Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 575
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,651
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

Fotoğrafları düzenllerken kesinlikle bakılması gereken bir program ve fotoğraflı anlatımı burda mevcut. neden yatayların 800X600 diklerinde neden 525X700 olması gerektiğinin cevabıda gene bu başlıkta. Yüksek mb fotolar sizi yormasın diye aradık bulduk. Üzerinde çalıştık fotoğraflı anlatıp paylaştık buyrun.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21635.0

Etiketler

Çok güzel, çok keyifli bir gün olmuş.Nicelerinde hep birlikte olabilmek dileğiyle teşekkürler.

Buyrun geceleyin çok belli olmasa da çekmiştik.

DSC00042.jpg

Evet ilk resim dün,diğer resim de daha önce çekilmiş.Forumda gideceğimiz yer olarak geçince fikir yürüttüm.Ve galiba burası çok benziyor.

emeği geçen herkese teşekkürler ediyorum.
Gündüz ve geçe çekilmiş fotolar var bende ama bilgisayarın reder ı arızalı yükleyemedim.yarın sabah iş yerimden yüklüycem inşallah.
Yavuz senin tepenin üstünde güzel fotoların var.

süper gezi olmuş gerçekten,çamur bol,resim bol,araç bol,eğlence bol,
herşey bol bol,paylaşım için teşekkürler,

discovery-V8' Alıntı:
100_3903.jpg

Bu fotoya dikkat , Onur Eriklere dalıyor sandım ama ne ağaç erik aracı nede mevsim Erik mevsimi ;D

Meğerse GSM sinyali arıyormuş ;D ;D

abi beni sadece avea'sı olanlar anlar ;D ;D

Bende sevindim başka fotolar olmasına ,

Metehan , photobucket e üye olup bulk uploader i kullanırsan küçültmene gerek yok, o küçültüyor fotoları, img kodlarınıda hazırlıyor sana sadece linkleri koymak kalıyor , aynı şey videolar içinde geçerli.

Evet yer aynı yer bir önceki geziden.

Selamlar

yer aynı. ama bu sefer daha pis bi çamurdu resmen balçıktı.. önceki etkinlikte suydu sadece.

discovery-V8' Alıntı:
Serkan bizde bir umut bekliyoruz , en zevkli kısmı karanlığa kaldı , şajlar bitti, çekim için uygun ortam bozuldu inşallah vardır birilerinde başka fotolar, hatta videolar.

olmaz mı :smiley:

önce tepedeki discoyu öne çekmeye niyetlenen vitara var, yalnız vitara durduğu yerde balçığa batıyor dikkat :smiley: devamında da hilux cj5lerden birini çekiyor sanırım, ama bilmiyorum tam, uzaktaydım :smiley:

http://s676.photobucket.com/albums/vv125/wastiee/?action=view&current=15subat2.flv

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR