Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği (5 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 409
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,953

En Çok Sevdiğiniz Zemin?

• Kullanılan toplam oy
    168
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği (5 Nisan 2009)

ufukozkan' Alıntı:
Yavuzcum kendi adima sana tesekkur ediyorum Her zamanki gibi fedakar gercek bi dost oldugunu gosterdin Kendin eglenemedin .... Calisdin Kisaca sensiz olmaz :smiley:))

Nedemek Ufuk abi , söz verdinmi tutacaksın, ben sözümü tuttum ;D ;D

Ayrıca keyifli sohbetin ve küheylanınla çevrede olman ben başta olmak üzere herkese güven veriyor sağolasın.

Selamlar

Etiketler

çok güzel gezi olmuş kaçırdığıma bin bişmanım neyse, okl yüzünden gelmedim ztn.
bi dahaki geziye artık

Can bugün seni baya andık ;D

Tam senlik yerler vardı, MT leri almışsın duydum, bir ara çamurlayalım şunları ;D

valla yavuz abi gelseydim ztn ilk batan ben olurdum ;D ;D ;D
vinçler durmazdı yanı ;D ;D ;D
lastikleride taktım benım sarı kız öle yatıyo bi ara bi şeyler yapalım valla

benım sarı kızın cj8 modelı olan var ankda belkı odur
ufuk abı sende yan yatıyomuşsun nerdeyse foto süper

jan' Alıntı:
valla yavuz abi gelseydim ztn ilk batan ben olurdum ;D ;D ;D
vinçler durmazdı yanı ;D ;D ;D
lastikleride taktım benım sarı kız öle yatıyo bi ara bi şeyler yapalım valla

Bugün zaten batan batanaydı, Haymana çamuru çok fena, baştan söyliyeyim şakası yok, araba ayırmadan yutuveriyor. Ankaraya vardığımda bile hala arkamdan tuğla büyüklüğünde sertleşmiş çamur parçaları dökülüyordu yollara.

Erenin lastik fotolarını koyarlarsa anlaşılır nasıl bir çamur olduğu, lastikler enine 38 boyuna 33 inch olmuştu ;D

jan' Alıntı:
benım sarı kızın cj8 modelı olan var ankda belkı odur
ufuk abı sende yan yatıyomuşsun nerdeyse foto süper
Cok benziyodu senin arabaya........... Soldan kalkmisim sabah ondan Arabada hep sola kalkmis :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Bugün zaten batan batanaydı, Haymana çamuru çok fena, baştan söyliyeyim şakası yok, araba ayırmadan yutuveriyor. Ankaraya vardığımda bile hala arkamdan tuğla büyüklüğünde sertleşmiş çamur parçaları dökülüyordu yollara.

Erenin lastik fotolarını koyarlarsa anlaşılır nasıl bir çamur olduğu, lastikler enine 38 boyuna 33 inch olmuştu ;D
ufff ne güzel işte doğal modifiye kaçırmışım ya neyse;D;D

ufukozkan' Alıntı:
Cok benziyodu senin arabaya........... Soldan kalkmisim sabah ondan Arabada hep sola kalkmis :smiley:
;D ;D ;D ;D ;D ;D
ufuk abi süpersin yaa koptum valla ;D;D;D

th_MVI_2118.jpg

herkesin eline emeğine sağlık hareketli bir gezi olmuş paylaşım içinde teşekürler

Videolarda çok güzel olmuş, ellerinize sağlık, eminim başka videolarda vardır, heyecanla bekliyoruz ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR