Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 723
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,810
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

Teşekkürler Can, elbette katılabilirsin etkinliklerimize bekleriz seni de :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

Zerrin hnm. ellerinize sağlık. Belgesel gibi her anı çekmişsiniz, maşallah makinanızın hafızası da dolmak bilmemiş :smiley:
Bu arada merak ettim, ben mesaj gönderirken içeriğe en fazla 3 fotoğraf koyabiliyorum (yanlış hatırlamıyorsam), siz aynı mesaj içerisine 26 tanesini nasıl yerleştirdiniz?

Zerrincim keşke senin küçük canavar Poloyuda götürseymişsin.Çamura saplananları kurtarırdın bi çırpıda.Geçen kamptan deneyimliydi ya hani ;D ;D

bu arada ankara gezilerini hep takip ediyorum tek cj erende var
bende geleyimde cj kardeşliği yapalım :smiley:

P1010325.jpg

P1010349.jpg

P1010348.jpg

P1010321.jpg

Şenol çok teşekkürler ediyorum, aslında en fazla 5 adet yerleştirilmesi doğru olandı ama o konunun içeriği bölünsün istemedim yalnız 26 adet olduğunun farkında değildim, hızlı olarak izlediğinizde video izliyor gibi olacaksınız :smiley:

schweps' Alıntı:
Zerrin hnm. ellerinize sağlık. Belgesel gibi her anı çekmişsiniz, maşallah makinanızın hafızası da dolmak bilmemiş :smiley:
Bu arada merak ettim, ben mesaj gönderirken içeriğe en fazla 3 fotoğraf koyabiliyorum (yanlış hatırlamıyorsam), siz aynı mesaj içerisine 26 tanesini nasıl yerleştirdiniz?

;D ;D ;D

şekerşey0606' Alıntı:
Zerrincim keşke senin küçük canavar Poloyuda götürseymişsin.Çamura saplananları kurtarırdın bi çırpıda.Geçen kamptan deneyimliydi ya hani ;D ;D

Tüm video ve fotoğraf yükleyenlerin ellerine sağlık, teşekkürler...

ozanyur' Alıntı:
bu arada ankara gezilerini hep takip ediyorum tek cj erende var
bende geleyimde cj kardeşliği yapalım :smiley:

bencede ozan katılıyorum sana.

Siteye fotoğraf eklerken dikkat edilmesi gerekenler ve fotoğrafların boyutlandırılması ile ilgili sorun yaşayan ekip arkadaşlarımın ilgili linke bir uğramalarını tavsiye ederim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21635.0

Bu kısımdada fotoğrafların İmg kodlarının elde edilmesi ile ilgili bir link var. Faydalı olucağını düşünüyorum. Sevgiler ve Saygılar sunarım

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21499.0

Arkadaslar Merhaba, uzunca bir suredir grubun üyesiyim, ama henüz pek bir mesaj yazmadım. 4-5 senedir Ankara'da oturuyorum ve beraber Offroad yapabileceğim sizin gibi nezih bir grup olusturmaya çalışıyordum. Tam ben 2 ay önce cok sevdiğim CJ5'imi iş nedeniyle (gelişen işler nedeni ile ticari bir araç almam gerekiyordu) sattım, siz böyle harika geziler düzenlemeye başladınız. Şans işte!...

Yeni bir jeep almam herhalde sonbaharı bulur. Ama yine de beni de aranıza kabul ederseniz binek aracımla veya sizlerden 4x4'ü olan birisinin yanında sizlerle bir dahaki gezilere katılmak isterim. Offroad konusunda epeyce tecrübem ve hatta bir miktar eğitimim de var. Resimleri internete atmak icin uğraş verenlere de çok teşekkürler, bizler de sayenizde oralara gitmiş kadar oluyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR