Ynt: Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Ormanları Yürüyüşü (03 Nisan 2011)
Merhabalar, öncelikle konularımız ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları sorabilirsiniz, elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım..
Teknik bir sorun nedeniyle şu anda göremediğimiz linkimiz bu hafta sonu gerçekleştirdiğimiz Dorukkaya Ormanları Yürüyüşümüze ait, sorun henüz düzeltilemedi, kısa sürede düzeltilecektir.. Önümüzde ki hafta Beypazarı İnözü Vadisi Yürüyüşü yapacağız, konusunu henüz açmadım, sanırım yarın açabilirim..
cunmburlop' Alıntı:
zerrin hanım merhaba yeniden,
gelecek hafta programdan bahsetmissiniz ama o linki tıkladım silindi dedi,sanırım dediginiz düzeltme olmadı dimi daha.
Donanım doğada olmayı alışkanlık haline getirenler için zaman içinde oluşturulan ekipmalardır, başlangıçta bir çoğumuzun ekipmanında eksikler oluyor ama zaman içinde ihtiyaç duyulan malzemeleri bir bir ediniyoruz..
Yürüyüşlerde baton kullanmaya alışanlar için gerekli oluyor, ancak ilk başlarda doğadan da bu konuda destek alıyoruz, örneğin bir ağaç dalından da baton yapabiliyoruz..
Spor ayakkabılar, bugün yaptığımız yürüyüş parkurumuzda kesinlikle yetersiz olur, ancak hava koşulları daha iyi olduğu dönemlerde sorun çıkarmaz, ama yinede ayak bileklerimizi saran yürüyüş botlarımızın olması bu spor için daha iyi olacaktır..
cunmburlop' Alıntı:
birde hepiniz sanki techizatlı gibi gorunuorsunuz fotolardan,
baton gereklimi acaba?
birde benim özel trekking ayakkabım yok,spor ayakkabılarım ne kadar verimli olur?
Kullanıcı adı ile ilgili gelişmeyi bir kaç gün sonra görebileceğiz
cunmburlop' Alıntı:
(son rica ,rumuzumda hala bir gelisme olmamıs ama
sizide sıkmayım bu gereksiz ayrıntıyla )