Western filimleri ve çizgi romanları ile büyümüş kuşak olarak,kampa şapkaları satmak için getiren çocuğada yardım düşüncesi ile aldığımız şapkaları kafamıza taktığımız anda ,içimizdeki çocuk dışa vurdu kendini,Dekman,dışııııın,dışıııın efektleri ileEsinti35' Alıntı:Benim anladığım kadarı ile bu şapkalar çiğ köfte parası toplamak için değil. Zorla almak için gibi geldi bana, silahlar düello falan...
içimizdeki çocuk hiç büyümesin.enverdede' Alıntı:Western filimleri ve çizgi romanları ile büyümüş kuşak olarak,kampa şapkaları satmak için getiren çocuğada yardım düşüncesi ile aldığımız şapkaları kafamıza taktığımız anda ,içimizdeki çocuk dışa vurdu kendini,Dekman,dışııııın,dışıııın efektleri ile
enderguney' Alıntı:Zerrin hanıma babası için geçmiş olsun dileklerimi iletirim, iyileştiğine sevindim. Bu pazar eski karavancılardan Erdal San ın Tandoğan ziraat bankası sergi salonundaki gemi maketleri ortak sergisine gittim seyre doyamadım, herkese tavsiye ederim 22 ocak 2011 e kadar açık. ekde sergiden 2 resim koyuyorum ,yeni gezilerde görüşmek dileğiyle.[attachment=1][attachment=2]
lukman' Alıntı:Zerrin hanım geçmiş olsun dileklerimi iletir, babanıza şifalar dilerim.
nurevci' Alıntı:Zerrin hanım Babanızın hastalığına geçmiş olsun diyorum .Gerçekten beklenilmeyen durumlar insanı derinden üzüyor .allahtan sağlıklar diliyoruz.Güzel günlerin kıymetinide unutmadan iyi günlerdede birarada da mutluolmayı diliyoruz .enkısa zamanda yeni bir etkinlikte buluşmak umuduile sağlıcakla kalınız..
smlhyk' Alıntı:Geçmiş olsun zerrin hanım
rtulun' Alıntı:zerrin hanım,geçmiş olsun.
ozgecangur' Alıntı:geçmiş olsun zerrin hanım