Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği Duyurusu (26 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,687
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği Duyurusu (26 Aralık 2010)

Çay?? Süper olur da.. Bütün takım taklavat, piknik tüpüm bile diğer arabada.. Hay Allah.. Nasıl yapsak ki ???

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği Duyurusu (26 Aralık 2010)

Madem liste bu saatte hala artıyor o zaman ben de az önce çektiğim bir kaç fotoğrafı yükleyeyim.

Bakalım yarın karşımıza çıkacak olan yerin gece hali nasıl oluyormuş ve karşımıza çıkacak uyarı levhaları nelermiş :smiley:

Mangal yakılan yerlerle ilgili bir uyarı vardı. Ondan daha çok ben suyla ilgilendim, akıyor :smiley:
[attachment=1]

Kabuklu yemiş uyarısı vardı, buna gülmeden geçemedim. Kabuklar mangalda güzel yanar çünkü :smiley:
[attachment=2]

Sonra bir grup mangal yerleri bu şekilde yapılmış:
[attachment=3]

Diğer grup bu şekilde:
[attachment=4]

ve son olarak yine mangal mekanından bir görüntü daha, otopark hemen sağ tarafta ve geniş bir alan:
[attachment=5]

Yarın görüşmek üzere...

park1.jpg

park2.jpg

park3.jpg

park4.jpg

park5.jpg

Çay tamamdır :smiley: Hanımı baskı altına aldım, bu seferlik termos ile çözeceğiz artık ::smiley:

Oğuz bey siz başlatmışsınız etkinliği :smiley:

yalcg' Alıntı:
Oğuz bey siz başlatmışsınız etkinliği :smiley:

Ne yalan söyleyeyim, belki şöyle uzaktan gizli gizli karavan çekerim diye gittim :smiley: ama maalesef etkinliği başlatan kimse olmamıştı :smiley: Bir kaç fotoğraf çektim geldim...

Korhan, çok sevindim, hoşgeldin Ankara'ya..

Listemizde Hamdi Bey silinmiş, yeniden düzenlenmiştir..

1 Korhan M. ŞEN (3 kişi) corehunn Eryaman Binek araç
2 Nihat Zaloğlu Dukato
3 Doğan Böncü dogan124 Akıncı Çekme karavan
4- Aydın DEMİR aydem motorkaravan
5- Hüseyin Ekmekçi Aliço Ümitköy Ducato camper
6- Lokman Çetin Lukman raptor.06 Keçiören VW T4 camper
7- mehmet kimir elvankent çadır karavan
8- nail kira ankirali Çekme karavan
9- Hikmet Özkan raptor ostim LT28 moto karavan
10-Türker KAYA kutlukaya Dikmen Fiat-Ducato camper
11- Oğuz rahhat Dikmen Bazen arabanın içi, bazen çadırın dışı (Roomster- Çadır)
12- rifat tülün rtulun batıkent fıat-ducato ( büyüyünce karavan olacak)
13- Ümit Tiryaki centilmen Çayyolu/Ümitköy İveco motorkaravan
14- erhan brothers batıkent Nıssan Terrano II
15- tuncer batıkent Nıssan Terrano II
16-tolga tos ttos dikmen grand cherokee
17-selim erdemir mserdemir batıkent mıtsubıshı l200 4*4 magnum
18- Yahya Torun Konya Disco II
19-Mehmet Emin Aydın Cartop Çukurambar Mercedes G Class GD 300
20- Barış Mahmut Gezerkaya mahosss Batıkent Grand Cherokee 5,2(azıcık modifiyeli)
21-Bülent Soydaş Karavan İmalatçısı Sincan Fatih İveco Daily
22- Zerrin Yiğiter (3 Kişi) ceranus Binek Araç
23- Orhun Başer orhunbaşer Binek Araç
24-Özgecan Gür (2 Kişi) ozgecangur eryaman grand cherokee 5.2
25- Ergin Ceyhan R1200 GS
26- Yalçın Gök (2Kişi) yalcg Anıttepe Binek Araç
27- Emre Soydaş asminnn çukurambar Yamaha Dragstar
28- Serdar Karakuş (3 kişi) K.Ören Jeep liberty
29- Fatih YILDIRIM (5 Kişi) Keçiören 92 XJ
30-Sami Göktürk Oran Transit Camper
31- Rıza Yiğit 5806 Yıldız/çankaya Çekme karavan
32 - Çiğdem AVCI (1 kişi) ostim tabanvay
33- Serkan Özkan (3-4 kişi) Batıkent Suzuki Vitara
34- Bahar Alban baharal Binek Araç
35- Hamdi TEKMEN (The_Men) Sincan Suziki Vitara
36- murat çelik 2 kişi horbii keçiören 91xj
37- Murat Yıldız muri Binek Araç

The_Men' Alıntı:
korhan bey evet bir numara boştu.zira orayı dolduran çayları ısmarlar ; ;)
corehunn' Alıntı:
Çay tamamdır :smiley: Hanımı baskı altına aldım, bu seferlik termos ile çözeceğiz artık ::smiley:
The_Men' Alıntı:
:D baskı yaparken neler vadettin kimbilir ;D ;D ;D

hiçbir baskı altında kalmadan bir semaver ,iki araba ve iki yalnız adam geliyoruz çaya bekleriz :smiley: ;D ;)

cidowsky' Alıntı:
eee bende adımı yazayım ankarada bu kadar çok geenbilirci varmışda haberimiz yokmuş :D bu arada bişey sorabilirmiyim serhat tarafında oturan ve aracında gezenbilir offroad stikere taşıyan arkadaş yanımızdamı 3-4 sefer aracı ile önümden geçti durdurup tanışmak istedim ama olmadı gelecekseniz bu tanışmaya tanışma fırsatı olur

çiğdem hanım sanırım serhattan benim kadar çok geçen gezenbilirci yoktur ; gölbaşında çaya bekleriz :smiley:

Erhan, üzüldüm bak şimdi, eşini ve çocuğunu da getirecektin, tanışacaktık, neyse artık bir daha ki sefere diyelim, siz erken gelin o zaman ..

brothers' Alıntı:
hiçbir baskı altında kalmadan bir semaver ,iki araba ve iki yalnız adam geliyoruz çaya bekleriz :smiley: ;D ;)

merhaba zerrin hanım
dün aracımın ön camı patladı ve yenisini taktırdım tabi gezenbilir stickerımda üzerinde gitti bugün etkinliğe off road stickerlarından iki takım getirebilirmisiniz siteye yeni üye olan bir arkadaşla beraber alacağız ; birde etkinliğe batıkent , ostim tarafından araçsız katılacak arkadaşlar var ise bugün 10:30 a kadar bulunduğuz yeri yazarsanız boş iki araç ile geliyoruz boş yerimiz çok alabiliriz

ceranus' Alıntı:
Erhan, üzüldüm bak şimdi, eşini ve çocuğunu da getirecektin, tanışacaktık, neyse artık bir daha ki sefere diyelim, siz erken gelin o zaman ..

zerrin hanım eşim istanbuldan gece döndü , oğlumunda antremanı var o yüzden yalnız kaldım ama yeni üye olan arkadaşımla geliyoruz

Geçmiş olsun Erhan, Sticker ve T-Shirt getiriyorum ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri