Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Ormanları Yürüyüşü (03 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,291

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA
Hepinize merhabalar, gerçek anlamda Dorukkaya'nın muhteşem ormanlarının içinde gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde her türlü hava koşulunu bir arada yaşadık, yürürken güneşli ve güzel bir hava, yemek molamızda yağmur, sonra yine güneşli ve güzel bir hava, dönüşte karlar içinde yürüyüş ve araçlarımızda ulaştığımızda dolu yağışı..

Herşey çok güzeldi, 13 km. lik büyük çoğunluğu sık orman içinde (biz çoğunlukla cangıl olarak adlandırırız) geçti, dere geçişleri ancak hem çok derin hemde oldukça geniş bir yatağı olan dere (geçiş noktalarını bulmak için oldukça uğraştık) muhteşem oldu..

Katılan tüm arkadaşlarımıza çok çok teşekkürler ediyorum, yeni bir etkinlikte yeniden bir araya gelebilmek dileğiyle, hepinize sevgiler..

Zerrin Yiğiter

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Ormanları Yürüyüşü (03 Nisan 2011)

Merhabalar ,

Oldukça ekren dönmüşsünüz Zerrin Hanım . Hava yağışlıydı bu gun umarım zevkli bir yürüyüş geçirmişsinizdir .
Bu yürüyüşe katılamadım ama aklım hep etkinlikteydi .
Fotoğraf eklicekmisiniz acaba ?

Saygılarımla ..

Doğukan Bey merhabalar, oldukça erken döndük gerçekten ancak şansımız çok güzeldi, hava bizi hiç üzmedi yürürken :smiley:

Umarım önümüzdeki hafta sonu gerçekleştireceğimiz yürüyüşümze katılabilirsiniz..

Maalesef ben fotoğraf makinemi evde unuttuğum için hiç çekim yapamadım, ancak iki arkadaşımız oldukça güzel kareler yakaldı, umuyorum en kısa zamanda bizlerle paylaşacaklar.. Selamlar

Önümüzdeki hafta malzemelerimi almak için Zonguldağa gidicem Zerrin Hanım . Malzemelerimi aldıktan sonra yapılıcak olan her etkinliğe katılıcam . :smiley:

bu teknik sorunu her yerde yaşıyoruz zerrin :smiley: bugünkü etkinlik harikaydı doğa muhteşemdi herkese teşekkür ederim

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMAG0083.jpg

IMAG0072.jpg

IMAG0075.jpg

IMAG0076.jpg

IMAG0077.jpg

harika bir gündü tüm arkadaşlara teşekkürler

resimler geliyor düzenleme yapayım
Serdar hızlısın ama bu kadar mı çektin? hani gelin damat?

Değil mi ama bir de gelin&damadımız vardı, Seradar sen çektin mi fotoğraflarını?

Faruk senden de bekliyoruz kareleri :smiley:

ben çok az resim çektim anca bu kadar benden
[attachment=1][attachment=2]

IMAG0073.jpg

IMAG0081.jpg

assos' Alıntı:
harika bir gündü tüm arkadaşlara teşekkürler

resimler geliyor düzenleme yapayım
Serdar hızlısın ama bu kadar mı çektin? hani gelin damat?

Faruk sıcağı görünce mayıştık sanırım ben gelin damadı çekmeyi unutmuşum :smiley:

zerrin hanım merhaba yeniden,
gelecek hafta programdan bahsetmissiniz ama o linki tıkladım silindi dedi,sanırım dediginiz düzeltme olmadı dimi daha.
birde hepiniz sanki techizatlı gibi gorunuorsunuz fotolardan,
baton gereklimi acaba?
birde benim özel trekking ayakkabım yok,spor ayakkabılarım ne kadar verimli olur?
biliyorum çok soru sordum :(

(son rica ,rumuzumda hala bir gelisme olmamıs ama :smiley: sizide sıkmayım bu gereksiz ayrıntıyla )

Merhabalar, öncelikle konularımız ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları sorabilirsiniz, elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım..

Teknik bir sorun nedeniyle şu anda göremediğimiz linkimiz bu hafta sonu gerçekleştirdiğimiz Dorukkaya Ormanları Yürüyüşümüze ait, sorun henüz düzeltilemedi, kısa sürede düzeltilecektir.. Önümüzde ki hafta Beypazarı İnözü Vadisi Yürüyüşü yapacağız, konusunu henüz açmadım, sanırım yarın açabilirim..

cunmburlop' Alıntı:
zerrin hanım merhaba yeniden,
gelecek hafta programdan bahsetmissiniz ama o linki tıkladım silindi dedi,sanırım dediginiz düzeltme olmadı dimi daha.

Donanım doğada olmayı alışkanlık haline getirenler için zaman içinde oluşturulan ekipmalardır, başlangıçta bir çoğumuzun ekipmanında eksikler oluyor ama zaman içinde ihtiyaç duyulan malzemeleri bir bir ediniyoruz..

Yürüyüşlerde baton kullanmaya alışanlar için gerekli oluyor, ancak ilk başlarda doğadan da bu konuda destek alıyoruz, örneğin bir ağaç dalından da baton yapabiliyoruz..

Spor ayakkabılar, bugün yaptığımız yürüyüş parkurumuzda kesinlikle yetersiz olur, ancak hava koşulları daha iyi olduğu dönemlerde sorun çıkarmaz, ama yinede ayak bileklerimizi saran yürüyüş botlarımızın olması bu spor için daha iyi olacaktır..

cunmburlop' Alıntı:
birde hepiniz sanki techizatlı gibi gorunuorsunuz fotolardan,
baton gereklimi acaba?
birde benim özel trekking ayakkabım yok,spor ayakkabılarım ne kadar verimli olur?

Kullanıcı adı ile ilgili gelişmeyi bir kaç gün sonra görebileceğiz :smiley:

cunmburlop' Alıntı:
(son rica ,rumuzumda hala bir gelisme olmamıs ama :smiley: sizide sıkmayım bu gereksiz ayrıntıyla )

Önümüzde ki hafta yağış olmayacağı görülüyor, sizde bizimle birlikte katılabilisiniz ..

olabilir ama aslında ben o sorunlu linki gelecek haftanın programı sanmıstım lakin degilmis,
peki gelecek haftanın programı nerde?
ankarada olursam tamamdır buyuk ihtimal gelicek hafta sizlerleyim, hatta bir arkadasımla birlikte bile gelebiliriz

Önümüzdeki hafta Beypazarı İnözü Vadisi'ni düşünüyoruz, şimdi tam zamanı bu vadinin ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR