Gezenbilir Ankara; İnözü Vadisi Yürüyüşü (10 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,871
Ynt: Gezenbilir Ankara; İnözü Vadisi Yürüyüşü (10 Nisan 2011)

resimler devam
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

PICT0518_resize.jpg

PICT0520_resize.jpg

PICT0525_resize.jpg

PICT0532_resize.jpg

PICT0545_resize.jpg

Etiketler

Benden kareler basliyor..Havanin degiskenligine dikkat.. :'(

IMG_5955.jpg

IMG_5957.jpg

IMG_5960.jpg

IMG_5965.jpg

IMG_5966.jpg

Tas evi bulamadan havanin sertliginden icimize kadar(!) islandiktan sonra -Anakamp- Hunkar sofrasina geri donmek zorunda kaldik, burada Burak arkadasimizin sayesinde islanan giysilerimizi findik kabuklarinin verdigi muhtesem isi ile kuruttuk, kendisine coook tesekkur ediyorum..

IMG_5966.jpg

IMG_5969.jpg

IMG_5976.jpg

IMG_5977.jpg

IMG_5983.jpg

adam öyle bir hava yaratmış ki sanki dersin istanbul atatürk havalimanına holywood yıldızı inmiş , gazeteciler magazin ekibi falan :smiley:)

Son kareler, Kedinin guzel gozlerine dikkat..

IMG_6016.jpg

IMG_6023.jpg

IMG_6023.jpg

IMG_6016.jpg

HERKESEEEEEEE

yeniden merhaba,
(caps lock acık klamıs:smiley:),
cevap maiilerinizi aldım ve calısmalarıma devam ediyorum ,
maalesef hala buraya yuklıyemiyorum:(

toylugumu mazur gorun ,bir gun bu cekirgede gelisecek daha güzel seyler yapabilecek:smiley:,
simdiki amacım once bir kuculltuyorum fotoları ardından rapide eklemek,bunu başarabilirsem eğer bu benim dogusum olacak cunku beypazarındaki basarısız rehberlik denemem,ıslanmadaki basarım ve yuruyememe ardından birde fotoları size ulastıramamakla birlesirse ,
adım yeteneksiz cana cıkacak farkındayım :smiley:
buna mani olmak icin elimden geleni yapıyorum,

ayrıca hepinize tekrar o guzel gun icin tesekkur ediyor ve bu guzel fotolar icin tekrar tekrar tesekkuur ediyorum ve cok onemli bi konuda bahsedicem size az sonra...

degerli buyuklerim, arkadaslarım,yol arkadaslarım;

gun bungee jumping gunudur

benim hayatımda mutlaka yapmak istedigim o fırsat geldi neden birlikte yapmıyoruz???
iste o fırsat

http://www.grupanya.com/istanbul-anadolu/yuksek-isler-bungee-jumping

Can sağol ben almayayım :smiley:)
dün gruptaki arkadaşlar gördüler benim yükseliğe olan aşkımı ::smiley:) gezi de kamp de yürüyüş de bisiklet bilimum şey ama bunu deme :smiley:)

assos' Alıntı:
Can sağol ben almayayım :smiley:)
dün gruptaki arkadaşlar gördüler benim yükseliğe olan aşkımı ::smiley:) gezi de kamp de yürüyüş de bisiklet bilimum şey ama bunu deme :smiley:)

faruk abi yapma,
ciddi bende yuksekteyken 1986238512 tane yusufla tanısıyorum ,
3 bucuk kavramından cıkıp ücyüzbin bucuk oluyorum ama:(
bi şekilde belki aşarım bunu birde boyle olunca zevki daha cok olur gibi gelior

http://vimeo.com/21707185

bu videoyu izledim yapan yerin videosu burası ve türkiyede, içim gıpraştı bi tuhaf oldum,
hatta koyu renk bişiler giyyim diyorum neme lazım bu yasta birden o yukseklikte yagmur yagar sonra belli olmasın :D :D

not:bu arada yıllardır rapidii sömürdüm download konusunda, terabytlık film musik ne bulduysam indirdim,
ilk uploadum sizler için su an gerceklesiyor :smiley: ve sanırım bunu basarıcam

GPS verileri

Dolu,yağmur ve hafif kar altında toplam 18.7 km yüründü tamamlayan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim.

[attachment=1]

inözü.jpg

ben daha once rapidden upload yapmadım hiç,

hepiniz sorunsuz bir şekilde indirebildinizmi acaba fotoları??

Maalesf ben henüz indiremedim, önce rapide üye olmam gerekiyor sanırım..

Fotoğraf yükleyen bütün arkadaşlara teşekkürler ediyorum, hepsi de harikalar, Can'ın yüklediklerini göemedim ama eminim onlarda çok güzeldir :smiley: Hepinizin ellerine sağlık..

Can direk de ne vardı ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR