Gezenbilir Ankara; İnözü Vadisi Yürüyüşü (10 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,876

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara; İnözü Vadisi Yürüyüşü (10 Nisan 2011)

evet bir gezimiz daha son erdi sabah 7:30 başlayan yolculuk akşam 8:55 de bitti harika bir gün oldu katılan tüm arkadaşlara teşekkürler yürüyen yürüyemiyen herkes keyif aldı
resimlerle birlikte yürüyüş öykümüzde gelecek

İnanılmaz muhteşem bir kanyon olan İnözü Vadisi ve Kanyonu yürüyüşümüzü, yaşanabilecek dört mevsimi bir arada yaşayarak, grubumuzun bir kısmı daha erken bir kısmımız da 19 km. yürüyerek sorunsuz tamamladık, Katılım yapan tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkürler ediyorum..

Beypazarı'nda bizi sabah karşılayarak, sıcacık mekanında yani Hünkar Sofrası'n da ağırlayan sevgili arkadaşımız Burak'a ve hatırımızı telefon ile soran Selami arkadaşımıza çok teşekkürler ediyorum, iyi ki varsınız arkadaşlar..

Fotoğrafları bugün yetiştirebilirmiyim bilemiyorum ama paylaşacağımız görsellerimizi izlerken sizlerinde çok keyif alacağınızı düşünüyorum..

Herkese selamlar, sevgiler,

Zerrin Yiğiter

o fotoğrafalrın bugün etişmesi temmenisiyle :smiley:

Faruk merhaba, inan yetiştirmeye çalışacağım :smiley:

Zerrin bekliyorum harika bir yürüyüşdü görsellerle neler yapmışız bakalım

Ben de çok az görsel var, hele kar, fırtına görüntüleri hiç yok, asıl görüntüler, Emin ve Murat'tan gelecek sanırım ..Ben şimdi bir başlayayım ama bugün bitirebilirmiyim bilemiyorum..

[attachment=1]

Burak bizi sabah karşılayarak sahibi olduğu Hünkar Sofrası'na götürdü, kahvaltıda harika bir mercimek çorbası içtik, ellerine sağlık ..

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC04569.jpg

DSC04571.jpg

DSC04572.jpg

DSC04573.jpg

DSC04575.jpg

Ne demek Zerrin Hanım her zaman başımızın üzerinde yeriniz var :smiley: bu arada küçük de olsa bir görsel de benden gelsin gerçi cep telefonu çekimi ama neyse, yürüyüş parkurunun başlangıç noktası.

Uploaded with ImageShack.us

Yürüyüş parkurumuzda yürümeye başladık

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC04576.jpg

DSC04577.jpg

DSC04578.jpg

DSC04579.jpg

DSC04580.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

Yağan şiddetli yağmur ve dolu sıırasında 10 arkadaşımız ekipman yetersizliği nedeniyle geri dönmek zorunda kaldılar, biz de 6 kişi yolumuza devam etmek için bir taş kulubeye sığındık..

[attachment=5]

DSC04581.jpg

DSC04582.jpg

DSC04583.jpg

DSC04584.jpg

DSC04585.jpg

Bize sığınak olan kulübeden görüntüler

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC04586.jpg

DSC04587.jpg

DSC04588.jpg

DSC04589.jpg

DSC04590.jpg

Hepimiz hem çok ıslanmış, hemde çok üşümüştük, sıcak suyumuz, kahvemiz imdadımıza yetişti, yedek giyim de ıslaklardan kurtardı elbette :smiley:

Fotoğrafların devamını affınıza sığınarak yarın yükleyebileceğim, izninizle arkadaşalar, hepinize iyi geceler :smiley:

dun gece ugrastım ugrastım,
bi turlu yolluyamadım burdan bende e postalarınıza yazdım ve o fotoları attım,
bugunde denemelerime kaldıgım yerden devam edicem ama yine basaramassam yine e postalarınıza yolluyucam,
acep neden burdan ekliyemiyorum ki??

Harika bi etkinlikti 4 mevsimi aynı anda yaşamak macerayı adrenalini hissetmek ıslanmak :smiley: harikaydı tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ederim bi dahaki etkinlikte görüşmek üzere iyi haftalar

PICT0541.jpg

PICT0515.jpg

PICT0536.jpg

PICT0542.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR