Gezenbilir Ağaçlı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuysal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 486
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,762
Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007)

burda beni tehdit edebilecek 2 üye var şu konumda birisi serdarağdaş şile gezisinde dereye girdiğimide söylemiş ( tabi ispiyonculuğundan değil benimle karşılaştığını anlatmış )
ikincisi amonratr tayfun dün geldiğim vatandaş onun ağzındanda laf çıkarsa son sözleri olabilir ;D
yine geyiğe sarmayalım sayfayı
ya serbet muhabbette yada msn de çarpışalım burda resimler konuşsun :smiley::smiley::smiley:
varmı hasarlı resim yok demek kanıtta yok :smiley:

Etiketler

hadi ya yakalandık mı :smiley: halbuki ben onları can ile nadir abiye vermiştim saklayın diye ;) ;D

yucel abı
canım benım korkma alı amcadan senden fazla ben tırsıom

Evt arkadaşlar bende zaman zaman gelip ekrana bakıyorum yeni resimler göreceğimi umut ediyorum...Yokmu başka resim çeken yaww... :mad: :mad: :smiley:

Ayrıcabizim ateşliniva nın dünki bilançosu şuanda tespiti yapılmış viraj denge kolu kırık,ama sanırsam bu hafta fazla bişeyimiz yok,geçen haftaya göre...

faruk geçmiş olsun; bişi değil o ya, öyle de yetersin sen...

sevgili dostlar resimlere baktıktan sonra çok şey kaçırdığımı gördüm keşke bende aranızda olsaydım.
bidahakisefere muhakkak katılacağım. saygılarımla,,,,,,,,,,,
herkese sağlık mutluluk başarılar,

Niva'da bize döndü desene Faruk, dengesiz artık...

Arkadaşlar hepiniz sağolun bunlar bizi yıldıramaz..eminim hepimiz hem fikiriz...
gülü seven dikenine katlanırmış...

frkbdr' Alıntı:
Arkadaşlar hepiniz sağolun bunlar bizi yıldıramaz..eminim hepimiz hem fikiriz...
gülü seven dikenine katlanırmış...
koca arabayı oraya sokmaya çalışırsan olacağı buydu ama keyfini de sen sürdün işin öyle bak olaya.. ama senin o direksiyonun dönmüyo ya ... inanamadım valla......

Haşaa huzurdan ne tehtidi saygıdeğer yücel abi. Ali amcayla yaklaşık 15 senelik bir mazimiz var.
benide çok sever. Şile gezisini noktaladıktan sonra ali amcanın oğlu olduğunuzu öğrendim.
Size ve Ali amcaya saygılarımla....

valla senı araabada serkan abının arabada arazı canavarı. okadarcık hasarda normal

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

SON KONULAR

Geri