Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş, Fotoğraf, Off-Road, Karavan (29 Mayıs 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,603
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş, Fotoğraf, Off-Road, Karavan (29 Mayıs

Yani mangal kısmını kaçıracaksın demek mi oluyor Ufuk ;D

dogasever' Alıntı:
Ben bir arkadasim la bereber geliyoruz ve de onun araci ile gelip biraz erkenden donmemiz gerekiyor, ama tabii hic gelmemekden daha iyi degilmi ;D
Bulusma noktasinda gorusuruz..

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş, Fotoğraf, Off-Road, Karavan (29 Mayıs

bende belki gelirim iyi günler

çiğğğğğseminnn sınavı varmış pazar günü elada nazlanıor lakin o gelir:smiley:,
ufuk abi evet herkes süpriz yapcak bencede,

bu arada canım rapide cok sıkıldı,
bi orayı yasaklamamıslardı orayıda yasaklamayı basardılar:(,
deliriyorum ben bazen bu topraklarda aslında ,
delirmedigim anlar daha az,ya yok o degilde yasaklanma sebebide bir siyasal partinin videoları yayınlanıormus,
ha supanallah kardesim cektirme sende videonu benimki nie yayınlanmıo rapidde :D , yok çünkü:smiley:,

neyse kafanızı sisirdim biraz alakasız gibi gorunsede bizle bile cok alakalı
fotoları oraya ekliordum ben mis gibi of offfff

Bam bam hayattamısın ;D Özledik seni, gelmene sevinirim..

bam bam' Alıntı:
bende belki gelirim iyi günler

Caaaaannnn, Ela'yı sen toparla bence, şimdi pazar pazar, AVM gezmesin bir de ;D (Ela yok ya istediğimi söylüyorum ;D ;D ;D )

cumburlop' Alıntı:
çiğğğğğseminnn sınavı varmış pazar günü elada nazlanıor lakin o gelir:smiley:,
ufuk abi evet herkes süpriz yapcak bencede,

bu arada canım rapide cok sıkıldı,
bi orayı yasaklamamıslardı orayıda yasaklamayı basardılar:(,
deliriyorum ben bazen bu topraklarda aslında ,
delirmedigim anlar daha az,ya yok o degilde yasaklanma sebebide bir siyasal partinin videoları yayınlanıormus,
ha supanallah kardesim cektirme sende videonu benimki nie yayınlanmıo rapidde :D , yok çünkü:smiley:,

neyse kafanızı sisirdim biraz alakasız gibi gorunsede bizle bile cok alakalı
fotoları oraya ekliordum ben mis gibi of offfff

ceranus' Alıntı:
Bam bam hayattamısın ;D Özledik seni, gelmene sevinirim..

şu anlık yaşıyorum ama bakalım kesin bir şey demiyorum

ceranus' Alıntı:
Yani mangal kısmını kaçıracaksın demek mi oluyor Ufuk ;D

Evet, maalesef sucuklari size birakiyorum!!

bam bam' Alıntı:
şu anlık yaşıyorum ama bakalım kesin bir şey demiyorum
[/qu

Can neredesin ?? ozledik artik cik ortaya...

hani off road cular nerde...hepsi bumu??????

ceranus' Alıntı:
Caaaaannnn, Ela'yı sen toparla bence, şimdi pazar pazar, AVM gezmesin bir de ;D (Ela yok ya istediğimi söylüyorum ;D ;D ;D )

tamamdır zerriinnn ela yaş amaaa :smiley:
konus konusssss ayriettennn:smiley:

uff yaa hepnizide yürüyüsüde pek ozledim hadi yatatlım kalkalım 1 sefer hemen pazar sabahı olsun:smiley:

bende geliyorummm:smiley:

bu arada kendimi tanıtayım:D selam arkadaşlar, ben emin kuzay. bu arada murat'da gelecek sanırım. bi de arkadaşlardan haber bekliyorum. onlarda gelebilir.

emin alemsin:smiley:,
senin üyeligin yokmuydu burada,
ben sanki seni hatırlıor gibiyim ama:smiley:

üyeliğim vardı can;) ama hep izleyici olarak kaldım mesaj yazmamıştım.
pazar gün görüşürüz can:smiley: iyi geceler.

pazar günü görüşürüzz eminn iyi gecelerr:smiley:,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri