterli olurmu??

ve uyku tulumu kac dereceye kadar olmalı sizce hem bu mevsimde ne ullanılır bilmiyorum hemde karagole hic gitmedigim için?
birde bir dogu beyin sordugu soruyu tekrarlıcam sanırım,

kamp mutfagı adına hiçbirşeyim yok gerekirmi almak??
sadece ısıtıcılar degil tabak canagımda yok?zaten arabayla gidicegimiz icin,
evden bildigimiz porselen takımlarını alsak nolur birde :smiley::smiley: ,
sorularım cok bilgisizce oluyorsa ,
üzgünüm:(
ama bilgisizim cidden :smiley:

marketlerde satılan çadırlar mevsimlik olur su, soğuk ve rüzgar dayanıklıkları yok gibidir.yağmur yağdığında su geçirme riskleri vardır tekrar masrafa giremem diyorsanız her ihtimale karşın yanınız da nalburlarda satılan seffaf kalın naylon alın eğer olurda yağmur yağarsa çadırınızı sudan koruyabilirisiniz uyku tulumunuz konfor derecesi 0 olursa -5 dereceye kadar sizi sıcak tutar ama şunu söyleyeyim uyku tulumunuz kadar kulanacağınız mat da önemlidir iyi bir mat kesintisiz rahat uyumanızı sağlar.
mutfak malzemesine gelince bence porselenden ziyade plastik tabaklar var marketlerde satılıyor onlardan alabilirsiniz porselen göre hem hafif hemde daha kulanışlıdır ,yok eğer plastik bulamazsanız ve ben sıkı bir çevreciyim hiç bir şartta doğayı kirletmem çöp falan asla bırakmam diyorsanız size hazır tabaklar öneririm kapaklı tabuldot usulü olanlardan tüm yemeğiniz aynı tabakda farklı bölmelerde olur ayrıca plastik saklama kaplarıda evden gıdaları yiyecekleri kampa getirmenize saklamanıza yarar.sormak araştırmak her zaman iyi bir özeliktir bence sormaktan araştırmakdan çekinmeyin derim kendi adıma eğer söyleycek cevaplayacak bir şeyim varsa sizlerle paylaşmakdan mutluk duyayırm

cumburlop' Alıntı:
zerrin hanım burayada gelmeyi cok istiyorum ama bakalım uygun olursa o tarihler,
bu arada yine ben yine sorular tahmin ediceginiz üzeere:smiley:

benim caurrferdan alınma ama ayderde bile işimi gormus bir cadırım var bu kamptata yeterli olurmu??

ve uyku tulumu kac dereceye kadar olmalı sizce hem bu mevsimde ne ullanılır bilmiyorum hemde karagole hic gitmedigim için?
birde bir dogu beyin sordugu soruyu tekrarlıcam sanırım,

kamp mutfagı adına hiçbirşeyim yok gerekirmi almak??
sadece ısıtıcılar degil tabak canagımda yok?zaten arabayla gidicegimiz icin,
evden bildigimiz porselen takımlarını alsak nolur birde :smiley::smiley: ,
sorularım cok bilgisizce oluyorsa ,
üzgünüm:(
ama bilgisizim cidden :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri