KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)
Hava gece gerçekten çok soğuktu ama gündüz oldukça güzeldi, hatta bazı arkadaşlarımız yağmurun cumartesi yağacağı konusunda çok ısrar ettiler ama yağmadı, pazar günü öğleden sonra yağmaya başladı, artık kampımızda toplamıştık, yağış başladığında biz ayrıldık, Ankara'dan pazar sabahı gelen arkadaşlarımız kamp alanımızda kalarak eğlencelerine devam ettiler..
hagurel' Alıntı:
Hava iyi soğukmuş anlaşılan şansınıza Ankara yağmurluydu ben fırsat bulup gelemedim ama Kızılcahamam civarlarında kırmızı bir Volvo otomobil bana selam verdi sizin gruptanmıydı anlayamadım aranızda varmıydı böyle biri aracımın arka camındaki gezenbilir stickerinden olsa gerek
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)
Ateşi canlı tutabilmek adına bütün gece kendimi arkadaşlarıma feda ettim ;D
23 nisan sabahı Nihat hocamızın liderliğinde bayraklarımızı astık ,ikili sıra şeklinde saf tuttuk,istiklal marşımızı söyledik,günün özüne uygun konuşmayı Zerrin hanım yaptı ve güne coşkulu başladık.
kampımızdan kareler.
Cok celiskili bir ulkede yasiyoruz vesselam..
Yillardir bu yoldan gelip gecerim, Giris tabelasina bakinca sanki burasi akli basinda bir piknik alani olarak duzenlemis diye dusunmustum, ne kadar yanlismis.
Bu fotografi - bilgiyi bizlerle paylastiginiz icin cok tesekkurler, ne demisler : GEZENBILIR..!
Satırında daha çok eklentiyi tıklayarak bir mesaj içinde 5 adet olmak üzere, GÖZAT bölümünü tıklatyarak, fotoğraflarının dosyasına girip, oradan seçtiğin fotoğrafları tıklayarak yükleyebiliyorsun..