jeep' Alıntı:İşte Ankara bu olmalı. Çok güzel olmuş, samimi bir hava içerisinde geçmiş gibi duruyor. Ankaraya çok sık gelip gidiyorum. Ankaranın offroad yapısı genelde yarış ağırlıklı gibi geliyor bana. Çok araç var ama gezi yapan yok.
Wraith' Alıntı:Bol çamurlu bir etkinlik olmuş açıkcası kaçırdığıma çok üzüldüm :/ gelecek sefer gelebilirim umarım. ( hatta umarım bir dahaki sefer karlı da olur..)
ndoganci' Alıntı:yavuz
eğer o ufacık su birikintisinde saplanıp kalsaydın dilimden kurtulmazdın sittin sene...
naci
discovery-V8' Alıntı:Göktuğ, Geldiğinde haftasonuna denk getirisen bir iki gün önceden ara beni, büyük bir organizsasyon olmasada iki araç yanyana geldikmi biz birşeyler yapıyoruz. Organizasyon olursa daha süper olur.
Selamlar
discovery-V8' Alıntı:Naci ilk geldigimizde orada su birikintisi falan yoktu , kurumuş dere yatağı gibi bişeydi, biraz eşeleyip su bulduk, sonra cj takılınca eşeleme çamur mikserine dönüştü, ileri geri, ileri geri öyle oyulduki, Ereni durdurmasak komple gömecekti, okadar eşmeye dibini bulamadı çamurun ;D
videolarda yok arabanın önünde vincin kablosunu bağlamak için azıcık bekleyince çizmeler yapışıp kalmış nerdeyse eve çizmesiz dönecektim ;D
Benim acil MT almam lazım.
MKG' Alıntı:Sevgili Göktuğ Ankara ya geldiğinde Yavuz la haberleşirseniz, yalnız bırakmayız, en kısa sürede birlikte bir etkinlik planlayalım
MKG
eratech' Alıntı:Zerrin ellerine sağlık... ;D