Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir; Ankara - Eymir'de Yürüyüş, Sonra Balık Ekmek (05 Aralık 2010)
Ynt: Gezenbilir; Ankara - Eymir'de Yürüyüş, Sonra Balık Ekmek (05 Aralık 2010)
Zerrin hanım güzel bir etkinlik olmuş eşimle katılmayı arzu ediyorduk ama bir engel çıktı inşallah Ankara gurubunun bir dahaki etkinliğine katılırız diyelim.
Dostça kalınız.
Merhabalar, çok güzel bir pazar günüydü. Herkese tekrar teşekkürler. Bu arada, iki gecedir fotoğraf yüklemeye çalışıyorum ama maalesef olmuyor. Acaba sitede mi bir sorun var, yoksa ben mi yapamıyorum...
Oğuz merhaba, ben teşekkür ediyorum..
Fotoğrafları kendi pc mizde oluşturduğumuz bir dosyadan mesaj yazma sayfasında bulunan
"Eklenti: ..... [Dosyayı Mesajın İçine Yerleştir 1] (daha çok eklenti)"
satırından daha çok eklenti butonu kullanılarak her mesaj içine 5 adet atabiliyoruz, yada photobucket'e yüklediğimiz fotoğraflarımızın İMG kodlarını kopyalayarak yine her mesaj içine 5 adet olarak yapıştırabiliyoruz..
rahhat' Alıntı:
Merhabalar, çok güzel bir pazar günüydü. Herkese tekrar teşekkürler. Bu arada, iki gecedir fotoğraf yüklemeye çalışıyorum ama maalesef olmuyor. Acaba sitede mi bir sorun var, yoksa ben mi yapamıyorum...
Gezenbilir Ankara'ya merhabalar,
Bir süredir yapamadığımız yürüyüş etkinliklerimize başlıyoruz, 27 Şubat Pazar günü Işık Dağı yürüyüşümüze katılmak isteyen arkadaşları bekliyoruz, linkimiz