Gezenbilir Ankara Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AYDURAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 220
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 167,473
Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu

Ad - Soyad: Serbay Ayhan

Doğum Tarihi ve Yeri: 1985 -

Memleket:

Semt: Keçiören

İlgi Alanı: KARİKATÜR ÇİZMEK DENEME YAZILARI YAZMAK GELİŞİM DOĞA GEZMEK VE BİLİNMEYENLERLE İLGİLENMEK İLGİ ALANIM ÇOK GEZEMEDİM AMA AYAKLARIM ÜZERİNDE DURUNCA HAYATIN ANLAMINI ARAMAKLA UĞRAŞACAĞIM FELSEFE FAVORİMDİR... :smiley:)) HERKESE Selam GEZMEYE DEVAM ...

Etiketler

Ad - Soyad: Can Pektaş

Doğum Tarihi ve Yeri: 1982 - Aşağı Ayrancı

Memleket: Ankara

Semt: Beysukent

İlgi Alanı: Off-road.

Not: Öğrenci + peyar.com.tr

E-mail: olivercan43@hotmail.com

Ad - Soyad: Vedat Atlar

Doğum Tarihi ve Yeri: 1975 - Ankara

Memleket: Yozgat

Semt: Sincan

İlgi Alanı: Klasik vosvoslarla ilgileniyorum. VosvosTürk.com sitesinde diğer vosçu arkadaşlarla birlikteyiz. Her ikiside 1974 model olan biri 1300 diğeri 1600 motor 2 adet vosum var. Vosçu arkadaşlarla beraber kamp ve geziler yapmaktayız. Yeni yerler görmekten, keşfetmekten zevk alıyorum. Hacettepe ağaçişleri endüstri mühendisliği 1997 mezunuyum. Organize sanayiinde bir büro mobilyası firmasında çalışmaktayım. Ankaralı dostlarla tanışmak isterim. Görüşmek üzere hoşçakalın...

E-mail: vedatlar@yahoo.com

Ad - Soyad: Ali Osman Keskinbalta

Doğum Tarihi ve Yeri: 1983 - Ankara

Memleket: Kütahya

Semt: Kavacık Subayevleri

İlgi Alanı: ELEKTRONİK ALET EDEVAT TAMİRİ , RADYO KONTROL MODEL ARAÇ , PATLAR YAKIYLA ÇALIŞAN HER ŞEY İLGİ ALANIMA GİRER , ÇOCUKLUKTAN BU YANA JEEP CJ-5 HASTASIYIM VE AYNI ZAMANDA AMERİCAN ARAÇLARLA İLGİLENİYORUM.

E-mail: keskinbalta@hotmail.com

Ad - Soyad: Ömer Günay

Doğum Tarihi ve Yeri: 1974 -

İlgi Alanı: Güzel olan herşey.

Not: 87 land aldım ferhat ustanın tavsiyesi ile aranıza katıldım saygılar.

Ad - Soyad: Bahattin Sıtkı

Doğum Tarihi Ve Yeri:

Memleket: ankara

Semt: çayyolu,ümitköy

İlgi Alanı: gezi,off-road,ralli ve tüm motorsporları,fotoğrafçılık(araç fotoğrafları)

Not: 17 yaşındayım,öğrenciyim,siteye yeni katıldım herkese iyi forumlar dilerim ;)

Ad - Soyad: Kezban Ganjavi

Doğum Tarihi ve Yeri: - Ankara

Semt: Eryaman

İlgi Alanı: gezi, off-road, doğayla iç içe olmak, eşim ve oğlumla birlikte kamp yapmak

Not: ;) gezenbilir ailesine yeni katıldım ve onları çok seviyorum

Ad - Soyad: Çiğdem Avcı

Doğum Tarihi ve Yeri: 1978 - Ankara

Semt:

İlgi Alanı: su sporları hariç karada ve havada yapılabilen bütün doğa ve extreme sporlar, doğa ,hayvanlar

Ad - Soyad: Uğur Özcan

Doğum Tarihi ve Yeri: 1986 - Niğde

Semt: Gaziosmanpaşa

İlgi Alanı: Doğasporlarını seviyorum ve her fırsatta yapmaya çalışıyorum. Daha önce uğraştıklarımın bazıları: Doğa yürüyüşü, kampçılık, kayak, paraşüt, dağcılık

Not: İşimden dolayı her zaman Ankarada olamıyorum ancak Ankarada olduğum zaman her aktiviteye katılmayı çok isterim...

Ad - Soyad:

Doğum Tarihi ve Yeri: Bursa - 1979

Semt: Emek

İlgi Alanı: Motosiklet kullanmak, yeni yerler görmek, yamaç paraşütü, bungie jumping, kampçılık, trekking, rock dinlemek - söylemek, beste yapmak, şiir yazmak, hayvan hakları, kadın hakları (yan yana yazınca komik oldu ;D), tasarım....

Not: Haftalık buluşmalarınız oluyorsa katılmak isterim.

Ad - Soyad: Murat Şahin Öcal

Doğum Tarihi ve Yeri: Ankara - 1960 doğumlu 30 yaşında !

Memleket: İstanbul

Semt: Bilkent

İlgi Alanı: Motosiklet, Fotoğraf, Kampçılık, Doğa, Edebiyat.

E-mail: msocal@gmail.com

Not: Bu başlığı geç farkettim. Ankara'daki pek çok kişi gibi ben de bürokratım. Bürokrat denilince damarlarında kan yerinde antifiriz dolaşan gri takım elbiseli insanlar gelir akla. Kendi çapımda bu imajı en azından akşam 6dan sonra değiştirmeye çalışıyorum. Genelde uzun yol yapmayı seviyorum. Favori bölgelerim Doğu Güneydoğu ve Karadeniz. Aylık ortalama 1500-2000 km toz yutuyorum. Gurup halinde sürmeyi ve arkadaşlığı paylaşmayı seviyorum. Motorda marka fetişim yok. En iyi motor eskitebildiğim motordur diyerek Varederomu 60.000 km.'ye dayadım. Tüm GezenBilir ailesine, özellikle de motorcu olanlara selam ve sevgiler.

Ad - Soyad: Çağdaş Özcan

Doğum Tarihi ve Yeri: 1990 - Ankara

Memleket: Gölbaşı / Ankara

Semt:

İlgi Alanı: Dağcılık, Dağ bisikleti, Trekking, Orta mesafe tempo koşuları, Survival, Off-Road

Not: Doğa sporlarını çok seven, zaten lise yaşamını dağlarda ve spor alanlarında geçirdiği için doğa ve spor sevgisi kanına işlemiş biriyim. :smiley: Yoğun ders çalışma tempomdan dolayı bu yılın doğa sporları açısından pek verimli geçeceğini zannetmiyorum ancak elimden geldiği kadar Gezenbilir etkinliklerine katılmaya çalışacağım. Bütün Gezenbilir ailesine saygı ve selamlar.

Ad - Soyad: Gökhan

Doğum Tarihi ve Yeri:

Memleket:

Semt:

İlgi Alanı:

Not: Merhabalar arkadaşlar, etkinliklerde görüşmek dileğiyle...

Ad - Soyad: Ali Aytar

Doğum Tarihi ve Yeri: 1982

Memleket: Şanlıurfa

İlgi Alanı: Doğa ile ilgili olan herşey.

Not: Grubu yeni gördüm ve yeni üye sayılırım.

Ad - Soyad: Kemal Arslanoglu

Doğum Tarihi ve Yeri: 1969 - Ankara

Memleket: Sinop

Semt: Çayyolu

İlgi Alanı: Keşif, doğa, arkeoloji, müzik.

Ad - Soyad: Bülent İlgen

Doğum Tarihi ve Yeri: 1966 - Samsun

Semt: Akıncı

İlgi Alanı: Off-Road, Trekking ve Doğayla ilgili olan her türlü spor..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,534
Kaydolan Son Üyemiz
1997 ZJ

SON KONULAR

Geri