Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 363
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,680

IŞIK DAĞI KAMP ETKİNLİK Tarihilerinden Hangisi Olsun ?

• Kullanılan toplam oy
    18
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008)

Bol çamurlu bir etkinlik olmuş açıkcası kaçırdığıma çok üzüldüm :/ gelecek sefer gelebilirim umarım. ( hatta umarım bir dahaki sefer karlı da olur..)

Etiketler

jeep' Alıntı:
İşte Ankara bu olmalı. Çok güzel olmuş, samimi bir hava içerisinde geçmiş gibi duruyor. Ankaraya çok sık gelip gidiyorum. Ankaranın offroad yapısı genelde yarış ağırlıklı gibi geliyor bana. Çok araç var ama gezi yapan yok.

Göktuğ, Geldiğinde haftasonuna denk getirisen bir iki gün önceden ara beni, büyük bir organizsasyon olmasada iki araç yanyana geldikmi biz birşeyler yapıyoruz. Organizasyon olursa daha süper olur.

Selamlar

Wraith' Alıntı:
Bol çamurlu bir etkinlik olmuş açıkcası kaçırdığıma çok üzüldüm :/ gelecek sefer gelebilirim umarım. ( hatta umarım bir dahaki sefer karlı da olur..)

Walla ben sordum sizi, busefer oturup efendi efendi müzik dinleyecektim ama Eren bizi yoldan çıkardı ;D

Bir ara göle girelim diye ısrar ediyordu iyiki girmemişiz ;D

yavuz

eğer o ufacık su birikintisinde saplanıp kalsaydın dilimden kurtulmazdın sittin sene...

naci

ndoganci' Alıntı:
yavuz

eğer o ufacık su birikintisinde saplanıp kalsaydın dilimden kurtulmazdın sittin sene...

naci

Naci ilk geldigimizde orada su birikintisi falan yoktu , kurumuş dere yatağı gibi bişeydi, biraz eşeleyip su bulduk, sonra cj takılınca eşeleme çamur mikserine dönüştü, ileri geri, ileri geri öyle oyulduki, Ereni durdurmasak komple gömecekti, okadar eşmeye dibini bulamadı çamurun ;D

videolarda yok arabanın önünde vincin kablosunu bağlamak için azıcık bekleyince çizmeler yapışıp kalmış nerdeyse eve çizmesiz dönecektim ;D

Benim acil MT almam lazım.

discovery-V8' Alıntı:
Göktuğ, Geldiğinde haftasonuna denk getirisen bir iki gün önceden ara beni, büyük bir organizsasyon olmasada iki araç yanyana geldikmi biz birşeyler yapıyoruz. Organizasyon olursa daha süper olur.

Selamlar

Sevgili Göktuğ Ankara ya geldiğinde Yavuz la haberleşirseniz, yalnız bırakmayız, en kısa sürede birlikte bir etkinlik planlayalım :smiley:

MKG

biz bu çamura batardık heralde farlara kadar içine gömülürdük afacan jimny le :p

discovery-V8' Alıntı:
Naci ilk geldigimizde orada su birikintisi falan yoktu , kurumuş dere yatağı gibi bişeydi, biraz eşeleyip su bulduk, sonra cj takılınca eşeleme çamur mikserine dönüştü, ileri geri, ileri geri öyle oyulduki, Ereni durdurmasak komple gömecekti, okadar eşmeye dibini bulamadı çamurun ;D

videolarda yok arabanın önünde vincin kablosunu bağlamak için azıcık bekleyince çizmeler yapışıp kalmış nerdeyse eve çizmesiz dönecektim ;D

Benim acil MT almam lazım.

Satarmısın mudzillayı ??? lastik konusunu konuşalım , Webosta dan dublex çadıra hat çektiriyorum :smiley:

MKG

bende önümüzdeki sezon için mt arayışındayım, bu kışı federaller ile idare etmece

MKG' Alıntı:
Sevgili Göktuğ Ankara ya geldiğinde Yavuz la haberleşirseniz, yalnız bırakmayız, en kısa sürede birlikte bir etkinlik planlayalım :smiley:

MKG

Abilerim sanıyorum yılbaşına doğru kırıkkale keskin şantiyesine hakediş yapmaya sıkça gideceğim. Eğer oradaki iş durumu zora girerse benim tayinimi keskin e çıkarabilirler. O zaman cj ile birlikte gelirim. Yoksa içim içimi yer araçsız gelirsem. Burayı ben çıkardım buradan geçerdim deyip dururum :D

Tesadüf bu ya Lastikleride Göktuğ a satmıştım ;D ;D ;D

Neler neler kaçırmışız... :( Güzel faaliyet olmuş, darısı nicelerinin başına...

Erdem senide gözümüz aradı, gerçekten sen niye gelmedin ?

Başka foto çeken yok mu yahu?

Arkadaşlar ne güzel oynamışsınız çamurun çorağın içerisinde.

Teşekkürler Eren, senin de ellerine, ayaklarına sağlık, Katılan herkesin katkısı oldu hepinize bir kere daha teşekkürler ediyorum :smiley:

eratech' Alıntı:
Zerrin ellerine sağlık... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri