Ynt: Gezenbilir Ankara; İnözü Vadisi Yürüyüşü (10 Nisan 2011)
Tas evi bulamadan havanin sertliginden icimize kadar(!) islandiktan sonra -Anakamp- Hunkar sofrasina geri donmek zorunda kaldik, burada Burak arkadasimizin sayesinde islanan giysilerimizi findik kabuklarinin verdigi muhtesem isi ile kuruttuk, kendisine coook tesekkur ediyorum..
HERKESEEEEEEE
yeniden merhaba,
(caps lock acık klamıs),
cevap maiilerinizi aldım ve calısmalarıma devam ediyorum ,
maalesef hala buraya yuklıyemiyorum
toylugumu mazur gorun ,bir gun bu cekirgede gelisecek daha güzel seyler yapabilecek,
simdiki amacım once bir kuculltuyorum fotoları ardından rapide eklemek,bunu başarabilirsem eğer bu benim dogusum olacak cunku beypazarındaki basarısız rehberlik denemem,ıslanmadaki basarım ve yuruyememe ardından birde fotoları size ulastıramamakla birlesirse ,
adım yeteneksiz cana cıkacak farkındayım
buna mani olmak icin elimden geleni yapıyorum,
ayrıca hepinize tekrar o guzel gun icin tesekkur ediyor ve bu guzel fotolar icin tekrar tekrar tesekkuur ediyorum ve cok onemli bi konuda bahsedicem size az sonra...
Can sağol ben almayayım )
dün gruptaki arkadaşlar gördüler benim yükseliğe olan aşkımı :) gezi de kamp de yürüyüş de bisiklet bilimum şey ama bunu deme )
assos' Alıntı:
Can sağol ben almayayım )
dün gruptaki arkadaşlar gördüler benim yükseliğe olan aşkımı :) gezi de kamp de yürüyüş de bisiklet bilimum şey ama bunu deme )
faruk abi yapma,
ciddi bende yuksekteyken 1986238512 tane yusufla tanısıyorum ,
3 bucuk kavramından cıkıp ücyüzbin bucuk oluyorum ama
bi şekilde belki aşarım bunu birde boyle olunca zevki daha cok olur gibi gelior
http://vimeo.com/21707185
bu videoyu izledim yapan yerin videosu burası ve türkiyede, içim gıpraştı bi tuhaf oldum,
hatta koyu renk bişiler giyyim diyorum neme lazım bu yasta birden o yukseklikte yagmur yagar sonra belli olmasın
not:bu arada yıllardır rapidii sömürdüm download konusunda, terabytlık film musik ne bulduysam indirdim,
ilk uploadum sizler için su an gerceklesiyor ve sanırım bunu basarıcam
Fotoğraf yükleyen bütün arkadaşlara teşekkürler ediyorum, hepsi de harikalar, Can'ın yüklediklerini göemedim ama eminim onlarda çok güzeldir Hepinizin ellerine sağlık..