discovery-V8
A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)
Mustafa Abicim sanırım doğru karar vermişiz, yoksa Ayaşa ancak gece yarısı varbilirdik ;D
Beni Arazi yormadıda o pideciye gittiğimiz 16 km lik yol bitirdi , 30 km ile iki adet kırmızı seri III farını 1 saat boyunca arkadan seyredince gözlerim kapandı , allahtan arada Onur un atraksiyonlar arabadan çıkmak zorunda bıraktıda uykumuz açıldı. ;D
Ayrıca 4X3 R12 Kullanan arkadaşa bizi köyün içinde kaybettiği için teşekkürü bir borç bilirim ;D
MKG' Alıntı:Sevgili Şenol ;
Gerçekten çok doğru bir noktaya temas etmişin, esas planlamamız bölgedeki 1500 rakımlı bir tepeye tırmanmaktı ancak hava koşullarının ağır olması son anda planlamamaızı değiştirdi. Yola çıkma anında Yavuz kardeşimle bir durum değerlendirmesi yaptık ve grubtaki arkadaşları bu riske sokmaya gerek olmadığına karar verdik rotayı hemen yakındaki bir dere yatağına çevirdik. Sonuç olarak hiç bir arkadaşımızı ve aracı riske sokmadan çok keyifli vakit geçirdik.
Söylemiş olduğunuz gibi farklı donanımdaki araçlar kendi çaplarında sınırlarını zorladı ama herkes keyif aldı, bence önemli olanda bu olmalı, hesapsız bir şekilde sınırları zorlamak maceradan öte bir şey olamaz diye düşünüyorum,
Selam ve sevgilerimle
Mustafa Abicim sanırım doğru karar vermişiz, yoksa Ayaşa ancak gece yarısı varbilirdik ;D
Beni Arazi yormadıda o pideciye gittiğimiz 16 km lik yol bitirdi , 30 km ile iki adet kırmızı seri III farını 1 saat boyunca arkadan seyredince gözlerim kapandı , allahtan arada Onur un atraksiyonlar arabadan çıkmak zorunda bıraktıda uykumuz açıldı. ;D
Ayrıca 4X3 R12 Kullanan arkadaşa bizi köyün içinde kaybettiği için teşekkürü bir borç bilirim ;D