Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Ormanları Yürüyüşü (03 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,269
Ynt: Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Ormanları Yürüyüşü (03 Nisan 2011)

Cumburlop merhaba, rica ederim..

cumburlop' Alıntı:
zerrin hanım üyeligim yeni oldugu icin msj atamıyorum size,
arkadaslar kusura bakmasın gereksiz yere baslıgı mesgul ediyorum ama,
tekrar teşekkür ederim

Etiketler

Bu boyutlarda daha fazla fotograf gonderemiyorum, kucultmem gerekiyor.:((

IMG_5888.jpg

Ömer merhaba,

Su geçirmezlik ve rüzgar koruması açısından süper, ben uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnunum..Benim kullandığım model kayak montu sınıfına giriyor ve bu benim avantajıma geliyor, kol altlarında bulunan havalandırmaları, belinde bulunan soğuk ve rüzgar koruma bantı, dağda hareket halindeyken çok iyi oluyor..Forum AVM de bulunan İnter Spor outlet mağazasına da bakmanı öneriri, beden çeşiti daha çok olabilir ayrıca fiyatları daha uygun oluyor..

uda4a' Alıntı:
Zerrin hn Mont muhabbeti açılmışken DAYSEE lerin performans kalitesi nasıldır kısaca bilgi alabilirmiyim.Şu anda Fiyatı %50 düşmüş durumda ama beden sıkıntısı var.Dolaşabilsem onuda bulurum sanırım ama mont hk. bilgiye ihtiyacım var.
Teşekkürler.

Ufuk merhaba, harika kareler, devam edemezmisin ?

adventureman' Alıntı:
Ufuk abi valla en net çekimler seninkiler bizimkiler cep cekimi anca bu kadar :smiley: ellerine sağlık abi,faruk gezi notu içinde çok teşekkür ederim harika bi tasvir yapmışsın,ayrıca özlemin çantasını da çok beğendim ondan bi tane alacağım :smiley: diğer etkinlikte görüşmek üzere sağlıcakla kalın

Serdar merhaba, sadece fark cep ile kamera olayi.. "cok kamera" cok foto hepsi bu.
Birde bu aktiviteler oncesi on hazirliklar cook onemli, donanimlari mumkun oldugu kadar tamamlamak lazim mesela "yapay" tozluklar kisisel performanslari cok etkiliyor diye dusunuyorum.
Tekrar gorusmek uzere..

IMG_5889.jpg

ceranus' Alıntı:
Ufuk merhaba, harika kareler, devam edemezmisin.

Zerrin bu boyutlar sistemi zorluyor anlasilan, digerlerini kucultmem gerekiyor herhalde 5120 kb gecmisim..Daha once yapmadigim icin Arda`yi bekliyecegim, aksama.
Bu arada sana ve katilan diger eski -yeni arkadaslara tesekkur ediyorum, cok keyifliydi, gunu yasayip bitirdik ve fotolar geriye kaldi.. yakinda gorusmek uzere..

Ufuk, yapay tozluk işine bende katılıyorum ancak tozluk olmadığı zaman uygulanan bir durum, bir işe de yaramadı ya neyse ;D

dogasever' Alıntı:
Serdar merhaba, sadece fark cep ile kamera olayi.. "cok kamera" cok foto hepsi bu.
Birde bu aktiviteler oncesi on hazirliklar cook onemli, donanimlari mumkun oldugu kadar tamamlamak lazim mesela "yapay" tozluklar kisisel performanslari cok etkiliyor diye dusunuyorum.
Tekrar gorusmek uzere..

yine ben bir sorum daha olacak,
tozluklari bende farketmistim hepinizdede var,

dogalini bilmiyorumki tozlugun yapayi nasıl oluyor?
fark nedir??

birde decathlondaki trekkingle ilgili malzemeler nasıl sizce??

birde nacizane ben snowboardla ilgilendigim için o konuda dusuncelerimi yazabilirim,
yagmurdan korunmak konusunda ve hava alabilirligi konusunda kesinlikle size kayak montlarını tavsiye ederim,
ama biraz pahalı olurlar genelde, zerrin hanım dediginiz gibi intersportlarda su an hala ürün pek kalmasada
yuzde 50 indirim var bilkenttekinde bi cok mont vardı en son gittigimde ilgilenen arkadaslara benimde minik bir katkım olsun,

ben cok yeniyim belki hepiniz bunları zaten biliosunuz o zaman yazımı gormezden gelin :smiley:

Can bey, tozluklarımız pantolonlarımızı ve botlarımızın bileğinden içeri girmemesi gereken kardan, çamurdan, sudan, dikenden, kirden koruyor, yani her türlü ortamda doğada uzun yürüyüşlerde taktığımız tozluklar sayesinde biraz daha temiz kalabiliyoruz..

Yapay tozluk, tozluğumuzun olmadığı durumda, çöp poşeti ve koli bantı ile yaptığımız geçici tozluklardır..

Decathlonda bulunan trekking ürünleri başlangıç için fena değil, çok kaliteli ürünler diyemiyoruz bazı ürünleri için ama ihtiyaçlarınıza cevap veriyorsa oldukça ekonomik fiyatları var..

Artık yeni sayılmazsınız Can Bey, yakında etkinliklerede katılmaya başlayacaksınız öyle değil mi?

ceranus' Alıntı:
Ömer merhaba,

Su geçirmezlik ve rüzgar koruması açısından süper, ben uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnunum..Benim kullandığım model kayak montu sınıfına giriyor ve bu benim avantajıma geliyor, kol altlarında bulunan havalandırmaları, belinde bulunan soğuk ve rüzgar koruma bantı, dağda hareket halindeyken çok iyi oluyor..Forum AVM de bulunan İnter Spor outlet mağazasına da bakmanı öneriri, beden çeşiti daha çok olabilir ayrıca fiyatları daha uygun oluyor..
Zerrin Hn merhaba,
Forum Ankara tarafına çıkmak bir türlü nasip olmadı ama bu hafta bir uğrayacağım umarım kalmıştır.
Yoksa diğer arkadaşın dediği gibi bir bilkent tarafına bakacağım.
BU arada İntersporda satılan bu daysee ürünler kayak montu olarak satılıyor,özellikle yürüyüş için üretilmiş yok.
Teşekkürler.

Ufuk abi resimler harika teşşekürler süper kareler yakalaşmışsın ellerine gözlerine sağlık

Serdar kendimce birşeyler karalamaya çalıştım bayağı keyf aldım bu geziden umarım önümüzdeki hafta da iyi bir etkinlik yaparız

Zerrin 23 nisanı kaçırmayalım kamp için şimdiden planlama yapalım

Faruk konusunu dün açtım ben :smiley: bu sayfada da mesaj atmıştım, linkimizi bir daha veriyorum..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72033.0

Ömer, özellikle dağcılık için üretilmiş olan bir ürün var, çift katmanlı, poları çıkarılabiliyor ve su geçirmezlik, rüzgar geçirmezlik özellikleri yanı sıra monttan biraz daha uzun, poları çıkarıldığı zaman da trekkinglerde çok rahat kullanılabilir..

uda4a' Alıntı:
Zerrin Hn merhaba,
Forum Ankara tarafına çıkmak bir türlü nasip olmadı ama bu hafta bir uğrayacağım umarım kalmıştır.
Yoksa diğer arkadaşın dediği gibi bir bilkent tarafına bakacağım.
BU arada İntersporda satılan bu daysee ürünler kayak montu olarak satılıyor,özellikle yürüyüş için üretilmiş yok.
Teşekkürler.

Sayfa döndüğü için 23-24 Nisan Işık Dağı-Karagöl Kamp Etkinliği linkimizi bir kere daha veriyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72033.0

ömer bey merhaba,
ben bu sene snowboard malzemesi almak için nerdeyse ankarada bütün spxleri ve intersportları dolastım,
kabaca bilgi verebilirim belki size yardımcı olabilir;

oncelikle sunu soyleyim ben bugune kadar trekking icin yapılmıs bir mont gormedim yurtdısında kesin vardır ama
intersportlarda ve spxlerde gormedim hatta ,decathlonda bile gormedim,
zaten size onerim kesinlikle snowboard montu almanız veya kayak,
bu arada ikisi arasında sadece soyle bir fark vardır kayak giysileri genelde daha fittir ama board giysileri
daha genisdir cunku dogası geregi daha fazla hareket edilir ondan dolayı daha genis giysiler oluyor ha dar giyen yokmu snowboard yapan tabiki var saolsun daglarımızda bile rayban gozlukleriyle kayan sarısın türk kadınlarını gordugunuzde (ki cok tehlikeli bu durum aslında) sasırırsınız bile,
bu arada sanırım gereksiz yere uzatıyorum farklı bir konuya gectim tamam konumuza donuyorum,

kesimi size kalmıs olmakla birlikte,
genel olarak kayakgiysilerinde 2000 den baslıyayım 20000 bine kadar cıkan(en azından türkiyede daha üstünü gormedim)
su gecirmeme ve hava alabilirlik dereceleri vardır montlarda,
bu iki degerde ne kadar yüksekse o kadar kaliteli ve o kadar pahalıdır giysiler,
ama cidden iyi markaların urunleri fazlasıyla deger,
hem hafif hem terletmez hemde üşütmezler ,su gecirmezler ,
nerdeyse evinizde bulamıcagınız konforu bulursunuz montunuz iyiyse,
ha bunun dısında kayak montlarında degisik aksesuarlar olur onlarda
skipass,goggle,goggle gozlugu, gibidir ve zerrin hanımın dedigi gibi koltuk altlarında ekstra havalandırmaları vardır,
kar ve soguk girmemesi icin icinde ayrı bir genelde cıtcıtlı ve lastikli bolme vardır,

dayse , ve iguana markaları cok profosyonel olmamakla birlikte bazen cok uygun fiyatat güzel urunler bulubilirsiniz
iki markada profosyonel anlamda dusunuldugunde baslangıc seviyleridir,
birde onemli birsey ilerde egerr dagcılık yapmayı dusunuorsanız tam bilgim olmamakla birlikte bildigim sey
profosyonel dagvılarında cok ust duzey kayak giysileri giydikleri,
hafif ve konforlular cunku,

ürünlerden satıs konusuna gelince,
spx magazalarında urunleri bulabilirsiniz ankarada hemen hemen butun avmlerde intersportla ikisi var ama
genelde spx ben kazıkcı bulurum :(
intersport galiba bir yurtdısı markası oldugu ve ayrıca kjendi urunlerinide sattıgı icin genelde daha iyidir fiyatları,
eger bir urun begenirseniz ortak sistemden bakıp eger beden kalmadıysa diger magazalardan getirebilirler,
bunun dısında yaklasımı benim en begendigim hemde cok urun oldugu icin bilketteki hemde calısanlar diger magazalara gore daha ilgili,

aklıma simdilik bunlar gelior ,
sizler sabırla sorularımı ceaplayıp bana yardımcı oldugunuz icin nacizane benimde corbada tuzum olsun istedim,
bilgilerimi paylasarak(hem belki kışa sizlerde boardcu olur o apayrı dunyaya adım atarsınız :smiley: )

konusur gibi yazdıgım icin kusura bakmayın ama benim uslubum biraz boyle, umarım bu konudada kızmassınız,
(ilkokul terk olmasamda hala hangi de ayrı yazılır bilemiyen biriyim gerisini siz dusunun:smiley:)

yazarken farkedilmiyor ama yolladıktan sonra farkettim ne cok yazmısım,
halada devam ediyorum neyse susayım burda bu konuda,

zerrin hanım size birşey sorucaktım yine,
hafta sonu belki arkadasımla gelmeyi dusunuoruz ama
ücreti nasıl oluyor tur ücretimi kendi arabalrımızlamı?
nasıl oluyor acaba;??

birde bir rica bana bida can bey demesseniz sevinirim :smiley:
beylik biri degilim ne biliyim sevmm ben genelde bey hanım demeyi,
sitenizin sanırım belli bir uslubu oldugu icin mecburen bende size boyle hitap ediyorum ama demesseniz bana sevinirim
(bu arada zaten zerrin diyemem tabiki su an tanımadan sizleri ama)
sizler bana can veya (sayenizde) cumburlop derseniz mutlu olurum :smiley:

simdiden tekrar teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR