Gezenbilir; Aladağlar Emler Zirve Tırmanışı (16-17 Haziran 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan COMPETUS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,730

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Aladağlar Emler Zirve Tırmanışı (16-17 Haziran 2012)

Süper bir etkinlik oldu.Efe abi aceleden seninle vedalaşamadık.Kusura bakma.Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.En yakın zamanda görüşmek üzere

DSCF7464.JPG

yukselcali' Alıntı:
Süper bir etkinlik oldu.Efe abi aceleden seninle vedalaşamadık.Kusura bakma.Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.En yakın zamanda görüşmek üzere

Ankara Otogarı çok büyükmüş. Gönüller bir olsun Yükselim. Bir dahaki etkinlikte görüşmek üzere.

Gördüğüm en berbat otogar Ankara otogarı diyorum.

Katılan.??
;D

Genel itibariyle otogarları sevemem, her türden insan her daim orda ve her zaman kirli ve eskimiş olur otogarlar.

Konuyu tarumar ediyoruz ama otogarları çok severim.

İşitme engelli olmasam, saatlerce tiyatro niyetine otogarda oturup gelen geçeni seyredip konuşmaları dinlerim.
;D

Efe bey;
Öncelikle Oğlunuza (aynı yaşlarda benimde var dağa alıştımaya çalışıyorum ;) ) size ve tüm ekip arkadaşlarınızı tebrik ederim;
Nice zirvelere aç,uykusuz,bol ağrılı ve mutlu olarak tamamlama dilekleriyle; :smiley:

Murat kardeşim;
Bu sözlerin çok değerli ve anlamlı
İnan kalabalık bir ortama girdiğim zaman senin için dinlemeye çalışacağım;
:smiley:

EKARAIS' Alıntı:
Muratcım, hiç sorma aç bilaç çıktık dağlara. Mola bile vermedik doğru dürüst karanlığa kalmayalım diye. C.tesi kamp yerine yarım saat kala açlıktan mide bulantısı başladı bende. Kamp yerine güç bela vardım. Hemen çadırları kurup yemek hazırladık. Çorba, makarna falan. Ancak kendime geldim. :-\
Hoş geldiniz arkadaşlar nice zirvelere sizmisiniz beni getirmeyen öyle aç kalırsınız işte şöyle size tarhana çorbası,semiz salatası
yanınada kuzu sac kavurma seneye yerim garanti herhalde . ;) :D ;D

Çok keyifli bir faaliyetti, ben de teşekkür ediyorum katılan herkese.
Başka faaliyetlerde görüşürüz inşallah. :smiley:

EKARAIS' Alıntı:
Ben dağdan bir taş aldıydım makbuz niyetine ama... ;D
Demirkazık çıkış ücret tarifesi ne acaba? ;D

Tebrikler,,,Güzel bir etkinlik ,,,,,

fotoğraf ve paylaşım için teşekkürler.

gezimiz başından sonuna kadar çok güzel geçti...2 gün içinde o kadar çok hızlı yaşadıkki...ilk defa aladağlarda olmak büyük bir mutluluk...bu arada bu etkinlikte tanıştığım tüm arkadaşlara selamlar....
efe abinin dediği gibi ilk gün kamp alanına çıkışta açlıktan elllerim titremeye başladı herkes çadır kurmayla uğraşırken ben bişeyler yiyerek kendime geldim...bende farklı bi kaç resim ekliyim...

.01.jpg

.02.jpg

2-.jpg

5.jpg

25.jpg

Müthiş bir etkinlik olmuş. Hep gelmeyi planlıyorduk ama olmadı, fotoğrafları görünce üzüldüm. Acısını Kaçkarlarda çıkarırız inşallah :smiley: Ege'yi de ayrıca tebrik ederim...

Tebrikler. Çok güzel bir etkinlik olmuş. Hava Adanada çok sıcaktı bu haftasonu (42-44 derece ). Umarım sıcak sizi fazla etkilememiştir.

Ben de şimdi evde bilgisayarı açma imkanına kavuştum. Gayet keyifli bir faaliyet oldu. Emeği geçmiş herkese teşekkür ediyorum. Ne yazık ki bende fotograf yok. Ben sadece bakınmakla yetintim. (=

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri