borcun olur.corehunn' Alıntı:Çay?? Süper olur da.. Bütün takım taklavat, piknik tüpüm bile diğer arabada.. Hay Allah.. Nasıl yapsak ki ???
yalcg' Alıntı:Oğuz bey siz başlatmışsınız etkinliği
baskı yaparken neler vadettin kimbilir ;D ;D ;Dcorehunn' Alıntı:Çay tamamdır Hanımı baskı altına aldım, bu seferlik termos ile çözeceğiz artık :
The_Men' Alıntı:korhan bey evet bir numara boştu.zira orayı dolduran çayları ısmarlar ;
corehunn' Alıntı:Çay tamamdır Hanımı baskı altına aldım, bu seferlik termos ile çözeceğiz artık :
The_Men' Alıntı:baskı yaparken neler vadettin kimbilir ;D ;D ;D
cidowsky' Alıntı:eee bende adımı yazayım ankarada bu kadar çok geenbilirci varmışda haberimiz yokmuş bu arada bişey sorabilirmiyim serhat tarafında oturan ve aracında gezenbilir offroad stikere taşıyan arkadaş yanımızdamı 3-4 sefer aracı ile önümden geçti durdurup tanışmak istedim ama olmadı gelecekseniz bu tanışmaya tanışma fırsatı olur
brothers' Alıntı:hiçbir baskı altında kalmadan bir semaver ,iki araba ve iki yalnız adam geliyoruz çaya bekleriz ;D
ceranus' Alıntı:Erhan, üzüldüm bak şimdi, eşini ve çocuğunu da getirecektin, tanışacaktık, neyse artık bir daha ki sefere diyelim, siz erken gelin o zaman ..
teşekkür ederimceranus' Alıntı:Geçmiş olsun Erhan, Sticker ve T-Shirt getiriyorum