Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,988

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)

benim cektigim fotolar bu kadar,güzel eglenceli bir etkinlik oldu herkese teşşkürler

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)

Ersin çok güzel fotoğraflar teşekkürler yeniden görüşmek üzere kendine çok iyi bak.

adventureman' Alıntı:
Ersin çok güzel fotoğraflar teşekkürler yeniden görüşmek üzere kendine çok iyi bak.
saolasın serdar abi sende kendine iyi bak görüşürüz.

Ersin Resimlerde döktürmüşsün ellerine gözlerine sağlık
yeni etkinliklerde mutlaka görüşelim

piknik yaptırmadıklarına sevindim Ufuk abi, biliyorsun seninle çok konuştuk bu konuları insanlar doğayı da aynı şehirleri hoyrataça kullandıkları gibi kullanıyorlar bari çok az kalan yeşilikleri doğayı daha fazla bozmasınlar piknikçinin girdiği yerde ot bitmez

ilk kez bir kamp ateşi çevresinde geceledim ilk kez doğada çadırda kaldım ve ilk kez hiç tanımadığım bir ortamda bukadar yabancılık çekmeddim emeği geçen herkeze çok teşekkürler

frontera 78' Alıntı:
Etkinlikle ilgili fotoğrafları yüklemek istiyorum ama bir türlü yükleyemedim nasıl yüklenecegi hakkında bilgi verirseniz sevinirim

Güzel kamp olmuş. Paylaşım için teşekkürler. Biz de o saatlerde Hasandağının eteklerindeydik. Hava muhalefetinden dolayı zirve yapamadık ama sıkı bir antrenman oldu diyebilirim. Zerrin'le yolda konuşmuştuk. O da kampa doğru gidiyordu. Gezenbilirin zenginliği bu. Aynı andı birçok yerde etkinlikler düzenleniyor.

Her ne kadar zirve yapamamış olsak da biz de kampta çok eğlendik. Elimizdeki resimleri ekte gönderiyorum.

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

Bu arada resimlerden istedikleriniz olursa orjinal yüksek kaliteli hallerini de gönderebilirim.

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

resimlere devam
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]