cidowsky THE TRUTH İS İNSİDE OF YOU Mesajlar 2,449 Tepkime Puanı 6 Yer ankara 6 Ocak 2009 #529 Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008) mustafa abi bende bende istiyorum
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008) mustafa abi bende bende istiyorum
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 6 Ocak 2009 #530 Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008) Eren etkinlik konusu perşembe günü netleşecek, buradan açıklayacağım erenatac' Alıntı: Zerrin bir daha ki etkinlik ne zaman? Yeni fikirler var mı? Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008) Eren etkinlik konusu perşembe günü netleşecek, buradan açıklayacağım erenatac' Alıntı: Zerrin bir daha ki etkinlik ne zaman? Yeni fikirler var mı? Genişletmek için tıkla ...
J Jeepcj7 BUILD IT! RUN IT! BREAK IT! FIX IT! REPEAT! Mesajlar 1,775 Tepkime Puanı 1 Yer ISTANBUL 6 Ocak 2009 #531 Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008) Yarım saat önce beni kumdan kurataran 110, yokuşta manevra yaparken ön aksını kestiğinde, CJ'nin kıymetini anlamıştım... MKG' Alıntı: Sorun İngiliz AKS larda değil kullanıcada kardeşim, bu kadar HARD olursan sonuç bu olur Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008) Yarım saat önce beni kumdan kurataran 110, yokuşta manevra yaparken ön aksını kestiğinde, CJ'nin kıymetini anlamıştım... MKG' Alıntı: Sorun İngiliz AKS larda değil kullanıcada kardeşim, bu kadar HARD olursan sonuç bu olur Genişletmek için tıkla ...
umutcelikel No pain no gain... Mesajlar 3,338 Tepkime Puanı 211 Yer Ankara Web landroverseries3umutcelikel.blogspot.com 6 Ocak 2009 #532 Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2 Hah işte ....Bizde onu konuşuyorduk. Şöför HARDmıydı bakabildin mi abicim? ;D ;D ;D
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2 Hah işte ....Bizde onu konuşuyorduk. Şöför HARDmıydı bakabildin mi abicim? ;D ;D ;D
M MKG Moderatör Mesajlar 539 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 6 Ocak 2009 #533 Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2 Umut mutlaka keseceğim ama aks mı olur sen mi olursun onu bilmem
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2 Umut mutlaka keseceğim ama aks mı olur sen mi olursun onu bilmem
ozanyur Zirve Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer ankara 6 Ocak 2009 #534 Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008) önümüzdeki gezi biraz sert olucak galiba ;D
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008) önümüzdeki gezi biraz sert olucak galiba ;D
erturk77 ERTÜRK AŞAR/Ankara Mesajlar 920 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 6 Ocak 2009 #535 Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2 bu gidişle akslar, tanponlar havada uçuşacak gibi... ;D ;D ;D ;D ??? batan olursa kurtaran olmaz gibi... ;D ;D ;D ;D
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2 bu gidişle akslar, tanponlar havada uçuşacak gibi... ;D ;D ;D ;D ??? batan olursa kurtaran olmaz gibi... ;D ;D ;D ;D
umutcelikel No pain no gain... Mesajlar 3,338 Tepkime Puanı 211 Yer Ankara Web landroverseries3umutcelikel.blogspot.com 6 Ocak 2009 #536 Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008) ;D ;D ;D bence offroad gezisi gibi değil 2.dünya savaşı gibi olacak)))))) ingiliz, alman, amerikan ve japonlar ;D o değil de yavuz beni tenhada kıstıracak sakat belimle kaçamayacam da ondan korkarım ;D ;D ;D
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008) ;D ;D ;D bence offroad gezisi gibi değil 2.dünya savaşı gibi olacak)))))) ingiliz, alman, amerikan ve japonlar ;D o değil de yavuz beni tenhada kıstıracak sakat belimle kaçamayacam da ondan korkarım ;D ;D ;D
jargondeath Kamp II Mesajlar 473 Tepkime Puanı 0 Yer ANKARA 6 Ocak 2009 #537 Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008) Aman ekip arkadaşlarım dikkat yangına odunla, kömürle ve benzinle gidiyosunuz. Oysa bir oyun havası calsa oynasak şenlensek değilmi ?
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008) Aman ekip arkadaşlarım dikkat yangına odunla, kömürle ve benzinle gidiyosunuz. Oysa bir oyun havası calsa oynasak şenlensek değilmi ?
M MKG Moderatör Mesajlar 539 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 6 Ocak 2009 #538 Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008) umutcelikel' Alıntı: ;D ;D ;D bence offroad gezisi gibi değil 2.dünya savaşı gibi olacak)))))) ingiliz, alman, amerikan ve japonlar ;D o değil de yavuz beni tenhada kıstıracak sakat belimle kaçamayacam da ondan korkarım ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... kesinlikle beline iyi gelecektir )))))))
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008) umutcelikel' Alıntı: ;D ;D ;D bence offroad gezisi gibi değil 2.dünya savaşı gibi olacak)))))) ingiliz, alman, amerikan ve japonlar ;D o değil de yavuz beni tenhada kıstıracak sakat belimle kaçamayacam da ondan korkarım ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... kesinlikle beline iyi gelecektir )))))))
erturk77 ERTÜRK AŞAR/Ankara Mesajlar 920 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 6 Ocak 2009 #539 Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008) mustafa abiyi çok kızdırmışsınız yandınız valla 1500 rakımlı tepeyi hazırlıyordur şimdi.... ;D ;D ;D ;D
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008) mustafa abiyi çok kızdırmışsınız yandınız valla 1500 rakımlı tepeyi hazırlıyordur şimdi.... ;D ;D ;D ;D
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 6 Ocak 2009 #540 Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008) jargondeath' Alıntı: Aman ekip arkadaşlarım dikkat yangına odunla, kömürle ve benzinle gidiyosunuz. Oysa bir oyun havası calsa oynasak şenlensek değilmi ? Genişletmek için tıkla ... güzel dedin fatih..
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008) jargondeath' Alıntı: Aman ekip arkadaşlarım dikkat yangına odunla, kömürle ve benzinle gidiyosunuz. Oysa bir oyun havası calsa oynasak şenlensek değilmi ? Genişletmek için tıkla ... güzel dedin fatih..
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 6 Ocak 2009 #541 Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008) umutcelikel' Alıntı: ;D ;D ;D bence offroad gezisi gibi değil 2.dünya savaşı gibi olacak)))))) ingiliz, alman, amerikan ve japonlar ;D o değil de yavuz beni tenhada kıstıracak sakat belimle kaçamayacam da ondan korkarım ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Söyle Canım geldim ;D
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008) umutcelikel' Alıntı: ;D ;D ;D bence offroad gezisi gibi değil 2.dünya savaşı gibi olacak)))))) ingiliz, alman, amerikan ve japonlar ;D o değil de yavuz beni tenhada kıstıracak sakat belimle kaçamayacam da ondan korkarım ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Söyle Canım geldim ;D
şekerşey0606 Kamp II Mesajlar 321 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 6 Ocak 2009 #542 Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008) Ya arkadaşlar hazır bukadar gaza gelinmiş,ortam kızışmış,kanlar kaynamışken bence bi ara bi turnuva falan düzenleyelim İngilizlerle-Japonlar arası keh keh ;D ;D
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008) Ya arkadaşlar hazır bukadar gaza gelinmiş,ortam kızışmış,kanlar kaynamışken bence bi ara bi turnuva falan düzenleyelim İngilizlerle-Japonlar arası keh keh ;D ;D
umutcelikel No pain no gain... Mesajlar 3,338 Tepkime Puanı 211 Yer Ankara Web landroverseries3umutcelikel.blogspot.com 6 Ocak 2009 #543 Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2 Dayanıklılık turnuvası olursa ben varım ;D
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2 Dayanıklılık turnuvası olursa ben varım ;D
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 6 Ocak 2009 #544 Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008) Valla ben alt kata bile inemiyorum yoğunluktan, dışarı zor çıkarım, MKG yide yanlız bırakmak istemem kamikaze lerle bu işi erteleyelim derim Selam
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008) Valla ben alt kata bile inemiyorum yoğunluktan, dışarı zor çıkarım, MKG yide yanlız bırakmak istemem kamikaze lerle bu işi erteleyelim derim Selam